- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk, ha router és van valamennyi alapskill, akkor valami olyat érdemes venni, amin elfut a DD/OpenWRT, tekintve, hogy a tudása is lényegesen nagyobb, illetve még frissítik is, plusz kevésbé van megtűzdelve különféle biztonsági hibákkal, mint a gyártói firmware-ek (TP-Linknél mostanában kábé havonta esik ki a szekrényből valami hiba).
Ha pedig sok helyre kell eljusson a jel, akkor érdemes lehet mesh hálózatot építeni, ott nincs olyan probléma, mint a repeaterekkel, de nyilván a legoptimálisabb az, ha van valami UTP gerinc, aztán arra pakolgatja a routereket az ember.
-
Chiller
őstag
UTP-t még be lehetett volna húzni, de akkor megint csak kellett volna oda valami kisebb router vagy valami, mert egyrészt ami pluszba jó, hogy így az udvar ennek a részére is kimegy a wifi (valamennyire), másrészt azért 99%-ban laptop vagy mobil kapcsolódik rá, annak meg azért nem lesz kábeles csatlakozása.
Szóval igen, mindent egybevéve nekem/nekünk ez volt a legegyszerűbb/legolcsóbb. Bedugtam a konnektorba, 2perc alatt beállítottam, és azóta megy gond nélkül.
Sebesség meg nekem bőven ok, 56k modemen szocializálódtam, képes vagyok várni.
-
Chiller
őstag
Én pont a cikkben említett Tenda A9-et használom már évek óta. Nagyobb családi ház, az emelet és a az épület két sarka között már nem olyan jó a jel, így az épület távoli sarkába vettem.
Ennyit teljesen megér, hogy a szakadozó, ott már csak 1-2 MBites szolgáltatói router jelet felerősíti oda is nekem kb 30-50MBit környékére. (nyilván más is van rajta, ha épp az épület azon a részén tartózkodik). Olcsóbb volt, mint venni egy mindenhájjal megkent routert. És így nem nő ki a harmadik füle se annak, aki éppen a fő router mellett lakik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E6540 akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest