Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Reaper

őstag

válasz Pixelcube #25299 üzenetére

Hali,
    miután kicsit favágóssá vált a bounty hunterkedés, elindultam a Merope rendszerbe meta-alloyokat gyűjteni. Össze is szedtem eleget belőle ahhoz, hogy kicsit megnyomja a helyi reputációmat, és itt lesz neked talán érdekes. A Maia rendszerben egyszer csak lett 3 db csempész küldetés olyan 2-3Mill/fuvar árral. Kisöpörtem a rakteret, és belezsúfoltam annyi szerencsétlen rabszolgát, amennyi csak bele tud férni egy Viper-be, és irány 400 fényévvel odébb a cél. Ezen felbuzdulva, úgy gondoltam lecserélem a kis vadászgépet egy egy ASP Explorerre, kb azonnal full A-s is lett. Innen aztán irány a hírhedt Sothis és CEOS rendszer. Itt van egyelőre a csempész kánaán. Miután lenyomsz pár boom küldit, elkezdik adni a pult alól a szaftosabbakat. Még több szolga, és még több drog, meg egyéb illegál cuccok, leginkább csak a két rendszer között kell ingázni, ami 1 ugrás bármivel (talán 7ly, nem emlékszem). Ezután egyszer csak jött egy nagyobb csomag küldetés, kb egy helyre, 2 egymás melletti rendszerbe, amiből csak 1 rakomány volt illegális, a többi csak értékes, és bumm, megint 20M+.
    Bocs, hogy sztoriban mondtam, csak nagyon megélem most ezt a csempész dolgot, ha lenne rozsdás festés, már tenném is rá, de így csak indulok a mérnökhöz, hogy ez legyen a leggyorsabb ócskavas az egész galaxisban :DDD

Új hozzászólás Aktív témák