- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
hosszú lenne most leírni.
részecskefizikai szimulációkat + ezekhez tartozó számításokat (tíz/százezres nagyságrendekkel). most jön az algoritmus javítás + gyorsítás, és ha az egész bejön (tudományos cikk lesz), akkor nem csak szimuláljuk, hanem meg is építjük a detektort és mérjük.. ahhoz pedig a programozást (ilyen asm szintű) valszeg én csinálom majd.
(hozzátenném, h mindezt valszeg egy 3 hónapos túra során CERN -benszinte csak ez vonz benne..)
dobozokat kaptam, át is cuccoltuk a város másik végére BKVval (majd mindjárt jön a Peti és mesél, szép túra volt
). most tekerek mindjárt oda, biciklimet is Nála hagyom..
nem nézegettem (illetve igen, de marha drága lenne), majd meglátjuk hogy jövünk ki a költözködésből. annyira nem égető most ez, van 5.1em..
pont ma vettem egy x-fi surround 5.1 usb hangkártyát kemény 13k -ért, és beszarás pici + van hozzá távirányítómeglátjuk milyen lesz, de elsőre levett a lábamról..
eléggé audiofil vagyok, hangcuccra nagyon érzékeny, szart sose vennék, szóval valszeg amíg nem lesz nagyobb pénzmag, addig marad a mostani cuccom.
harman/kardon szett az álmom, de ezt majd ha lesz egy _jó_ állásom.most viszont megyek, ma még össze kéne pakolni maradék cuccom is, az se 2 doboz
-
bbazsy
őstag
meg lehet csinálni ne aggódj.
meg úgyis segítünk, ha kéred..TV akkor tényleg nehéz ügy. esetleg annyi tanács, h beszélj valami szomszéddal, hátha van valakinek kábel, azt meg elosztjátok féláron?
nekem is ilyen ügy, h anyámék otthon. bár Hála Istennek egészségileg és anyagilag is rendben vannak még, de jó lenne ha feljönnének Pestföldre. Érd, v mittomén valami külváros. ott még nyugi is van, meg azért nem lennének messze..
én meg megyek sparba dobozt kuncsorogni, össze kéne cuccolni a dolgaim.
melóban megcsináltam amiről azt gondoltam, h képtelenség, szóval most örülök. ha esetleg befejezem teljesen estig, akkor meg kinyílnak azok a német búzasörök is a hűtőből -
bbazsy
őstag
nekem van egy philips 5.1em géphez, de én is valami házimozisat szeretnék majd ha kiutalják az ösztöndíjakat + nyári pénzt.
mind2t bevállalhatod, lászló vizsgán jófejnek tűnt, leventét meg ismerem. és ja, num nem a legkönnyebb tárgy, de csinálható (1 legalábbis
).
nekem a tvből megy egy koax, ami rá van csatlakozva a radiátorra
nincs is ennél nagyobb antenna
vagy most másról van szó ?
mod: lakásfelújítós topikban látom postod
nem bírsz magaddal, nem volt elég 1 lakást rendbe rakni ?
-
-
bbazsy
őstag
felújítás projekt most nem lesz úgy döntöttem, annyira nincs rossz állapotban a lakás. festeni kéne, meg fürdő/wcbe dolgok (kádat kidobni (higiénia, stb)), de nem lesz hozzá erőm/időm, marad így. majd ha nincs ennyi dolgom, akkor megcsinálom...
de ha csinálnám, akkor festést én, viszont csempézni már nem állnék neki egyedülbútort(/kirakót) meg én is imádom, szal ebben nem osztozkodom
az a legrosszabb, h 7.én költözhetek elvileg üres lakásba. szal mindenképp bútorozás, berendezkedés suli időben, amikor kb 6000 más dolgom is lesz.
nem tartom valószínűnek, h szept elején sokat láttok bent, de így legalább szülinapomra élhető lesz a kecója, kaptam képet a lakótársamról 3 hetesen. még neki is ki kell alakítani a dolgait..
íme: -
bbazsy
őstag
én is hasonlóan vagyok vele, valahogy az eddigi láz hiányzik.
vígasztaljon Téged, h már túl vagy a költözködés/felújításon, nekem mindez most jön. ettől sincs jobb kedvem.
se a TDKtól, es a diplomamunkától, se a 2 mentorcsoportomtól... nagyon úgy érzem, h túlvállaltam magam -
bbazsy
őstag
ráadás kép, egyik ismerősé
-
peterszky
őstag
Nyugalom
Én is hányni tudnék ettól a meztől, de sajnos most a Nikeval olyan a szerződés, hogy ők diktálnak... Az elnöktől a szurkolók kaptak egy olyan igéretet, hogyha nem tetszik, akkor nem fognak benne játszani (esetleg 2-3 idegenbeli meccsen, ha van zöld-fehér ellenfél).
-
bbazsy
őstag
mások vagyunk
nekem most történetesen lesz időm, egy egész nyaram. hétfőn meg akarom dumálni a sráccal, h valamelyik beadandot megcsinálom nyáron és leadom szeptemberben. ha belemegy, akkor sokat nem vesztettem, mert kredit annyira nem érdekel, viszont legalább érteni fogom a 3d -t, ami talán nem baj.mod: ők is írták, h de menjek el, könnyű lesz az pót, me glehet írni simán.. nem látom értelmét, csak az időmet veszi el a nehezebb tárgyaktól.
-
bbazsy
őstag
sajnálom
írták, h nem tudják mi van a földben, óvatosan fúrnak.. remélem is, sajnálnám azt az épületet, szeretem.
Te milyne szakra jársz pontosan, h fizikád van?
nekem is megvan az első bukásom, grafika gyak. kinyomoztam, nem kell megcsinálni a gyakot az előadáshoz, nem is fogom(ez azért fontos, mert ea első részéből vna már megajánlott 3asom, amit semmi esetre se hagynék veszni). megcsúsztam előrehozott vizsgák miatt, nem tudom 1 hét alatt megírni a 2 beadandót(opengl+directx) úgy, h semmi közöm egyikhez se, + közben vizsgák+bomba miatt pótlások.
megírom nyáron rendesen, lesz időm + tényleg érdekel a téma, nem akarom összecsapni. amúgy is több kreditet vettem fel, mint kéne -
bbazsy
őstag
bocs, nem így értettem. de nálunk picit más a szitu, van kismillió beadandó, és baromira nem lett volna jó máskor írni. többiek máskor fogják, jövő szerdán valszeg, eaf vizsga után. igen, ez valóban sokkal jobb.. de látom a másik időpont neked se jobb..
erre irtam. sry, ha fellengzősködésnek tűnt, tényleg nem úgy értettem.
egy előre meglevő rendszert nem szeretek felborítani, akkor borul minden.. és az rosszabb
-
peterszky
őstag
Hm, holnap talán oda tudom adni. Mikor? A reggeli órákat kihagyom (
), de utána bent is lesz egy kis dolgom, így bemegyek. 10kor még az Üllői úton leszek, ott fene tudja meddig vagyok, aztán megyek be. 10.45-11.00-ra biztosan bent leszek. Akár még a megoldásokat is reprodukálni tudom, ha szépen megkérsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest