Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• to.ca

tag

Na, ha a #29481 sz. hozzászólásomban szidtam a Frontier Supportot (a Qwent mérnök uras bug miatt), akkor úgy korrekt, hogy beszámoljak arról is, amikor segítenek.
    Történt ugyanis, hogy jópár nappal ezelőtt megjöttem egy hosszú felfedezőútról, rengeteg adattal a tarsolyomban. Ezeket nem váltottam be rögtön, mivel Palin profnál szerettem volna a reput húzni vele, de előtte még barátkozni kellett Martuuk kisasszonnyal és Qwent úrral is. Csomó adat, meg commodity gyűjtögetés, Qwentnek áruszállítás... jó pár nap. Közben persze marha óvatos voltam, tudtam, ha baleset ér, bukom az adatokat (kb. 30 milla + az elite rang...).
    Aztán, - mint egy ócska hollywwodi történetben - amikor megvolt a grade 3 Qwentnél, és megérkezett a meghívó Palintól, visszamentem átszerelni a hajót az utazáshoz az egyik felszíni outpostra, megtörtént a baj: elő akartam hívni a target panelt az 1-es gombbal, hogy leszállási engedélyt kérjek, és mellényúltam, a tab-bal beboostoltam az állomásra. Hiába próbáltam felkapni, trespassing miatt rögtön szétlőtt.
    Próbáltam menteni a menthetőt: betöltöttem a Horizons nélküli változatot, hátha negligálja a felszíni eseményeket, de sajna nem. Utolsó reménysugárként írtam a Supportnak egy szívhez szóló levelet, elismertem a hibámat, és kértem, hogy semmi mást, csak az adatokat adják vissza, ha lehet. (Megj.: elvileg nem lehet, le is írják a support faq-ban. De - gondoltam - egy próbát megér.)
    Ma jött a válasz: visszakaptam az adatokat, és még a biztosítási díjat is! Egy figyelmeztetéssel: legközelebb legyek óvatosabb a leszállásnál :D .

Konklúzió:
    1. Volt itt régen a fórumon valami Balf@sz Pilóták Szövetsége, vagy mi: azt hiszem, aranykoszorús tagként felvételt nyerhetnék.
    2. Most azonnal húzok Palinhoz és utána leadom a maradék adatot is.
    3. Frontier Support: :R

Új hozzászólás Aktív témák