- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az android szerintem stabilabb már, mint az iOS. Én a teljesítmény stabilitásra gondoltam, hogy mikor és mennyire veszi le a telefon a teljesítményt. Ez pl a Notebookchecken megtalálható (Wild Life stress test).
Igen ezt én is írtam már itt, hogy mivel az akkufejlődés mellett az eszközök is fejlődtek (nagyobb teljesítmény, több rádiós antenna, nagyobb kijelző, jobb kamerák), így az akku nem tud egy hétig üzemeltetni egy telefont. Ha egy mai akkuval kiadnák mondjuk a Galaxy S4-et, akkor egy héten át játszhatnál vele. Így a töltésen gyorsítottak.
De mégis megy minden topikban az üzemidőt a méregetés. Tehát fontos az embereknek.
És nem mindegy mekkora akkut teszel bele.Az Apple lefoglalta a TSMC 3 nm 100%-át. Ez a legdrágább gyártás, az almának ez a lépése gazdasági szakszóval kifejezve kurva sokba fájhatott. Valamiért mégis meglépték.
-
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged