Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eneloop-LADA 2500mAh Ni-MH AA aksi kellene. Ehhez tudok best buy helyet mondjuk ebay-ről vagy ali-ról? IKEA 120 km tőlem, ezért a LADA-t ki kell zárnom.
-
válasz
UberMutant #49734 üzenetére
Azt nem is figyeltem, mondjuk akkor is érdekes.
-
Gearbest-en kértem rendelés törlést, ami megtörtént a support szerint, viszont semmi nyoma nincs, ugyan úgy látom a rendelést és nem jelzi a törlését. Ez mikor lesz látható? Support szerint 100% hogy vissza utalják a pénzt, viszont jó lenne látni is a folyamatok között.
-
válasz
lkristóf #49609 üzenetére
Köszi, sűrűn nem akarom használni, így kicsit sokallottam érte a 9000 Ft-ot. Viszont ki tudja mikor jön még jól és akkor inkább egy sokak által is jónak ítéltet választok, így megvettem ezt.
Aksit milyet érdemes és honnan gearbest vagy aliexpress inkább? Best buy lenne most 18650-ből is amit ajánlani tudtok?
-
válasz
Gargouille #49633 üzenetére
Szuper, most már kicsit betekintést nyerek ebbe a területbe is
-
Ahogy elnézem van akinek több lámpája is van, nagyobbnál nagyobb fényerővel. Ez amúgy mondhatni hobbi? Eddig nekem az elemlámpa az 1000 Ft-os kategóriát jelentette, aminek nincs is értelme, mert ha nagyon kellene lámpa ott a telefon vakuja.
Érdekelne a mögöttes tartalom, miért ennyiféle verzió, hogy hogy így kinőtte magát egy egyszerű régi zseblámpából?
-
válasz
WestBam #49601 üzenetére
Nem vagyok annyira képben az árakkal, de 10-12 ezer Ft olcsónak számít lámpáknál?
Boruit RJ-02 javasolták még ahogy nézek néhányan ami 2-3 ezer Ft körül van. Silkhunt annyival jobb, hogy megéri a felárat? Szerelésnél fontos megfelelő fény, de nem jó az se, ha túl erős a megvilágítás, így hasznos tud lenni az állítható fényerő.
-
Sziasztok!
Fejlámpát keresek autó szereléshez. Aliexpress is érdekel, ha van bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Energiaital topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest