- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
És te olvastad az én kommentemet?
"Aki játszani akar, az nem fogja a pixeleket vadászni. A nagy többség ilyen."
"Megy M-es Macen is."
"Lehet picit korai a start, de én úgy látom, hogy jó a koncepció.""Ha azt gondolod, hogy nyugatabbra máshogy megy a fizetés akkor el vagy tévedve."
Hogy mi? Szerinted nyugatabbra annyit keresnek mint itthon?"Az első fecskék Apple fizetettek, de elég kicsi az esélye, hogy támogatás nélkül bárki is portot csinálna, mert sose térül meg. "
"Lehet picit korai a start, de én úgy látom, hogy jó a koncepció."
"Ráadásul régebbi játékok valószínűleg rohadt jól futnak majd mindegyiken."A Macbook Air is fosnak tűnt, amikor megjelent, de minden egyes új generációval egyre jobb lett és végül szépen beérett. Itt is ugyanaz lesz a helyzet.
-
scdlsc
senior tag
Nemolvastad a kommentemet?
"Aki játszani akar, az nem fogja a pixeleket vadászni. A nagy többség ilyen."
"Ha meg M-es Maced van, akkor meg elég egyszer megvenned és játszhatod az összes készülékeden. "
aki meg nem az nem fogja ezeket az árakat kifizetni, örül, hogy a havidíjra telik. - Nem Magyarország az elsődleges célcsoport.
-
scdlsc
senior tag
Remélhetőleg majd megkapja egy frissítésben.
Vagy nem. Vegyen új akkut a kedves user.
Nekem tetszik az irány, hogy megveszed egyszer és mindenhol használhatod az adott appot. Mobil, tablet, notebook vagy asztali gép.
Ráadásul régebbi játékok valószínűleg rohadt jól futnak majd mindegyiken. -
scdlsc
senior tag
Aki játszani akar, az nem fogja a pixeleket vadászni. A nagy többség ilyen. Telefon töltőre dugva, a kép tükrözve a TV-re és egy kontrollerel mehet is a játék. Ha meg M-es Maced van, akkor meg elég egyszer megvenned és játszhatod az összes készülékeden. Jó lesz ez. És csak egyre jobb, ahogy erősödni fognak a mobil eszközök. Lehet picit korai a start, de én úgy látom, hogy jó a koncepció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged