- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
hifipisti #3603 üzenetére
Szerintem a populárisabb darabok is jöhetnek A500X (AD-t GML hoz), A700X
más: Aki Xmost hoz, az megtenné, hogy a driverét is elhozza pendrive-on vagy memóriakártyán? Múltkor ezzel megszívtuk... (ugyanez érvényes más, drivert igénylő eszközökre is) Előre is köszi mindenkitől!
Lehet én is tudok egy Firewire-rel rendelkező lapost hozni, így Akela91 Twin-je is futhat párhuzamosan. Kérdés, hogy milyen vezérlő van benne, ezt hol tudom ellenőrizni? (ha off, priviben is jöhet)
-
Freeman007
senior tag
-
raven12
senior tag
válasz
hifipisti #3559 üzenetére
Készítettem egy táblázatot a szokásos módon, ki jön, mit hoz stb, remélem, megfelel a célnak... Lehet töltögetni!
-
Ati1979
veterán
válasz
hifipisti #3122 üzenetére
Én azért próbálom mindig odaírni, hogy szerintem, vagy hogy ez magánvélemény.
Meg azt is megemlítem általában miről hallgattam.
Amúgy általánosságban sajnos igazad van.
A másik dolog az, hogy gyakran sajnos előkerülnek nem fair összehasonlítások.
Szóval sokszor az árakban elég nagy az eltérés az összehasonlított termékek között.. -
chrisnagy13
senior tag
válasz
hifipisti #3122 üzenetére
Gondolom az alapvető, hogy egy postban mindenki a saját véleményét mondja el, nem a 2., 3. emberét, nem valahol a interneten olvasott dolgot. Minden véleményt így kell kezelni. Ez evidens.
Egy dolog a fejhallgató hangja. a másik pedig a láncé. Nem kell hozzá különösebb tehetség, hogy el tudjuk dönteni melyik melyik Főleg, ha XY személy az ismert láncról hallgatja meg a fülest. Aki engem ismer tudhatja, hogy nem dugdosom össze-vissza mindenbe az ismeretlen fejhallgatót. Pontosan tudom mit tud az erősítőm, mit a DAC-om, és azt is, hogy bármit dughatok rá, mert kiszámítható a hangja. A V90-re mindent dughatsz, nem olyan, mint pl. egy felfelé húzó Asgard. Olyan, mint a Sileo kicsiben (nagyon kicsiben). A 940-nél is tudtam, hogy mi a lánc és mi a saját hangja. Ha láncot tesztelek mindig azzal próbálom ki először, mert ismerem, mint a tenyeremet. Épp ezért nem szoktam légből kapott dolgokat írni.
Azt is leírtam már párszor, hogy nem szeretem elrontani a fejhallgatók hangját, mert éppen ragaszkodok egy valamihez és építek alá valami láncot. Nem erőlködök egy olyan termékkel, ami nem tetszik. Pénz és időpazarlás, de mindent meg lehet magyarázni, hogy jó az, csak megfelelő lánc kell alá. Hát persze...
A többi kérdésed pedig valószínűleg költői jellegű volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest