Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Most dolgozom, de ha gondolod, majd este küldhetek. Viszont semmi extra, nem is kérdések vannak, csak a fejlécben rengeteg IT terület, soronként pedig tárgyak, és pipálgatni kell, hogy szerinted hol hasznos.. De ezt normálisan kitölteni legalább másfél óra lenne, és közben elunod az agyad..
Az új tantervről nem ad semmi infót.
-
b.kov
senior tag
Ténykednek rajta, összeraktak egy "színvonalas" kérdőivet, amit szerintem épeszű ember nem fog végigtölteni. Mondjuk szerintem az elég meredek, hogy már jövőre lenne, de tervben van valami változás.
Én csak támogatni tudom az ötletet, meg egy pár oktatót akár ki is dobhatnának, azzal is emelkedne a színvonal.
Illetve mégegy dolog, rajta vannak azon, hogy a kötelező előadások látogatása miatt streamen is követni lehessen az órákat. Na majd kiderül minden, remélhetőleg én már jövő szeptemberben kiszállok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest