- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
válasz
NomadND1 #45563 üzenetére
Nem is teszem, csak válaszoltam neki, mert az alfa alatt tényleg nem éreztem hogy foglalkoztak volna ezzel. Remélhetőleg a következő két hétben ez lesz a fő prioritás.
Különben az nagyon meglepő lenne, ha a végén is egy 1060-on bármilyen terhelésnél előfordulna hogy 30 alá esne az FPS.
-
orientcx
őstag
válasz
NomadND1 #45468 üzenetére
"Mondjuk úgy megtanultam, hogy félálomban nem játszunk
"
Ezt egész pontosan hogyan kell érteni? Félálomban figyelmetlenül, tévedésből nyomtál egy rossz gomb kombinációt? Mert akkor hajdan volt itt neked egy nagy elődöd(tán Flynth kolléga, de lehet, tévedek). Igaz, ő a "félálmát" néha meg-meg toldogatta némi alkoholtartalmú folyadékkal is, és amikor kicsit megborult a pohár, akkor másnap gyakran ébredt arra, hogy kidokknál megint egy kedves női hang instruálja, miképp kell elhagyni a terminált egy Sidewinderrel, és 100Cr-el a zsebben, mint nagyreményű harmless CMDR.
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
NomadND1 #45422 üzenetére
"A VGA-kal most mindenki nyerészkedni akar, senki se fogja piaci ár alatt adni. A piaci ár meg az egekben van."
Igen-igen ezt tudom. Viszonylag gyakran cserélgetem a gépem részeit. Főleg a VGA kártyákat
Nekem a grafika nem minden és az FPS fontosabb. Plusz lehet úgy variálni a grafikával, hogy ki is nézzen valahogy de FPS is maradjon. Mondjuk a felbontás az nagyon sok mindent eldönt
-
duvi
nagyúr
válasz
NomadND1 #45422 üzenetére
"Ha annyira nem égető, akkor havonta tegyél félre x összeget és hátha normalizálódik addigra a helyzet (bár személy szerint erre nem látok túl sok esélyt)"
+1 Ez tényleg jó ötletAkárhogy is alakul a VGA piac, így nem lesz annyira megterhelő a vásárlás, mintha egyszerre kéne kicsengetni az árát.
Az ajánlott GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 5500 1080p/High beállítások mellé, írhattak volna egy FPS értéket isA jelenlegi felállás alapján ezekkel a kártyákkal nemhogy 60, de még a stabil 30 FPS is kérdéses lesz helyenként
Három lehetőséget látok. Vagy módosítanak az ajánlott configon, vagy még durvábban nerfelik a grafikát, vagy csodát művelnek.
-
Puma K
nagyúr
válasz
NomadND1 #45414 üzenetére
Most jelenleg olcsójánoskodom, hogy találjak valamit.
Szerintem némelyiket a 3 nap próba garancia riasztja meg amit adott garancia nélküli kártyára kérek...
Vagy lehet az nem tetszik nekik hogy az adott kártya valós árát plusz x %-os ajánlatot teszekJó oké, bort iszok, vizet prédikálok... a korábbi az RTX megnézegetése-ismerkedés céljából értékcserélt GTX 1080 Ti után lévő RTX 2060-at nem rossz haszonnal adtam tovább... de akkor még nem volt a látóteremben az Elite Dangerous
Persze jön a jó idő és nem gépre kellene költeni... meg hát az Intel HD 630 sem annyira rossz...
Egy egész jó kis tuningos darab GTX 1050 Ti-m meg már volt
Azzal 1920x1080-ban ideiglenesen vett kártya létére nem volt rossz, de monitor csere után 2560x1440-hez már eléggé kevésnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest