- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
mindenki lázban ég már ?
én nagyon, holnap: 1.30kor közjegyző, onnan 250km Pest, 2 óra "pihi" (ikea mondjuk), 7kor ügyvéd, 7.30kor kulcsok, 8kor pakolás, 8.30kor régi albiból pakolás, 9-10 között havertól pakolás. aztán földön alvás
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2066 üzenetére
igazából olyan mind1, mert tudtommal csak vizsgázni nem mehetsz, ha nincs befizetve. ergo decemberig ráérsz
persze ha kell a diákhitel másra (mire futná még), akkor ok a stressz, különben felesleges.
meviksz: hajrá, jó lesz az. én is lassan 3 éve nyomom a w800al, most kezd meghalni szerencsétlen (mem kártyával küszködik, fotózni már nem tud, stbstb). de király telefon, k750 tesója ugye
majd ha kijön és lemegy az Xperia ára, akkor beruházok
elmentem házibuliba, a holnapi viszontlátásra!
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #2050 üzenetére
buit azonnal cserélném..
1, érthetetlen; 2, "nem túl kedves"
filipp rendben van, harmadikat nem ismerem, de sztem annál a tárgynál tökmind1 ki tartja.
mod: 2. postnál már Fried -et írtál. most akkor Filipp, v Fried?mert nagyon nem mind1.
nickwearby:
az alap tantervem is szívás, picit rádobtam1. hét végéig tudok szelektálni, majd akkor kiderül mi marad, mi nem.
mindenki:
VEGYETEK FEL SPECIKET első félévben, sokat. ~30 kreditnyit szedjetek össze több okból: ösztöndíj több lesz, később nincs vele szívás. első félév amúgy is a legkönnyebb, tessék kreditet szerezni.mentorcsoport meg most összevont lesz, hétfőn és csütörtökön úgy tudom. szal be lesztek terelve egy nagy terembe, és ott megy az áldás.
na ennek meg így már sok értelme nincs, ki is szálltam a mentorkodásból én is. -
bbazsy
őstag
elrettentésnek itt az enyém
Peti természetesen szerdán adatb előadásra járok majd
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2042 üzenetére
semmi.
én leszartam anno mindent, megcsináltam rendesre.
annyi tényleg, h nem szokod meg a csoportod, de majd ez később úgyis alakul. -
bbazsy
őstag
eljen A szakirćny.
3 gyakomvan melyikekbol 1 idopont van, egyik pentek 2-4. ohjeah.
gyors kerdes:minden fent van mar etrben, v nezzem ttktot is;;; (francč nincs kčrdšjel...)
koszi
bbu.i.: a tenger jo
-
bbazsy
őstag
elmentem horvátba.
jó szenvedést ETR -rel Nektek is
-
bbazsy
őstag
használ valaki outlookot exchangeel ?
nem tudom belőni az fiókot, nem találja a kiszolgálót. hiba, v én cseszem el? -
bbazsy
őstag
frankó, rangsorolásos végén még horvátban leszek. sokba fog kerülni kintről a gprs
(120ft/100kb, egy átlagos etr oldal letöltés 20kb)
adja Isten, h minden fontosból jó pontot kapjak szombaton...
-
bbazsy
őstag
hosszú lenne most leírni.
részecskefizikai szimulációkat + ezekhez tartozó számításokat (tíz/százezres nagyságrendekkel). most jön az algoritmus javítás + gyorsítás, és ha az egész bejön (tudományos cikk lesz), akkor nem csak szimuláljuk, hanem meg is építjük a detektort és mérjük.. ahhoz pedig a programozást (ilyen asm szintű) valszeg én csinálom majd.
(hozzátenném, h mindezt valszeg egy 3 hónapos túra során CERN -benszinte csak ez vonz benne..)
dobozokat kaptam, át is cuccoltuk a város másik végére BKVval (majd mindjárt jön a Peti és mesél, szép túra volt
). most tekerek mindjárt oda, biciklimet is Nála hagyom..
nem nézegettem (illetve igen, de marha drága lenne), majd meglátjuk hogy jövünk ki a költözködésből. annyira nem égető most ez, van 5.1em..
pont ma vettem egy x-fi surround 5.1 usb hangkártyát kemény 13k -ért, és beszarás pici + van hozzá távirányítómeglátjuk milyen lesz, de elsőre levett a lábamról..
eléggé audiofil vagyok, hangcuccra nagyon érzékeny, szart sose vennék, szóval valszeg amíg nem lesz nagyobb pénzmag, addig marad a mostani cuccom.
harman/kardon szett az álmom, de ezt majd ha lesz egy _jó_ állásom.most viszont megyek, ma még össze kéne pakolni maradék cuccom is, az se 2 doboz
-
bbazsy
őstag
kész, elküldtem a nyári melómat
tudom, h holnap már kapni fogok 100 módosítási kérelmet (mert folytatjuk), most mégis jó érzés, h a végére összeállt valamilyen szinten egy egésszé.
és örömömben ide jöttem
-
bbazsy
őstag
meg lehet csinálni ne aggódj.
meg úgyis segítünk, ha kéred..TV akkor tényleg nehéz ügy. esetleg annyi tanács, h beszélj valami szomszéddal, hátha van valakinek kábel, azt meg elosztjátok féláron?
nekem is ilyen ügy, h anyámék otthon. bár Hála Istennek egészségileg és anyagilag is rendben vannak még, de jó lenne ha feljönnének Pestföldre. Érd, v mittomén valami külváros. ott még nyugi is van, meg azért nem lennének messze..
én meg megyek sparba dobozt kuncsorogni, össze kéne cuccolni a dolgaim.
melóban megcsináltam amiről azt gondoltam, h képtelenség, szóval most örülök. ha esetleg befejezem teljesen estig, akkor meg kinyílnak azok a német búzasörök is a hűtőből -
bbazsy
őstag
nekem van egy philips 5.1em géphez, de én is valami házimozisat szeretnék majd ha kiutalják az ösztöndíjakat + nyári pénzt.
mind2t bevállalhatod, lászló vizsgán jófejnek tűnt, leventét meg ismerem. és ja, num nem a legkönnyebb tárgy, de csinálható (1 legalábbis
).
nekem a tvből megy egy koax, ami rá van csatlakozva a radiátorra
nincs is ennél nagyobb antenna
vagy most másról van szó ?
mod: lakásfelújítós topikban látom postod
nem bírsz magaddal, nem volt elég 1 lakást rendbe rakni ?
-
-
bbazsy
őstag
felújítás projekt most nem lesz úgy döntöttem, annyira nincs rossz állapotban a lakás. festeni kéne, meg fürdő/wcbe dolgok (kádat kidobni (higiénia, stb)), de nem lesz hozzá erőm/időm, marad így. majd ha nincs ennyi dolgom, akkor megcsinálom...
de ha csinálnám, akkor festést én, viszont csempézni már nem állnék neki egyedülbútort(/kirakót) meg én is imádom, szal ebben nem osztozkodom
az a legrosszabb, h 7.én költözhetek elvileg üres lakásba. szal mindenképp bútorozás, berendezkedés suli időben, amikor kb 6000 más dolgom is lesz.
nem tartom valószínűnek, h szept elején sokat láttok bent, de így legalább szülinapomra élhető lesz a kecója, kaptam képet a lakótársamról 3 hetesen. még neki is ki kell alakítani a dolgait..
íme: -
bbazsy
őstag
én is hasonlóan vagyok vele, valahogy az eddigi láz hiányzik.
vígasztaljon Téged, h már túl vagy a költözködés/felújításon, nekem mindez most jön. ettől sincs jobb kedvem.
se a TDKtól, es a diplomamunkától, se a 2 mentorcsoportomtól... nagyon úgy érzem, h túlvállaltam magam -
bbazsy
őstag
picit ON:
speciket ki miket vesz fel? -
bbazsy
őstag
peti meccs milyen volt ?
-
bbazsy
őstag
ráadás kép, egyik ismerősé
-
bbazsy
őstag
kedd birodalom?
-
bbazsy
őstag
munkához elő kellett venni a grafika jegyzetem.. ez már a vég
amúgy elvileg 20.-ig végzünk, utána hawaii, csak szeptemberben a TDK írás
-
bbazsy
őstag
sörözni mikor megyünk ?
-
bbazsy
őstag
péntek reggel vki birodalom?
-
bbazsy
őstag
no megvan uj (nyug)helyem, ma irtuk meg az adásvételit
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1871 üzenetére
látom én jóban leszek Veled
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #1859 üzenetére
elküldöm itt is, nem titok.
az, ahol mi laktunk eddig szeptembertől kiadó. mivel a tulaj rendes volt, mondtam neki, h segítek keresni, nekem semmi érdekem nincs hozzá, csupán jó tapasztalatok.
3-4 ember elfér(mi laktunk így is, úgy is). normális, 1.5 szobás panel, 6. emelet, erkélyes.
65k+rezsi, ez 4 emberre átlag 24-25. (nyáron kevesebb, télen több..).
Etele út 1. (suli GYALOG 20 min, kelenföld 20 min, tömegközlekedéssel 10-15 mind2), eötvös és nándorfejérvári koli 3 perc(ez fontos lehet még)
mosógép, tv, mikró, hűtő, stb van.
10/10es net, 2500/hó (digi).szomszédokkal se volt még probléma.ha továbbra is érdekel (akárkit), akkor én egész nyáron itt leszek, megnézhető.
-
bbazsy
őstag
ízelítőül itt a 2 év anyaga bőven. nem mind vettem, valamit örököltem bátyjámtól, de úgy kb ennyit használtam + néhány könyvtárit.
azért van olyan könyv, amit első félév óta használok szinte, és sztem mindig előkerül, ezeket érdemes megvenni (algoritmusok, prognyelvek, bolyai féle kiskönyvek).
mod: első ösztöndíjból beújítom a csörgő linalgját csakazértis
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1856 üzenetére
ha nem akarsz venni, akkor sem kell.
kérsz, kuncsorogsz, könyvtárazol... mindent meg lehet oldani
-
bbazsy
őstag
mindig szórnak és egyre nehezebb.
de ahogy mondta Peti, megtanulod hogy kell tanulni...gólyatábor alap, + lehet én mentorállak majd titeket szeptembertől
30p
-
bbazsy
őstag
albi nem kell senkinek?
tudok egy jót, közel..
-
bbazsy
őstag
válasz
raczger #1848 üzenetére
peti köszi a cipőt receptet
úgy érti, h a mostani tantervet elég rendesen átgyúrják. ennek Ti örülhettek, mert könnyebb lesz, illetve szívtok miatta, mert valszeg megint kimarad sok olyan, amit később úgy vesznek, h tanultad
szórás meg lesz, sztem akik rendesen csináljuk így 2 év után, nem vagyunk 50-60nál többen. 600ból ez már nem rossz
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #1846 üzenetére
igazán nincs mit, és hali
lassan szervezhetjük az új mászócsapatot
-
bbazsy
őstag
elvileg egész héten délelőtt megyek melózni, akkor délután lehet találkozunk..
mivel én tuti nem, ezért ha Te látsz egy nagyobb darab szőke félkopasz szemüvegest egy kisebb fekete nemszemüvegessel narancs rock pillars saját cipőben, fehér elől nagy jelű gas polóban, akkor sikíts
-
bbazsy
őstag
nincs valakinek esetleg 1-2 napra egy 2.5" -os mobil rackje?
mod: usbs -
bbazsy
őstag
(18:15) Soto:
- Why Java developers have to wear glasses?
- Because they don't C#
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest