- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a tények nem ismerete." - vagy a hír el nem olvasása, meg nem értése. Már a részedről. Egyébként bírom az ilyen 'mindenki hülye, egyedül én értek hozzá' típusú embereket.
Ja, és ezt meg 'csak úgy': Nyílt forrású adatok elemzésével törtek fel bitcoin-tárcákat -
azbest
félisten
nope..
Signature és Silvergate banknak van sok criptós ügyfele. Az SVB startupokkal foglalkozott főleg.Nem elveszett a pénz, hanem a likviditásuk nem volt elegendő a pánikhoz. A pénz megvolt, befektetésekben. Ha buknak rajta az pont a gyors pénzzé tétel miatt lesz, mert nem tudják névértéken gyorsan eladni. Ez nem 2008, amikor elemzők hazudtak a fedezetekről. Most van fedezet.
A kommentek alapján nincsenek pénzügyi ismereteid, ellenben szereted a szerencsejátékot. Nincs ezzel gond, én is szoktam mondani, hogy néha veszek lottót, mint befektetést a nyugdíjas időkre.
-
Egyébként megjegyzés az egészhez: a két bankból az egyik egy kriptohitelező bank volt, és egy másik nagy kriptohitelező bank is bedőlt 1 héttel ezelőtt. Vagyis ennyit a kriptos nagy hurráoptimizmusról. Ja, és a BTC is azért lőtt ki, mert a bankok betéteseinek kártalanítását megígérték. Portfolio írás róla
-
paatrick
őstag
Ja mert szerencsére nem volt olyan az elmúlt években hogy egyik napról a másikra eltűnt a "kriptobank" pár milliónyi dollárral, vagy hogy egyik napról a másikra 0 lett az értéke valaminek
Azóta kiderült hogy az állam megmenti a kisemberek pénzét ami a 2 banknál volt, egyedül a kockázati befeketőknek nem térítenek semmit.
Tudsz ilyenről a kriptóknál? Én nem.
Talán a Binancenál van valami védelem, de őszintén nem tudom elképzelni hogy ha mondjuk egyszerre 10 000 embertől lopnak ki mindent akkor nem nyekken bele a Binance a visszafinanszírozásba.Mellesleg még mindig nincs semmi értelme a kriptónak. Anno lehetett vele pizzát venni pár helyen, mostanra szerintem nincs olyan értelmes szolgáltatás vagy termék ami elfogadná fizetségként.
Arról már ne is beszéljünk hogy a "pénzhelyettesítő" ami "atomstabil és kiáll minden válságot", ugyanakkorát bukott mint a tőzsdei részvények az első adódó alkalommal. -
Dr. Akula
félisten
Hát igen, a lottónyertesek akkora célcsoportot jelent, hogy a legközelebbi választáson külön krumpliskocsival készülnek majd rájuk...
A 37 milla az /számla, azaz ha túl sok a pénzed, nyitsz 1000 számlát, és problem solved. Akinek ennyi pénze van, az nem innen tájékozódik.
Ezzel szemben mit tud a kriptó? Összeomlani, értéket veszteni, videokártyákat elvenni mások elől. Tényleg vonzó... Ja nem.
-
BaJaZo
aktív tag
Nem tudom, hogy ott van-e valamilyen betét védelem, mint nálunk 100 000 euróig? Ha nincs, akkor érthető, hogy máshová viszik a pénzüket. Az már más kérdés, hogy még a bankoknál is kockázatosabb befektetést választanak. Akkor már sokkal inkább részvény vagy arany, de még véletlenül se BTC...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!