Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz summers #36187 üzenetére

    "Tegnap csináltam havy duty shield booster tuningot és 5-ös szinten +65% a max. Választhatsz hozzá super capacitor másodlagos effektet, és akkor +79%"
    -
    A heavy duty verziónál ez valóban így van, de én a resistance augmented tuningot preferálom. A heavy valóban combosabb nála, de ha az egyszer leapad, akkor az le van apadva. Az augmented verziónál viszont egy-egy SCB töltet csodát tud tenni, emiatt könnyen visszaállítható a szalon állapot, sőt, akár még magától is képes lassanként visszatöltődni(hangsúlyoznám, hogy lassanként). Tehát ha valaki csak egy-egy komolyabb, de nem elhúzódó ütközetre készül, akkor használjon heavy-t, ha viszont folyamatos ketrecharcra vágyik(hiába, vannak ilyesféle krakéler alakok, pfúj :B ), akkor az augmented a jó választás. Márpedig abban a műfajban manapság a +26% shield boost a plafon, tehát a régi, 29%-os SB-emet érdemes megtartani.

    Mister_X - "Persze egy mérnökölt Corvette elemi részecskékké degradálja a társaságot, de a játékosok többsége inkább a középkategóriákból csemegézik, főleg harc terén"

    A küldi ajánlásához oda is volt írva, hogy "Elite". Szerintem ennyi elég is lett volna, mert aki eddig eljutott, annak már rég meg kell hogy legyen a megfelelő hajója(egy ilyen küldihez egy jól összerakott FDL is bőven megfelel). Sztem egy-két kondához, néhány szakadt Vulture+Cobra+Eagle kombóhoz(akiknek a zöme ráadásul csak competent, meg expert) nem szükséges wing. Ha elite wingeknek ajánlanak küldit, ott azért legyenek már komolyabb kuncsaftok. Régen tele volt a vidék threat4-es USS-ekkel, amikben négyes konda wingek vártak a gyanútlan áldozatokat. Kiléptél SC-ből, és azt láttad, hogy 8-10 canister úszkál tele arannyal, majd a következő pillanatban már körbe is vettek a "jóbarátok". Na az kaland volt(egy Pythonnal az még az volt) :K

    sensor060 - Semmi gond, vegyél a helyi outfitting bazárban valamit, és kezd el nulláról feltolni. Nézz ki valami olyan fejlesztést, amihez van anyagod, és ha elérted a kellő szintet, akkor már a régi, magasabb szintű fejlesztéseidet is fogadni fogja.

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák