- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #10652 üzenetére
Vagy legyen használt hajó/modul adok-veszek. Vagy piac.
Az se lenne baj, ha a játékosok egymásnak eladhatnák megunt/kinőtt hajójukat/moduljukat.
Mert ha a realitás talajához akarunk közelíteni, akkor gondoljuk végig a jelenlegi hajó-piacot.
Veszek egy vadi új hajót teljes áron, viszont 90%-os áron veszi meg tőlem a kereskedő. Ez eddig OK.
Viszont mi lesz a használt hajók sorsa? Ha újra eladják, akkor a következő vevő értékcsökkent terméket vesz teljes áron. Vagy beolvasztják? Ez sem tűnik túl reálisnak.
Akkor inkább legyen egy bizonyos mértékű amortizáció, mondjuk a sérülések, vagy FSD-ugrások függvényében, amit persze karbantartással bizonbyos mértékig csökkenteni lehet.
De ha a jelenlegi rendszerben a hajóm integritása pl 80% és úgy adom el, levonnak az árból? Szerintem nem. De akkor minek költök százezreket a karbantartásra? Anakondánál 1% hull integrity javítás is 50k körül van.
Reálisabbá akarják tenni? OK. Tegyék. De akkor ne csak úgy ímmel-ámmal, ötletszerűen. -
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz #10520 üzenetére
Bűn és bűnhődés rovat
Gyúljon hát világosság setét fejeinkben. Az április 30-i dev update és a Powerplay beta patch notes alapján összeütök ehelyt egy kis bountyoloógiai értekezést az 1.3-al életbe lépő rendszerről. Próbálok kitérni mindenre, de javítsatok ki, ha tévedtem volna, vagy kihagytam valamit.
Alapfogalmak:
Minor crime - szabálysértés
- tilosban parkolás
- csempészés (csak ha lebukunk vele)
- no fire zone-on belüli gyorshajtásból (100m/s feletti sebesség) eredő karambol a vétlen fél pajzsának, vagy hajótestének sérülése esetén
- áruszállító küldetés végrehajtásához kapott rakomány privatizálásaMajor crime - bűncselekmény
- clean hajó megtámadása (a baráti tűz sebzésküszöbét lazábbra vették, és ezentúl PC-kre is érvényes), "interdiktálása", kilövése
- bírság 7 napon belüli befizetésének elmulasztása
- no fire zone-on belüli gyorshajtásból eredő karambol a vétlen fél hajójának megsemmisülése eseténFine - bírság: szabálysértés elkövetése miatt kirótt pénzbüntetés. Ez lehet aktív, vagy legacy - megmaradó, örökölt
Bounty - vérdíj: bűncselekmény elkövetőjének kilövéséért járó pénzjutalom. Ez lehet aktív, vagy dormant - inaktív, alvó, lappangó
A kirótt bírságok az eddigi 24 óra helyett 7 napig befizethetőek, mielőtt vérdíj válna belőlük.
Az aktív vérdíjakat a helyi frakciók (minor faction) tűzik ki, és az ő fennhatóságuk alatt lévő területeken érvényes. Aktív vérdíjakat nem lehet pénzben megváltani és 7 napig élnek.Aktív vérdíj megszűnése:
- ha a vérdíjat észlelik és kilövik a hajónkat, a vérdíj kifizetésre kerül
- ha a hajónk megsemmisül a vérdíj észlelése és kifizetése nélkül: a vérdíj inaktívvá válik és ezután csak az azt kitűző frakció hatóságai észlelhetik újra
- ha lejár a 7 napos határidő a hajónk kilövése nélkül
- ha a inaktív vérdíjat 7 napig nem észlelik újraInaktív vérdíj további sorsa:
- ha az inaktív vérdíjat észlelik, akkor újra aktívvá válik további 7 napig
- ha az inaktív vérdíj 7 napos lejárati határideje alatt újabb bűncselekményt követünk el, akkor az azért kapott vérdíj mellé az inaktív vérdíj is aktiválódik, a 7 napig tartó ketyegéssel együttA vérdíj megszűnése után tiszták leszünk, de a kitűzött vérdíj összegének megfelelő megmaradó bírságot kapunk, ez soha nem évül el és területileg ugyanoda érvényes, ahova az eredeti vérdíj is szólt. Amennyiben olyan frakció fennhatósága alá tartozó állomáson kezdünk újra, akiknek "tartozunk" megmaradó bírsággal, akkor annak összege hozzáadódik a visszavásárlási költségekhez.
Az egy frakció által kitűzhető vérdíjak összege maximált, de a megmaradó bírságoké nem.
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #10539 üzenetére
Alapvetően helyes meglátás, kb 1-2 hónapja én is pont erre jutottam. Kigyúrtam a Pythont, ennél pedig jobb hajó nincs a játékban, volt tartalék pénzem, és inkább rámentem a combat rankra(bár ebbe is bele lehet fásulni, a legutóbbi CZ-s CG-ben pl egy picit be is sokalltam, hosszú az a majd egy hét CZ-zni)
Viszont nem örülök, ha az egyik lehetséges játékmódot tönkreteszik, és nem zártam volna ki, hogy idővel megint ránézzek egy-két RES-re. Arról meg nem is beszélve, hogy egy jó CZ-ben egy kör az 1.8-2.5 milla(persze egy szívatósabb zónában már a millának is örülni lehet), és kérdés, hogy ott is vissza kell-e menni 999k-nál.
Továbbra is fenntartom, hogy ez így egy baromság -
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #10526 üzenetére
Amit az 1 millió után gyűjtenél, azt nem számolja el. Azaz milliónként vissza kell menni az állomásra.
Ez nagyon szar lesz, de szerintem azok miatt találták ki, akik leparkolják a fullos kondájukat ez RES-ben, és az meg turretekkel összelő 5-10-20 millákat egy éjszaka alatt. Azért kitalálhattak volna valami mást is, mert ez így nem lesz jó. Lelövök 4-5 komolyabb Anakondát, és mehetek beváltani? Viszont akkor a fegyvereket is máshogy választom meg. Mert PvP-re például sokkal jobbak a lőszert használó csúzlik, de azért kötöttem ki a lézereknél, hogy PvE-ben korlátlan ideig lehessen vadászni újratöltés nélkül. De ha úgyis vissza kell menni az állomásra bounty-t begyűjteni, akkor nyugodtan fittelhetem a gépet PvP-re. Úgy látszik, hogy nagyon a PvP felé akarják terelni a játékosokat. -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #10528 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. Egyszer Cobrás koromban kb egy napom ment el arra, hogy bejárjam a helyszíneket(ráadásul még a régi üzemanyag árakkal), és az ottmaradt bountykat végre levakarjam a bal panelről(de akkor legalább még motivált az az a párszázezer Cr)
Manapság ha a helyi terminál messze van, akkor ott én ugyan le nem kaszálok senkit, mert ha pechem van és helyi bounty van a kobakján, akkor repkedhetek adott esetben 42.000 Ls-et 28k Cr-ért. -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #10526 üzenetére
Remek, akkor már csak azt kéne eldönteni, hogy vajon direkt akarják-e szívatni az embert, vagy csak ennyire ostobák? Vagy netán így akarják a játékosokat az új lehetőségek felé terelgetni?
Akármelyik, látogassanak el a p***ba(ott van valahol az 1.000:6_30.000 szektor környékén)
A magam részéről még annyit, hogy akkor a Wanted elvtársak meg csak fosztogassák tovább a minor frakciókat ahogy akarják, mert én nem fogok 32.000 Cr-ért felfedező útra indulni -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #10520 üzenetére
"akkor lappangó lesz, azaz nem mutatja a rendszer"
-
Jól értem, hogy nem is fogok tudni arról, hogy bünti van a fejemen? Nem lett volna egyszerűbb, ha egy 400Cr-es bounti csak egy-két nap múlva élesedik, és nem mindenki azonnal nekem esik?
-
"Egy minor frakciónál maximum 1 millió kredit bountyja lehet valakinek. Ez igaz arra is ami a fejeden van, és arra is amennyit be tudsz gyűjteni, mint fejvadász"
-
Ha egy RES-nél összepukkantok 6-8-12 millát, akkor csak egyet fizetnek ki, hacsak millióként vissza nem úszok a dokkba? -
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #10518 üzenetére
Különösen jó a bevágás a vége felé.
Azt tudja valaki, hogy lesz a Bounty-rendszer?
Azt írják, hogy nem lehet majd kifizetni, hanem 7 nap után elévül. De akkor 7 napig üldözni fog mindenki?
"Bounties cannot be paid off (Pilot's Fed contact is gone!), but expire after 7 days" -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #10496 üzenetére
Nem a Diamondbacket (DB) pozicionáltam a Viper fölé, hanem a Imperial Couriert (IC). Az IC-nak szerintem jó a fegyverelrendezése. Mellesleg a DB-t se kell lebecsülni egy Viperrel szemben. Valóban rossz helyen vannak a fegyverei, de 4 db Utility Mount van rajta, míg a Viperen csak 2 db. A másik a reaktor kapacitása. DB-re A4-es mehet fel, míg a Viperre csak A3 és már ez is szenvedős. Ezekből következik, hogy jóval erősebb pajzsa van és tovább tud folyamatosan tüzelni ugyan azokkal a fegyverekkel. A thrusterekkel szintén ez a helyzet A4 vs. A3. Most olvastam, hogy a DB-et Combat Explorer kategóriába sorolták, ami tényleg egy mini ASP-nek felel meg.
Más:
Jönnek az új questek is. Itt van példának egy bányász küldetés:A nagy Powerplay bétázás közben érdekes dolgok történnek az univerzumban:
"Az eggyezményes Galaktikus idő szerint, 15:00-kor 3301 May 26.-án, Felicia Winters államtitkár, átvette a Federáció megbízott elnöki kinevezését, a Spaceflight One eltűnése okán.A Nemzeti vészhelyzeti csatornán nyilatkozta a követkeőket Winters megbízott Elnök:
"Mély sajnálattal, és némi felindultsággal kell közölnöm, hogy elvesztettük a mai napon az elnöki hajóval a Spaceflight One-al a kapcsolatot." További részletek itt olvashatók. Ennek megint CG szaga vanKi találja meg hamarabb az eltűnt elnöki hajót?
-
Terrorista
senior tag
-
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #10469 üzenetére
Az rendben, hogy önmegsemmisítés, de akkor bukok egy csomó pénzt, ami kellhet a teszteléshez
Az előző bétában csak az új modulok voltak 100 CR-es áron. A régiek mind az eredeti árukon voltak és ezért nem tudtam rendesen letesztelni a FDL-ot. Meglátjuk meddig bírom cérnával a hazavezető utat...
-
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #10324 üzenetére
Nem tudom, mi lehet velük a gond, de nagyon jó lenne megtalálni a probléma gyökerét, mert már nagyon sok Clipperrel próbáltam, és mindig ugyanez lett a vége. De a kitartó pilóta soha nem adja fel, így hát azóta is ha látok egyet, megint megpróbálom(az ember nem is gondolná, hogy ilyen veszélyes művelet ez az akkumulátor töltés)...
-
duvi - Látod, az igazi királyoknak nem kell megvárni, amíg befagy a Duna, ezt az üres piárfogást szerényen meghagytad annak az amatőr Mátyásnak -
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #10278 üzenetére
Őőőő.... Gályázol?
Először is drakulálok Htibimor kollégának, és egyben klubtársamnak. Szép munka.
Másodszor én is szeretném megosztani, a Szövetség(Szövetkezet) nagylelkűsége fölött érzett örömömet.
A vége előtt kb egy órával top15%-ban voltam, és 9 millió bónuszt írt. Kicsit elmentem dolgozni, és mikor hazaérve beléptem, egy 18 milliós csekk fogadott. Azt hiszem, hamár így megszaladt, beruházok egy 8B PP-re, csak hogy szórjam a krediteket.
Persze lehet, hogy én is végezhettem volna előrébb, ha közben nem két fosós gyermeket kellett volna ápolnom, de talán majd legközelebb.
Mindenesetre a CZ-s CG-ben azért már a top5%-ban vagyok, ami igen szép teljesítmény egy magamfajta IPSZ-tagtól. -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #10275 üzenetére
"Ez utóbbi fényében nem tudom, hogy hová lehetne sorolni a hajót, vagy hogy megvan-e a helye. Nem sokkal többért a Vulture jobb választás, és a sokkal olcsóbb Cobra se sokkal gyengébb..."
Nem tudjuk még, hogy mennyire lesz jó a manőverezőképessége és mekkora lesz a max. reaktorkapacitása. A 3db medium fegyver tényleg elég harmatosA 4 utility mount nem rossz, SB szempontjából. A Cobra 2db utility mountjához képest jelentős különbség. Elvileg egy gyors hajót kéne kapnunk a Courierrel. Remélem az internal modulok elég nagyok lesznek és némileg kompenzálják a gyenge fegyverzetet...
-
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz #10205 üzenetére
Na ezt majd csekkolom, remélem ott figyel a beállításoknál a SC is. Még van csomó gomb a hostason amit nem használok, remélem sikerül. A másik bost-al nincs gond ugye? Az olyan mint a hull növelő, csak növekszik tőle az érték azt jól van. Nem kér enni inni.
duvi: Na ezt még így nem láttam. Köszöntem szépen, most legalább van értelme annak a plusz jelnek.
scannerekkel is furcsáltam, csak akkor működik ha lőni kezdtem.
Ha jól értelmezem akkor ezt a menüt behozom a 4-es gombbal, majd beállítom melyik csoportot használja aktuálisan. Ha elvégezte dolgát, vissza a másikra ,és mehet a lödőzés ahogy eddig is. -
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz #10164 üzenetére
Három és fél milkó felett jár a cobrám. Nem nagyon tudom már fejleszteni tovább. Ezen kivűl van még másfél milkám. Tegnap ahogy néztem meg tudom venni már az alapot. De az még kevés, duvi féle csúzlira is kell még. Eladás előtt akkor szétszerelem. Köszönöm az infókat!
-
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #10077 üzenetére
A tegnapelőtti dev update-ben, amit Te linkeltél be, azt írják, hogy " We had the Mac release and are preparing for next week’s Powerplay beta."
Tehát készülnek a jövő heti béta releas-re.
Vagy van ennél frissebb infód?
Remélem nincs.
Egyébként tetszett a plakát, csak mire géphez jutottam, elfelejtettem. -
kozi71
senior tag
válasz
rtitusz #9942 üzenetére
Nekem éppen küldetés közben írta ki a karbantartás üzit (15 percet adtak kilépni).
De szerencsére visszaértem még időben. Sikerült ma amortizálnom gépemet, de minek reggelizik az ember játék közben. Szép 28 ezres matrica lettem egyik bázis belső falán.
Most elkezdek valami jóféle páncélra gyűjteni. -
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #9925 üzenetére
A helyzet az, hogy ragaszkodom ahhoz a minimális pajzshoz. Sokat nem ér, de kisebb koccanásoktól megvéd.
PD-t leveszem 3D-re, mert a 6D-vel sem tud boostolni, innentől meg akkor mindegy, és így is 39 Ly fölött lesz a hatósugaram.
Fuel Scoopból pedig 7C-t akartam, de nem volt raktáron csak 6A, és épp volt fölösleges 29 millám, úgyhogy azt vettem. -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9933 üzenetére
Hát, van miért bocsánatot kérned, figyelmetlennek lenni az csakis az én szerepem, azt nem adom
-
rexsimus - sajnos nekem nem bírja a PP, pedig a max A7-es. Úgy meg van hajtva, hogy egy ledes helyzetjelzőt sem tudnék bekapcsolni, viszont lassításra ott a landing gear+ tolatás -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9930 üzenetére
Azt tudom, hogy nem csak hogy Fed bugris vagyok, de ráadásul egy írástudatlan Fed bugris, viszont vakaki felolvasta nekem a "ha én gazdag lennék" linkeden szereplő szöveget, és ott bizony egy 32t-ás cargo rack van feltüntetve.(emiatt nem tudtál 2 db A6-os SC-t felpakolni), a life supportról meg nekem is az a véleményem, ahogy írtam is.
-
Terrorista - akkor én most be vagyok ültetve a hintába, és ráadásul még a Dropshipemmel is lebuktam. Ez nem az én napom -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9926 üzenetére
Egy KWS-t mindenképp javasolnék(csak hogy még gazdagabb legyél), de én nem hagynám ki a C3/G cannont sem(kondák ellen ideális, nekem nagyon bevált, pláne, mióta működik az alsó large hardpoint), ráadásul akkor pont fölfér a két C3/G beam lézer is. Persze így már csak B-s life support-al bír el a PP, de ha épp nem felfedezel, akkor a 15 percnek elégnek kell lennie még arra is, hogy befejezd az aktuális pofozkodást is)
Repuzáson kívül szerintem semmi értelme a cargo-nak, ráadásul akkor ki lehet kapcsolni a cargo hatch-t is
Persze, mint minden, ez is ízlés dolga -
SG42
csendes tag
válasz
rtitusz #9925 üzenetére
Bocs, hogy beletolom az orrom a nagyok dolgába, de kíváncsiságból ránéztem a linkre, és érdeklődéssel olvasom.
Miért 6A Scoop?
Miért nem 7B Scoop? Kevesebbe kerül és többet tud ugyanakkora fogyasztással. Jobban melegszik?
Vagy 7C? Jóval kevesebbe van, picit még többet is tud és kevesebbet fogyaszt. -
duvi
nagyúr
-
tikshow
addikt
válasz
rtitusz #9876 üzenetére
Közel se még, csak 6,5 millió tonnánal járunk T5-öt se értük el, 15 millió kellene leírás szerint és T8ig megy még 5 napig.
Én Zaonce-n veszek Water Purifiers-t és Leathert viszek cserébe, így egy kör alatt 1127 credit profit van, ami nem valami sok, de CG-hez képest nem rossz.
-
ooooobi
senior tag
válasz
rtitusz #9773 üzenetére
Pedig tényleg nem voltak nekem, redditen is írták eltünt. De akkor visszajött. Mindegy elugrottam a szomszédos rendszerbe resezni, lőttem gyorsan másfél millát. már nem kell olyan sok, hogy meg tudjam venni a pythont meg maradjon még pár milla a vulture biztosításra. Lehet hagyom is a csudába ezt a cg-t.
Más: a checkpointok azok mik? még nem néztem meg sose mik vannak ott
-
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #9765 üzenetére
Kapják be. Eddig 2015 második félévre ígérték. Én meg már betábláztam 40. születésnapomra.
Ha így folytatják HTC Vive-om lesz.(#9770) orientcx
Talán megérjük, hogy legyen Planet Landing. Akkor még jól jöhet 1-2 szárny.
Mondom ezt az anakondámmal.(#9771) ooooobi
Reggel még megvoltak. -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #9762 üzenetére
Ha harcolni akar... kozi71 kolléga eddig a szállítást favorizálta. Ezért is írtam, hogy főleg az elején el kell dönteni, mit szeretnénk csinálni a hajónkkal. Kezdéskor egy új játékosnak elég nehezen jön a pénz. Rengeteg információ + hajók irányítása + harci manőverek ... Azt a kevés pénzt amit eddig összegyűjtött, megfontoltan kell felhasználni.
-
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz #9751 üzenetére
Én is detto ugyanígy voltam vele. Nem rossz hajó a jónéhány hiányossága ellenére sem, de az hogy pont az igazi különlegessége a huge hp, nem működik rendesen, az nálam kivágta biztosítékot elég hamar.
A Pythonon nálam is, ahogy írod, csak akkor hagy ki gimbal fegyver, ha tényleg jóval a célkereszt fölött van a célpont. Emiatt is állok értetlenül az orientcx által tapasztaltak előtt. És mi sem töltene el nagyobb boldogsággal, mint ha kiderülne, hogy a nagyszájú Pythonnal a Clipperesek ellen tábor vezérszurkolójáról kiderülne, hogy mindvégig FDL-ben ült.
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9732 üzenetére
Az anakonda 123(több mint 23-at spóroltam) De ez semmi! a Sidewinder is akciós!
Mondjuk én a Pythont nem adtam el, hogy olcsóbban visszavegyem, mert lusta lennék megint felkutatni a modulokat, meg a fegyvereket(És a bólogató kutyát is ott kellett volna hagyni a kalaptartón, meg a roppant ízléses műszőrme kormányvédőt) -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9730 üzenetére
Én már mindent megpróbáltam, de az alsó nem lő. Hát akkor megpróbálom megint. A C3/g beam-eket ha folyamatosan nem is, de azért igen hosszú ideig bírja(A7 PD) Egy izmosabb konda pajzsát is simán levakarja egy lendülettel. Persze a pöttyökre figyelni kell,azt folyamatosan pakolgatom ide-oda, tüzelésnél természetesen 4 pötty a fegyverzeten.
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9726 üzenetére
Ha nincs KWS, az sima pénzkidobás. Az olyan, mintha mennél a körúton, és egyesével dobálnád el a tízezreseket.
Mondjuk ha CZ-zek, akkor szoktam SB-re cserélni. Az ID fogyasztása meg nem számít, mert azt úgyis csak SC-ben használod, olyankor meg a fegyverek be vannak húzva(prioritásnál mehet hátra). De ha nem használod, akkor lehet helyette tenni mondjuk hull RP-t. Nálam azért van fent ID, mert ha egy finomabb falat úszkál a közelemben, abba belebetegednék, ha nem tudnám levadászni. Mindazonáltal az ID valóban opcionális
Sajnos az alsó large hardpointra hiába teszek akármit, egyszerűen nem lő, még akkor sem, ha nincs is célpont kijelölve, ezért oda tornyot tettem, az legalább néha úgy ötletszerűen elpukkantja magát
Nekem a cannon vált be, sokkal durvább, mint az MC. A lézerek pillanatok alatt még egy kondáról is lehámozzák a pajzsot, és ahogy csak bírja a PD, lövöm tovább.Úgy operálja ki a PP-jét, mintha szikével csinálnád. És közben rádolgozol a cannonokkal. Dropshipre, Clipperre csak lézerrel megyek, izmosabb Pythonnál, komolyabb kondánál használok csak cannont. Most, a RES-eknél egy-egy kör úgy 4-6 milla volt, és a 100-ból kb70-80 golyóbis mindig megmaradt, de még CZ-ben is órákra elég, ha jól beosztod. A kulcs, hogy mindig nagyon közelről lőj, mert akkor összehasonlíthatatlanul pusztítóbb.
Nekem ez a configom.
-
[/L]
-
- -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9722 üzenetére
Ha rendesen fel fogod pakolni a gépet, akkor semmiképp nem tudod megúszni az A7-es PP-t, és még azzal is annyira ki van hegyezve a rendszer, hogy egy 4km-es KWS már nem is megy fel, csak egy 3.5-ös. Gyak már a mobilom nem tudom tölteni, mert leáll a life support. 30.00-at tud az A7, és az össz terhelésem 33.83. Egy komolyabb sakkparti, mire belövöd a prioritásokat, és kitalálod, hogy mit mikor kapcsolj le.
-
mindenesetre a többszörös biztosítási díj valóban nagyon fontos -
duvi
nagyúr
válasz
rtitusz #9715 üzenetére
Python A7 PP önmagába 51.000.000 CR. Military Grade a másik 51 misi. A többi apróka csak 15 misi körül van, szóval lehet, hogy elég lesz a 130
(#9716) Htibimor
Még nem tudom 100%-ra megerősíteni, mert napok óta nem tudok felmenni játékba. Viszont a Galnet hírek mindig megbízhatóak. Ha ott beharangozták a konfliktust, akkor tuti lesz CG, csak a pontos időpont hiányzik még (bár elvileg már el kellett indulnia). -
Terrorista
senior tag
válasz
rtitusz #9656 üzenetére
Ez a cucc elég beteg ahogy kinéz és amilyen hangot kiad. Én arra tippelek, hogy valami szonda vagy scanner lesz. Ahogy nézem Alliance űrben találtak rá. Ha lerohanják őket, akkor nem kár értük!
#9679 A fed bugris jól beszél! Reorte rendszer nagyon zsírosan fizetett a RES-ekben. Magam is ott szedtem össze a kenyérre valót.
-
Terrorista
senior tag
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz #9620 üzenetére
Időnként eddig is csinálgatta, csak az még belefért, de amit ma művelt, hát sok ami sok
Amúgy is néha őrületbe kerget "a képernyőillesztő nem válaszolt" kezdetű strófáival.
A hőmérsékletet mérni meg legfeljebb a lázmérővel tudnám, mindenesetre a hűtés működik a VGA-n.
-
gigafun - de csak tiszta szeretetből, tudod
-
tikshow - még ezzel a rokkant géppel is összekapartam 14-et
-
baphomet - de csak a kondáknál? Egy Vipernél miért nem?
- -
Terrorista
senior tag
válasz
rtitusz #9588 üzenetére
Ez remek...
Remélem megbüntetik a csalót. Ha 3rd party programot használt, akkor szimplán perma bant érdemel (esetleg 1 hétre). Ha pedig a játék egyik bugját használta ki, akkor egy rollback mehet neki (vagy elég ha elveszik tőle a CG-be betolt összeget), szerintem ez a minimum.
Egyébként a tier 1-et sikerült már unlockolni? A Zaonce-ban lévő CG, hogy áll?
-
gigafun
senior tag
válasz
rtitusz #9574 üzenetére
És ki ne felejtsük a sorból az Anacondát, ami a legnagyobb multirole hajó, és nagyobbat ugrik, mint az Asp.
Mint ahogy tanult kollégáim is mondták, nyugodtan lehet a hajót átalakítani a különböző feladatokhoz, már csak azért is, mert a modulok adás-vételén nincs veszteség. A hajó eladásán viszont buksz 10%-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest