Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chrisnagy13

    senior tag

    válasz hifipisti #3122 üzenetére

    Gondolom az alapvető, hogy egy postban mindenki a saját véleményét mondja el, nem a 2., 3. emberét, nem valahol a interneten olvasott dolgot. Minden véleményt így kell kezelni. Ez evidens.
    Egy dolog a fejhallgató hangja. a másik pedig a láncé. Nem kell hozzá különösebb tehetség, hogy el tudjuk dönteni melyik melyik Főleg, ha XY személy az ismert láncról hallgatja meg a fülest. Aki engem ismer tudhatja, hogy nem dugdosom össze-vissza mindenbe az ismeretlen fejhallgatót. Pontosan tudom mit tud az erősítőm, mit a DAC-om, és azt is, hogy bármit dughatok rá, mert kiszámítható a hangja. A V90-re mindent dughatsz, nem olyan, mint pl. egy felfelé húzó Asgard. Olyan, mint a Sileo kicsiben (nagyon kicsiben :D ). A 940-nél is tudtam, hogy mi a lánc és mi a saját hangja. Ha láncot tesztelek mindig azzal próbálom ki először, mert ismerem, mint a tenyeremet. Épp ezért nem szoktam légből kapott dolgokat írni.

    Azt is leírtam már párszor, hogy nem szeretem elrontani a fejhallgatók hangját, mert éppen ragaszkodok egy valamihez és építek alá valami láncot. Nem erőlködök egy olyan termékkel, ami nem tetszik. Pénz és időpazarlás, de mindent meg lehet magyarázni, hogy jó az, csak megfelelő lánc kell alá. Hát persze...
    A többi kérdésed pedig valószínűleg költői jellegű volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák