- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hová lett 1000 mAh?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #2443 üzenetére
Peti:
kellene egy szívesség.
elmennél neked digitall.hu boltjába (herzen utca 2-4), ott van Tőletek egy köpésre?be kéne menni egy megrendelt memóriakártyáért, csak én meló miatt nem fogok odaérni és már szóltak, h kidobják ha nem megyek érte. kifizetném holnap reggel, beleférne vmikor?
-
bbazsy
őstag
az első sorra csak egy kis válasz: az összes pasi
de inkább a melleket (ez már lehet 2 és afelett bármennyi
)
ok, akkor védekezek én is:
ha megveszem, felkelek, megkenem, akkor tudom h mi van benne. mekisben fogalmam sincs, csak annyit tudok, h baromira nem jó az nekem (pl emésztésem meki felborítja teljesen). eszek én is néha, néha szeretem, de ezen meg ilyen gyorskajákon élni??főzni meg tessék megtanulni meg megszeretni, feleség leszel egyszer. és lehet úgy is főzni, h jó és könnyű legyen (ott is van zacsis fűszerkeverék, rárakod a húsra, megsütögeted, csinálsz hozzá egy zöldségköretet és máris jó). és annak nem 20% -a zsír meg só.
-
bbazsy
őstag
na itt is valaki úgy gondolta, h 3 szint akarja hallgatni azt, amit Ő.
és hát nem..
reméljük nem szokik hozzá mert akkor háborhúúúúúúúúúúú
-
bbazsy
őstag
megint csak azzal foglalkozol, h mit gondol más
ne azzal foglalkozz. en is kismillioszor jarok bankba ilyenek miatt, de mar inkabb lemondom az osszeset.. k&h pl mobilinfoba nem kuldd egyenleget, ez a vilag legnevetsegesebb dolga. mi a szarert kernem? nem arra vagyok kivancsi, hogy most epp vasaroltam ennyiert, hanem h mennyi maradt
nade elkanyarodtam. szal foglalkozz a saját érdekeiddel néha.
-
bbazsy
őstag
sikeresen elpusztítottam a munkára használt ubuntut, elő a backuppal.
illetve lesz ma egy hosszú éjszakám, éjfélkor(után 1 órával) jön az új ubuntu, mwhaha
-
bbazsy
őstag
8kor nem jön vonat
18.55 az uccsó.IC úgy van, h indulás előtt 2 óráig beválthatod. ergo mivel 2 óránként megy, veszel az utolsóra és ha előbb érsz oda akkor becseréled.
leszállsz Pécsen és 30as buszt megkeresed, annak a végéig mész, ott még picit egyenesen és ott a koli.
mod: ill lehet onnan nem is kell már sokat menni. van ott pár koli, de mindig erősen ittasan értem oda, nem tudom pontosan
de tuti 30as végéig kell menned. -
bbazsy
őstag
orfű party.
10 ember. 1 éjszaka. köcsögös bab. 15 liter bor. 1 rekesz sör. 3-4 üveg tömény..see you tomorrow
-
bbazsy
őstag
látod, nálunk semmi. meg is vagyok lepődve, pedig a zenei ízlésem elég tág, és hangerő is szokott lenni. de semmi
jövő héten meglesz 5.1 kiváncsi leszek lesz-e sírás (de ugye az hangerőt nem dob, szal..)
amúgy törődj bele, vannak genya szomszédok, akiket a lépteid is zavarnak és vannak akiket ha visítozol se. szerencse kérdése
de 11kor én is megvertelek volna lehet
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #2361 üzenetére
inkább ezt nem reagáltam le, valszeg nem tetszene.
jademégis: ki lázad majd a legjobban, h szar a máv, nincs pénz semmire?! ...itthon, igazából kispál után olyan szinten elfáradtam, h ADF -re be se mentem. elmentünk billiárd aztán haza.. 4-7 alvás, numalgo erős szédüléssel, 10.30-5.30ig alvás
-
bbazsy
őstag
na jóreggelt..
JÓ VOLT KISPÁL
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2327 üzenetére
10-12 év
-
bbazsy
őstag
és támad akkor olyan sötééét,
amiben az élők kezéééééét
többet nem találod
és ami elér, azt ütöd, vágod..............................ZSÁKMÁNYÁLLAT MÁJÁT MOSOD
egy névtelen patakban
körülötted olajfoltok
mézeskalácsszív alakbanésúgy nézed az arcod benne mint
régen a céllövöldében
azalááááány akinek
lőttél egyet
finomutalásféleképpen.PÉNTEK, KISPÁL!!!!!!"'!+"'"'!"'!+"!"'!+"'!+"'!+'"!+"'!+"'!
-
bbazsy
őstag
kaptam ilyet, h hallgatói jutalom. miaz ?
megjött az első minimálbér:
2008. október 8. 70026 Ft -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2275 üzenetére
rossz útra tereled, nagyon nem erről volt szó
arról volt szó, h hogy mászhatunk bele a wlanodba, erre dobtam ötletet.
nagyon mást nem is tudok így hirtelen, amit egy mac címmel tudnék kezdenimawyx: azért vna a manual, h a parasztja (nem rossz értelemben, meg ne sértődj) elolvassa és tudja h mit kell csinálni az eszközzel, amivel amúgy nem tud kezdeni semmit.
nekem jön akármi, első dolgom leülni és átolvasom. nem volt még olyan, h ne tudtam volna meg olyat, amit amúgy nem tudtam... pl most a mikrómat nem tudtam beállítani (nemröhög
), elő kellett vennem még1x, 1. -re átsiklottam felette
de pl manuálból tudom azt is, h telefonom tud syncelni az ELTE exchanges mail szerverével, azt meg erősen ki is tudom használni...
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2267 üzenetére
ha csak otthon használod akkor nem sok esélye van, de ha más hálót is, akkor nem annyira nehéz
szőrszálhasogatok természetesen
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2264 üzenetére
mac cím átírható. (ne bonyolítsam?
)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2262 üzenetére
192.168.0.1 az egyik default router cím. 192.168.0.2 / 0.1 -et próbáld még ki, amíg ki nem jön a router login. itt kell user, pass. ezt meg kutasd ki neten router típusára rákeresve.
ha ott bent vagy, akkor WAN -nál dynamic IP address mac clonozással (ahogy a kollega írta), illetve wirelesst tetszés szerint, de egy WPA2-PSK titkosítást azért rányomnék, kitudja.
és igazából ennyi
mod: elolvastam még1x amit írtál, hát nem egészen úgy megy, hogy csak összedugom és jó
NETet mindenképp be kell állítani (ADSLnél login, pass; KÁBELnél meg mac clone), illetve jelszavazd le a wirelesst.szomszéd az albiban ezt nem tette meg a sajátjával, hát megtettük mi
-
bbazsy
őstag
ez csak azért lehet, mert nekem nincs szakállam
problémába ütköztem.
össze akarom rakni az ágyat, ehhez ki kell üriteni a kisszobát.
ahhoz, h kiürítsem, kéne a hely a szekrényben.
ahhoz, h ott legyen hely, össze kéne raknom a ruhásszekrény fiókjait.
ehhez nincs kedvem, vissza egyel.
hogy legyen hely még beszórhatom ide a dobozokat, de ez a szoba most tiszta, nem akarok itt szemetet. konyhába is rakhatom, de sizntén ez a helyzet..igazából csak piszkosul unatkozok és nincs kedvem a TDKt írni, na...
-
bbazsy
őstag
na szép
nekem meg pont ellentettje. kamera nem fontos, csak h legyen. igazából ha fotózni akarok, akkor viszem a gépem, ha meg nem, akkor nem is olyan fontos. emléknek bőven jó amit ez csinál..
3g fontos net miatt, zene fontos. gps meg ha már van, használom (kimegyek biciklizni és leméri méterre pontosan mennyit mentem mennyi szintkülönbséggel
)
-
bbazsy
őstag
na, én meg élek. berendeztem kb a szobát, este lehet mutizok képet a kis kíváncsiskodó szakállasnak
telefonom is megjött közben (éljen a céges kedvezmény harmadáron
), kb még nem találok hozzá szoftvert, ami támogatja
se opera mini, se mobiledit.. lusta developer group
-
bbazsy
őstag
ez mots rágta át a monitorkábelnek az külső szigetelését. kap még 2mp -t és megsül...
ennyit a felhőtlen szabadságról -
bbazsy
őstag
válasz
Crystalheart #2211 üzenetére
ugyanezt megcsinálták tavaly numerikuson
az se volt vicces.. -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2185 üzenetére
használd egészséggel
meg nézz körbe bruder meg láng oldalán, hátha van még!
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2179 üzenetére
füzetet tudok felajánlani, sokkal hasznosabb dolog nem volt nálunk is..
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2171 üzenetére
maple 8 install valakinek ?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2150 üzenetére
távolság és fal hogyne lenne probléma?
minden 'akadály' gyengít, távolság meg főleg..
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2144 üzenetére
nalátod.
nekem ment DIGIvel 1200/1000 egyszerre
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2139 üzenetére
próbálj ki egyszer egy LAN rendszerűt (digi), és megtudod. de még a kábeles is jobb..
mondjuk lehet Te nem torrentezel, de nálam általában megyez mind szép és jó, h most sokan vagyunk, merth próbálja meg, stbstb, de lehúzza az egész csoportot az a 8-10 ember 1. - 2. félévben.. nem akarnak, szarnak bele, nem lehet haladni. és ez rossz..
4.(!) félévben voltak az első olyan gyakjaim, ahol a csoport szinte egésze törekedett, jó volt a hangulat, lehetett haladni. ( ha lesz alkalmad algokból mindenképp Fekete gyakjait ajánlom, egyszerűen összehasonlíthatatlan mással és a legjobb fej tanár
)
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2137 üzenetére
hohóó, pedig ez még lesz köv félévben is
utána már kibuknak.kábel nincs más, UPCnél csak rosszabb.
ADSLt meg ha lehet soha többetjövőre elvileg ideér a DIGI, addig kibírom velük
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2134 üzenetére
upchez akkor mennél, ha nem lenne más ..
DIGItől jövök (új hely), szívás az egész. 2x annyit fizetek kevesebb szolgáltatásért2.-3. félévtől lesz családias, mikor már ismered azokat, akik bent is maradnak és összeszoktok
kb onnantól jó az egyetem sztem.
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2131 üzenetére
kábel, jaja
ki lehet bírni, egyszerű a megoldás: nem kell bejárni, akkor nincs mibe belenézni
de sztem elbeszélünk egymás mellett, én az ea -ról beszélek, gyakot természetesen csinálok. legkésőbb zh előtt pár nappal, de az mégiscsak nagyobb "élvezet" -
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2128 üzenetére
1 embert ismerek, aki folyamatosan tud tanulni.
én pl bele se nézek az anyagba vizsgaidőszakigakkor úgyis stressz van, legalább van egy lájtos félévem így
vettem tunert a upchez, a magyar csatornák jok, a külföldieken nem jo a hang
miért?
-
bbazsy
őstag
hétfőn 10.30-11ig nem ugrik be helyettem vki mentorkodni ?
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #2119 üzenetére
ki tartja ?
-
bbazsy
őstag
na én elmenekültem Pestről, elég volt.
itthon legalább ágyban alszokhétfőtől indul az origami, egy 270*200as szekrénykombináció, egy 200*200as gardrób, egy 180*200as ágy, egy asztal és egy éjjeliszekrény összerakása
sztem pár hétig el is játszok vele
amúgy minden alakul, már nem rúgok bele a dobozokba, van TV, stbstb.. haladunk
voltam ma bent suliban TDK megbeszélésen, megdícsértek
meg erősen úgy néz ki, h algoritmus gyorsítás lesz a diplomamunkám... -
bbazsy
őstag
(21:48) bazsii:
fújbzm
hogy tudsz ilyet kitalálni ?
(21:48) Soto:
nem tom
ste van
(21:48) bazsii:
lol
kikészít a suli
látod engem még nem
(21:48) Soto:
látom
(21:49) Soto:
rajtad még hawaii gatya volt és mosoly az arcodoon
rajtunk má kopott farmer+bölcsészpulcsi
ja meg a ráncok hétfő óta
(21:49) bazsii:SA
S
S
SA
SA
SA
SA:
AD:
SA
SA
SA
SA
uristen
ezt lementettem!
(21:49) Soto:
lolelőzmény: ugye iskolába még nem járok, viszont ma bementem picit lazább szerkóba. aztán ezt kapom
hogy meglegyen
-
bbazsy
őstag
nem hiszitek el mennyi meló van ezzel (najó, talán a szakállas lány igen
).
dobozokon élek, földön alszok, nincs egy qrva létra, h megcsináljam a csillárt, szal még sötét is van..
hűtő persze nincs még itt, kaja is korlátozott.
lakásberendezők lassan meggazdagodnak belőlünk, tescoba éjjel 2kor járok.
vezetéstechnikailag többet fejlődtem ebben a 1.5 napban, mint fél évben...
ja, és kipuffogó kilyukadt, v valami van vele...
nade ha kész lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Whisky topik
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged