- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdseldon
csendes tag
válasz
pH! 5.5 #5094 üzenetére
Péntek 16:00-ig át tudsz jelentkezni bárhova de csak ha van szabad hely másik gyakorlaton, mielőtt lejelentkezel a mostaniról nézd meg mindenképp mert megeshet hogy nem tudsz majd visszajelentkezni ha hirtelen betölti a helyed vki.
Vagy ha mindenképp X gyakvezetőhöz szeretnél járni akkor ha nincs is szabad hely az ETR-ben menj be a gyakolatra és próbáld meg megbeszélni hogy oda szeretnél járni és vegyen fel téged az ETR-be, azt is engedni szokták bizonyos keretek között... -
mdseldon
csendes tag
Üdv!
Akkor is mehetsz TO-ra nyugodtan ha nem vagy hallgató én is olyankor mentem estis to-ra és nagyon segítőkészke voltak,
http://www.inf.elte.hu/karunkrol/szervezet/dekanihivatal/to/Lapok/felfogadas.aspx
szerintem Csillag András -hoz menj először vagy a felesleges körök elkerülése végett kérdezd meg mailban, bár valószínű hogy el kell majd menned az adott tárgy(ak) tanszék(eire) és egyenként kinyomtattatnod és lepecsételtetned minden egyes szart, valami ilyesmit hallottam egyszer az ilyen tárgyelismerésről, sok sikert hozzá!
-
mdseldon
csendes tag
Örülök h könnyebb lett
Igazából én is közben gondolkoztam váltáson, csak ez egyéb dolgok miatt elmaradt mint ahogy az iskola is :\ szokásos felveszem a tárgyat kétszer de vizsgázni csak harmadik félévkor megyek el, már olyan csúnya volt az indexem h jobb tiszta lappal kezdeni
A Logika vicces lesz mégegyszer, bár meg volt de az nem jó az új Logika és számelmhez azt olvastam, eleve érdekes volt a logika vizsga, fiúknak nem szabad borostásan menni mert megvág meg ilyeneket hallottam xD, jah meg hogy a végén kell menni mert akkor jobban átenged, mondjuk ez bejött anno és csak egy óráig kínzott a kettesért :s
-
mdseldon
csendes tag
Azért kérdezem mert ez elég fontos szempont szerintem és a honlapok nem vmi bőbeszédűek ezzel kapcsolatban(a TO sem), persze el tudnám végezni a tantárgyakat mégegyszer de főleg munka mellett nem mindegy hogy 160 kreditet kell megszerezni vagy kb 80-at.
-
mdseldon
csendes tag
válasz
skoda12 #5015 üzenetére
Köszönöm
Mi volt az a tárgy?
A nappalis Ekvivalenciatábla érvényes itt is nagyjából?
Kérdeztem estis TO-t mailban ott azt mondták hogy az itt tanult tárgyakat el szokták ismerni, de vigyem be majd az indexem szeptemberben és megbeszéljük, hát kössssz, nem tudom akkor lehet mégsem olyan egyértelmű a dolog mint amilyennek nekem tűnik -
mdseldon
csendes tag
válasz
skoda12 #5006 üzenetére
És a vizsgaidőszak hogy megy?
Ugyanúgy mint a nappalisoknak?
Jah és elfogadták a tárgyaidat estin is amik meg voltak nappalin?Az 5.-6. tárgyfelvételre:
Még a legelső kredites vagy azelőtti rendszerben 4x lehetett felvenni egy tárgyat gondolom ezután jött dékáni engedéllyel az 5. tárgyfelvétel de akkor még a 4.-hez nem kellett engedély, viszont azt kizártnak tartom hogy 2 ilyen lehetőség is lenne ráadásul egy tárgyból kétszer, ez biztos csak ilyen városi legenda... -
mdseldon
csendes tag
Sziasztok!
Örülök hogy találtam egy "aktív" fórumot ebben a témában
Szóval az lenne a kérdésem hogy az ESTI proginfo könnyebb vagy nehezebb-e mint a NAPPALIS proginfo?
Ezt nyilván olyan tudja a legjobban aki járt mindkettőre (vagy eseteg esti-s ként sok nappalist ismer)
azért kérdezem mert régi progmatról van 71 kreditem csak nem úgy álltam hozzá ahogy kellett volna:\ viszont szeretném befejezni, főleg ESTI-ben gondolkodom hogy dolgozhassak mellette, viszont ha ott tök ugyanaz az elvárás akkor lehet inkább nappalit választom, a jelentkezési határidő Feb 15-szóval addig kell eldöntenem...A lap tetején van egy ilyen hsz:
"Most estin tanulok és nagyon laza az anyag a nappalihoz képest, simán meg lehet tanulni meló mellett"
azt szeretném megkérdezni hogy honnan tudod? jártál nappalira is ugyanitt?Jah és algoritmusokból nikovitsnál könnyű elvégezni és meg is tanul(hat)od, Hajas Csillánál pedig könnyű elaludni
A 4. tágyfelvételes kérdésre: Dékáni kérelem kell hozzá, ez amolyan Joker amit egyszer használhasz el az egyetemen
, meg szokták adni ha ezen múlik az "életed" nem kell aggódni miatta, menj be a TO-ra és ott érdeklődj szerintem.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged