Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Miért nem kértél dékáni méltányosságit? Ismerek olyat akinek kétszer is megadták, így ötödször veszi fel a dimatot. Nekem negyedszerre sikerült, de amondó vagyok csak a tanáron(tanárokon) múlt, hogy háromszor is megvágtak. Negyedszer Burcsi tartotta, egyből normális volt az átmenési ráta, plusz ha elsőre is ő tartotta volna, akkor cca 95%, hogy megvan egyből
-
mdseldon
csendes tag
Üdv!
Akkor is mehetsz TO-ra nyugodtan ha nem vagy hallgató én is olyankor mentem estis to-ra és nagyon segítőkészke voltak,
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/Lapok/felfogadas.aspx
szerintem Csillag András -hoz menj először vagy a felesleges körök elkerülése végett kérdezd meg mailban, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá!
-
Mártógyurma
tag
Ne aggódj; a "Dimattal" sokaknak gondja van. A beíratkozáskor mellettem ülő "re"gólya 4X bukott belőle ( bevallása szerint) és más felsőbb évesnek is vannak problémái vele. Szórótárgy ahogy észrevettem.
Nekem mondjuk holnap lesz az első "Nagy Találkozásom" vele. Biztos élvezni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged