- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos, március 15 az szerdára esik, így csak önmagában egy nap lesz munkaszünet. Ha esetleg meg tudjuk szervezni úgy, hogy például az ATH szalonban legyünk, akkor mehet, de nem vagyok benne biztos, hogy más rendezvényhelyszín nagyon szabad lenne. Viszont addig már csak egy hónap van hátra, így nagyon oda kellene lépni a szervezésnek.
bkercso: Neked van valami időpont, mai fixen jó, vagy jössz amikor rendezzük?
biokox: Mondjuk nem tudom, hogy Wadiat hoz-e valaki, én örülnék neki, de nem nagyon tudok tulajokról. Viszont esetleg érdemes egy szimmetrikus kábellel megpróbálni az UD503-at, csak ahhoz kell dupla TRS csatlakozós.
többiek: Nem is az a lényeg, hogy mindenki újdonságot hozzon, én sem viszek olyasmit nagyon, amit a lelkesen járó tagok nem hallottak még. Ez csak ilyen találkozó, meg vannak mindig azért új emberek is, szóval érdeklődés biztosan lesz, akármit is hoztok
Nyilván a drágább cuccokra általában több ember kíváncsi, de az elérhető árú fejesek is érdekesek, ha valaki ténylegesen vásárolna.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest