Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
to.ca
tag
Na, ha a #29481 sz. hozzászólásomban szidtam a Frontier Supportot (a Qwent mérnök uras bug miatt), akkor úgy korrekt, hogy beszámoljak arról is, amikor segítenek.
Történt ugyanis, hogy jópár nappal ezelőtt megjöttem egy hosszú felfedezőútról, rengeteg adattal a tarsolyomban. Ezeket nem váltottam be rögtön, mivel Palin profnál szerettem volna a reput húzni vele, de előtte még barátkozni kellett Martuuk kisasszonnyal és Qwent úrral is. Csomó adat, meg commodity gyűjtögetés, Qwentnek áruszállítás... jó pár nap. Közben persze marha óvatos voltam, tudtam, ha baleset ér, bukom az adatokat (kb. 30 milla + az elite rang...).
Aztán, - mint egy ócska hollywwodi történetben - amikor megvolt a grade 3 Qwentnél, és megérkezett a meghívó Palintól, visszamentem átszerelni a hajót az utazáshoz az egyik felszíni outpostra, megtörtént a baj: elő akartam hívni a target panelt az 1-es gombbal, hogy leszállási engedélyt kérjek, és mellényúltam, a tab-bal beboostoltam az állomásra. Hiába próbáltam felkapni, trespassing miatt rögtön szétlőtt.
Próbáltam menteni a menthetőt: betöltöttem a Horizons nélküli változatot, hátha negligálja a felszíni eseményeket, de sajna nem. Utolsó reménysugárként írtam a Supportnak egy szívhez szóló levelet, elismertem a hibámat, és kértem, hogy semmi mást, csak az adatokat adják vissza, ha lehet. (Megj.: elvileg nem lehet, le is írják a support faq-ban. De - gondoltam - egy próbát megér.)
Ma jött a válasz: visszakaptam az adatokat, és még a biztosítási díjat is! Egy figyelmeztetéssel: legközelebb legyek óvatosabb a leszállásnál
.Konklúzió:
1. Volt itt régen a fórumon valami Balf@sz Pilóták Szövetsége, vagy mi: azt hiszem, aranykoszorús tagként felvételt nyerhetnék.
2. Most azonnal húzok Palinhoz és utána leadom a maradék adatot is.
3. Frontier Support:
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.