- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
válasz
alexandrosz #79889 üzenetére
Már nem [link] akciós , úgyhogy szerencséd volt
!
-
H-Zol
senior tag
-
-
H-Zol
senior tag
válasz
luciferk #79880 üzenetére
A Mateminco A1S egy nagyon jó lámpa , és egymás mellett a két lámpa nem egetverő a különbség !!
Nekem a Lumintop odl2c több mint 6 éve megvan , látszik is rajta a használat , de itt többen is tudják igazolni , hogy évekkel ezelőtt sokkal jobb árban voltak a lámpák !
Egy példa a Sofirn SP70 lámpám egy kicsivel több mint fél árban vettem meg , mint most az akciós ára ! -
H-Zol
senior tag
válasz
Szirtimorc #79849 üzenetére
-
H-Zol
senior tag
Látom te is olyan vagy mint én , bele mászol mindenbe
, a ragasztás tetszik ahogy olvasom az egy kétkomponensű epoxi gyanta ( annak van elég hővezetése
)
Egy ideig vacakoltam LED -es izzó hekkelésével , de sajnos miután athidalod , nem fog sokáig menni , kiég a következő, a LED csere volna ott is a megoldás , de abba nem mentem bele !
A videó kimondottan tetszett , a 4,2 V ból 1,5 V-ot , te már azt megcsináltad és működik rendesen!
-
H-Zol
senior tag
Convoy H4 [link] , simán kicsavartam a rugó szorító gyűrűt , már írtam hogy egy 18x3mm hej van mögötte , ahová betettem egy 15x3mm mágnest , nem lötyög nem mozog , mert leszorítja a rugó!!
tökéletes lett , simán megáll a kés ( jóféle bicska ) fokán is
-
H-Zol
senior tag
válasz
jézusom #79857 üzenetére
Nekem a traktorokon ( öreg gépek ) ilyen olcsó kínai munkalámpáim vannak , van 27W , 48W és van ilyen LED bárám , az már döfi 180W ezek mind szórt fényűek , olyan az üveg előttük , hogy szórják a fényt !
A 180 W elől van a nagy traktoron , de az egy jó nagy udvarnyi területet bevilágít , a kisebb traktoron elől 110 W van de tavaly csináltam ide valakinek képeket , mindjárt nézem !!
ez a kis traktor fent 110 W és lent két darab 27W !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #79843 üzenetére
Igen , de élőben azért más mind videón , de ezt pont neked magyarázom
Ez arra jó amikor megyek este a tanyára kutyákat etetni , egy erdő sáv melett haladok el de az erdő előtt 3-400 méter hosszú vetések vannak és eljön nemsoká az az idő amikor nem találnak élelmet , és kijönnek a vetésekre legelészni , na ott szoktam nézelődni vele , szarvasok , őzek , vadnyulak , na arra a célra ez tökéletes !
Nyáron a földeken is szét szoktam nézni oda is jó , amúgy ez egy átlag felhasználónak tök fölösleges !! -
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #79834 üzenetére
Én ezt a részét nem vitatom , mert nem foglalkoztam vele , elhiszem amit írsz , mert te jól beleástad magadat , de nekem a felárat akkor sem éri meg , amik nekem vannak ( és még néha , néha szaporodnak
) az elég , soha nem maradtam még fény nélkül !
Nemsoká megyek a tanyára a kutyákat megetetni , kint a tanyán van 5 lámpa , egy a kocsiba és jön velem másik kettő az egyik a mostanában mindennapi Wurkkos Ts21, és csak körbe is kell lesni , a másik a Convoy 4x18A ( mert írtam többször a lámpák nállam körforgás szerűen üzemelnek , a jövő héten másik throw lessz a soros ) !! -
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #79829 üzenetére
Nem
, ez enyémek 95 % nem stabilizált , van egy kettő ami az , de nem tartom számon őket , nállam 20-30% aksi nincs a portán , legfeljebb ha hazajövök de akkor megy is a töltőre ! A múltkor is a kert felől ( ami elég nagy és tele gyümölcsfával ) a kutyák nagyon fogtak valamit éjszaka , költ az asszony , hogy valami van kint , ijenkor alapból két lámpát kapok fel és azok tele vannak töltve mindég
! Különben a végszomszéd melett egy porta van és onnan keveredett be valami kóbor kutya , azt fogták az enyémek !!
De hiába stabil egy lámpa ha kicsi és túl melegszik, oda már rendes buzogány kell , hogy értelme is legyen , vagy akkor nincs anyira felfűtve de akkor meg hol a távolabb
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #79827 üzenetére
Nem ismerem a régebbi L6 ot, de amit most lehet kapni XHP70.3 LED -el az állandó áramot használ , tehát nem csökken a fényerő úgy ahogy csökken az aksiban az áram és van hővédelem ( lehet a régebbi kiadás is ilyen , nem tudom , nekem nincsen , helyette van a Sofirn SP70 )
Külföldi fórumokon többnek az a lámpa jön be amelyiknek csökken a fényereje az ukuszintel együtt , nem olyan látványos a fényerő csökkenés és ezáltal sokkal jobb a hatás fok ( több ideig tudsz a lámpával világítani ) !! -
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #79822 üzenetére
Tudom , a töltöim most már egy pár éve két darab liitokala lii 500S , de szinte csak az egyik van használva a másik olyan árban volt , hogy nem tudtam kihagyni ( előtte valami Nitecore 4 szlottos töltöm volt de nagyon alul töltött ) , én nem teszem fordítva bele
pedig azon is írja a fordított polaritás védelmet !!
Gondolom vannak akik sietnek , kapkodnak és sikerül fordítva bele rakni , nekik jó ha van védelem !! -
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #79819 üzenetére
Én ennyire nem folytam bele , mivel nekem egy ilyen lámpám se nincsen , fordított polaritás védelem szinte minden lámpámnál van de én nem fogom próbálgatni ( nagyon hülye kell legyen valaki , hogy fordítva tegye bele az aksit ) , a lámpáim mind elvannak hővédelemmel látva , sőt az Anduril lámpáim fel vannak tolva 70 fokra , de úgyis én veszem vissza a fényerőt és úgy sokáig el lehet velük játszani , nem csak egy nagyot villantani
!
Nem vitatkozni akarok ( nem áll szándékomban) de nekem ez elég , elhiszem , hogy a nagy Brand lámpák több mindent tudnak , minden féle védelem speckó aksik de én tudok élni nélkülük !!
"sarajhvh" kolléga nem jön , hogy beírja mi az a spéci aksi amit egy occó lámpába akár rakni -
H-Zol
senior tag
válasz
FBLLMAG #79817 üzenetére
Megint megleszek kövezve de le írom ahogy én látom
!!
A NAGY és híres lámpa gyártók elkövetnek mindent , hogy drága védett aksik menjenek a lámpáikba és még egymás között se nagyon tudd őket használni , és némejikbe még az átlag ipari aksi sem működikköszönjük nekik
!
Az általam használt KIS Brand lámpa gyártók a nem védett asksikkal mennek ( válogathat az ember a jobbnál jobb aksik között ) és bármelyik bármelyikkel felcserelhető !
Azért kérdeztem a kollégától , hogy milyen aksija van pontosan , hátha úgy könnyebb lessz belőni , hogy ezek az átlag lámpák be veszik e!
-
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #79815 üzenetére
Értem
, a hosszával nem igazán lessz gond , mert ugye 5-6 mm - el hosszabb a védett , de a rugó, pláne ha elől hátul rugó van annyit enged , de az a baj , hogy vastagabb is 1-1,5 mm el , azt mérni kell ( amit utoljára vettem a Convoy H4 pipa lámpa az biztos nem venné be , mert a védelem nélküli aksi is nagyon pászos benne ) !
De gyártótól gyartóig is változik minimálisan a méret , milyen vastag a szóban forgó aksi -
H-Zol
senior tag
válasz
sarajhvh #79813 üzenetére
Egy csomó jó aksim van , de nem védettek !!
Milyen célra keresel lámpát , vetítési kép, szórt vagy szűk , hatótáv , szinhőmérsékletDe itt van [link] a jó öreg Convoy L6 Xhp70.3 LED -el, stabilizált kimenet , és tudsz nagyon jó árba aksit is venni ( több fajta választék van ) és itt hatásfok is van , ezzel nem csak villantani lehet
!!
-
H-Zol
senior tag
Vannak köztes megoldások , például Convoy egyre több lámpát dob ki nem Anduril de van fokozatmentes állítás , két katt turbó, három katt villogó, négy kat taktikai mód ( csak akkor világít ha nyomod a gombot de azt maxon
), őt katt aku szint ellenőrzés és hát kat fix módok 1-10-40-100% !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
csibe1 #79790 üzenetére
Ez most tényleg jó akciós
, nem a vörös fény , hanem a mágnes ami megfogott rajta ( az nagyon praktikus , hogy egy mozdulattal lekapod a kulcstartóról és már tudod ide oda tenni ) , tavasszal valami 11000ft volt knifestocknál , de lemaradtam rolla , de türelmesen ki várom
!
-
H-Zol
senior tag
Köszi a felajánlásokat , megbeszéljük , de előtte van egy pár félbemaradt ( el sem kezdett ) projektom !!
Az a műhely világítás amin most egy Cob led van de látom , hogy volt rajta kettő , az meg tudta hűteni, milyen nehéz az alumínium ( a tányér is alumíniumból van
)
Itt egy kép
ez volt a traktor munka lámpa 16 LED , 48w , 12 volton
679 gramm , a hátulja bordás , benne az 50W 230V Cob LED és túl melegszik , felmegy 90 fok fölé, ha hagynám!!
ezt kaptam valakitől ez 4 kiló
, ez is egy félbemaradt projekt , ebbe megpróbálnák 3 darab 50W Cob LED et bele tenni ( szükség esetén udvari világításra !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #79783 üzenetére
de csak a kicsi edc lámpáknál , azok mind mágnesosak kéne , hogy legyenek !!
A minap kerestem valamit este a színben ott nincs világítás , a teteje gerenda , deszka , körbe fal , de találtam egy be vert szöget a gerendába , és azon csüngött a Wurkkos Ts21 mint egy denevér!!
-
H-Zol
senior tag
Ez ku..a jó
, a végén kedvet kapok én is kísérletezni
!
Kiégett a traktoron egy LED reflektor 36 W volt 18 darab LED el , ( nem szétszedhető ) bele volt ragasztva a nagyítás plexi , ki törtem le tisztitottam és tettem bele egy 220v 50w Cob ledet ( mondom jó lesz a műhelybe világítani ) , világít is rendesen de 20 perc alatt elérte a 90 fokot ( amin már károsodik a LED ) , és 700 grammos az alumínium test !
Most rendeltem 30 W , de el lett nézve , és meleg színű ( elég sárgás , amit nem szeretek ) azt még nem próbáltam rá , de lehet később rá teszem , hátha azt megtudja hűteni !! -
H-Zol
senior tag
válasz
lugosi #79776 üzenetére
Azért kevés az ameiknek kijelzője van ( nekem aránylag elég sok lámpám van , de kijelzős még nincs , na ez majd lehet egy jó indok
)
Nekem a Tip2 [link] a kiszemelt , már régóta , de ha lessz rá egy jó akció akkor megveszem , abba az tetszik , hogy a lámpa hátuljába két erős mágnes van , és egy erősebb mozdulattal le tudod venni a kulcstartóról és mint kézi lámpa , tudod használni ( a kulcs csomó nélkül ) , sőt a mágnesel ide , oda fel tudod cuppantani ( mondjuk egy kerek csere ) , de itt [link] egy rövid videó rolla !! -
H-Zol
senior tag
válasz
lugosi #79771 üzenetére
Igen , elég kicsike , micro EDC - nek is hívják !
Itt már a lámpák is okosodnak, ez ki írja a fényerőt , aku szint jelzést , de a többi nagyobb lámpa is már jelez , a butábbaknál a nyomógomb zölden világít és amikor le akar merülni pirosra vált , de van amelyiknek a nyomógomb szinváltós , kék , lila , zöld és ahogy merül átmegy pirosba , és az okosabbak , már vissza villogják , mondjuk pislog háromat egy kis szünet és megint pislog mondjuk hetet ez azt jelenti , hogy az aksi 3,7 volton van , tudnak villámlás utánozni , tüzet , de van olyan is , hogy naplemente funkció te állítod be az időtartamot és úgyhagyod a lámpát , mondjuk az éjjeli szekrényen és szépen lassan mint a naplemente elhalványul , és kikapcsol !
Sokan azt gondolják , hogy ez egy lámpa ami vagy világít , vagy nem de nem ezek már okos lámpák!
-
H-Zol
senior tag
válasz
jézusom #79757 üzenetére
Igen én is olyan Cob LED -eket vásároltam amik direkt 230 voltról működnek , nagyon praktikus , autószerelő ismerősöm rossz alumínium hengerfelyre szerelte rá őket
, na ott van hűtés rendesen ( díszkivilágítás van nálla a műhelyben ) !!
Ez a mágnes megoldás nagyon tetszik , ötletes , nem láttam még ijet -
H-Zol
senior tag
Ma rendeltem 15x3 mm mágnest a Convoy H4 hátsó kupakjába fogom bele tenni , igaz a hely ahová jön 18mm , de mágnes vagy 15mm vagy 20mm volt , a húszas úgy menne bele ha eszterga padon ki esztergálni a 18 ast 20-asra , de előtte van menet , úgyhogy marad a 15-ös , az is elég lessz mert 2,9 kiló a húzó ereje !!
Kívülre akartam , ilyen csavarozható mágnest , de úgy nagyon csúf lett volna !!
Majd jönnek képek , ha megjön a mágnes ! -
H-Zol
senior tag
-
H-Zol
senior tag
Én is maradtam a gyári megoldásnál ( már egy párat kidobtam ) , ezt az egyet bontottam fel , pusztán kíváncsiságból, de nem egyszerű , olyan ragasztóval van az üveg felragasztva mint a kocsi szélvédő, és még egy peremes széle is van , hogy sehogy ne tudj semmivel oda férni !! Nem éri meg az idő, kínlódás , mert már elég olcsón lehet másikat venni ! Van egy pár 200W-os ami csavarokkal van összerakva ( Samsung ), még azokat fel akarom javítani de ott már van súly is ( majdnem 4 kiló darabja , ott már van hűtés ) !
-
H-Zol
senior tag
ez egy 50W sok kis LED -es lámpa volt , kiégett és szét vágtam ( ez nem szétszedhető , de én úgy vagyok vele , hogy ha valaki összerakta azt szét is lehet szedni
)
Vettem vele Kínából ezt a szintén 50W Cob LED -et , de 15 perc után , lézeres hőmérővel mérve 90 fokos volt ( egyfolytában , nem virítana sokáig ) , de így rövid időre állítva , már vagy két éve üzemel !! -
-
H-Zol
senior tag
válasz
eldoble #79743 üzenetére
Miért teszed el télire ( én ilyenkor szoktam sokkal többet lámpázni , hideg van , jobb a hűtés a fákról bokrokról lehull a levél , jobb az átláthatóság stb ) .
De a 3,7 voltosakat 3,7 volton jó tartani ( félig töltve ) , de nekem szinte minden lámpákban van aksi , sőt egy pár + aku is van , és azok fel vannak mindég töltve és kutya bajuk , pedig 10 éves aksiaim is vannak , de az ajánlás a félig töltés !! -
H-Zol
senior tag
Rengeteg ember használ lámpát ( csak mi itt azokat nem soroljuk be a lámpa kategóriába
) , de sokan a telefonnal megoldanak mindent !!
Én javításoknál rengetegszer kihasználom a mágnest , legtöbbször pipa lámpa ami jó de van olyan ahová a kis egyenes lámpa kell ( de egy ilyen egy olyan mindég kéznél van) !
-
H-Zol
senior tag
válasz
Takuun #79737 üzenetére
Általaban ahol a LED van az a pozitív oldala , ott azért ajánlatos óvatosan bánni a törött rugoval , gémkapocsal , nehogy le testeljen a negatív részre mert ezek az aksik tudnak csodákat művelni !! De ha jól oda hajlítottad , hogy nem tud oldalra elmozdulni , akkor maradhat úgy is !
-
H-Zol
senior tag
válasz
jézusom #79735 üzenetére
Ha ezt olvassa " vertigo18 " kolléga, akkor megnyugszik , hogy ahogy mondtuk , simán minden költség nélkül, hazajön a lámpa !!
Nekem TS21 van ( az már el sem érhető ) , abban 3 darab SST20 LED van az is egy bika lámpa, ez meg még jobb ahogy olvasgatom , a mágnes egy kicsit lehetne erősebb , de még elviselhető, van nekem ami hajlamos a leesésre , például a Lumintop edc18, az sokat le esik ( csúszik ) !
Nekem több Wurkkos lámpám van , évek óta mennek az aksik , és külföldi fórumon sem olvastam rosszat rolluk !! -
H-Zol
senior tag
válasz
Takuun #79733 üzenetére
Egy fotó sokat segített volna , elég gáz , hogy eltört ( gondolom a rázkódástól , pedig ezt erre tervezték ) , ha jol üzemel , nem bír elmozdulni , zárlatot csinálni , igaz nem tudom , hogy a pozitív vagy a negatív felén van a gond
, akkor maradhat !!
Convoy üzletben lehet aprópénzért venni kapcsolót , amihez van ilyen [link] rugó , esetleg ezt beforadztani a hejére ,de van nállunk csak rugó is több méretben [link] [link] !! -
H-Zol
senior tag
válasz
peestike #79729 üzenetére
Az Astrolux Ec03 , egy kis állat , azzal próbáltam ki az aksikat , ha nem hamisítvány volt , pillanatok alatt átégette turbón a rá helezett papírt
, belefutottam egy pár Samsung 30Q- ba, mérve is 1700 mAh-k voltak , na az nem égette át a papírt ( beletettem őket szerszám gépbe , abba jók lettek ) !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
stuka20 #79717 üzenetére
Nekem ilyen [link] olcsó LED reflektorjaim vannak 30-50-100 Wattosak , hifegfeher mind , van amelyik évek óta üzemel de ment tönkre is ! Ezek mind úgy vannak megcsinálva hogy a minimális alumínium kerül rájuk ami anyira tudja lehűteni , hogy éppen ne karosodjon , mert úgy egy zseblámpa visszavesz a fenyerejeből , ha túl melegszik ezek nem !!
Tob ilyen reflektort megmértem lézeres hőmérővel , nyári meleg estéken 70- 80 fokosak , itt röviden leírják [link] de ez a mese része , nem fognak rögtön tönkre menni de megse közelítik azt az üzem órát ami rájuk van írva, se izzó se reflektor és azért mert alul vannak hűtve!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Vertigo18 #79707 üzenetére
Igazad van , félre értettem
, most át állítottam az én orszagomra ( Románia ) és úgy írja mint neked , de állandóan vissza áll az Egyesült allamokra
" Hogy lehetne az 5 tételemet a kuponkóddal a legolcsóbbra kihozni? "
Szerintem beteszed a kosárba az összes tételt , de a lámpát ne a feldobott mágnes kupakkal válaszd, mert úgy drágább , keresd meg külön [link] és úgy tedd a kosárba , és ha minden benne van le kuponozod ( vagy te másképp gondoltad) !!
Valamelyik nap csak úgy kíváncsiságból rakosgattam a kosárba és már automatikusan levette a 20 és 25% is , de most nem , lehet valami turpisság van a dologban , mert ez az oldal mindenre képes -
H-Zol
senior tag
"bedvóter" kolléga megválaszolta , de fejlámpának ezt nem is ajánlom , amúgy szerelem első látásra
, fokozatmentes fényerő állítás
de itt lesz három kép az első 1 a második 10 és a harmadik 40 % fényerő mert át pattintottam 4 modosra a kép kedvéért !!
a 10 és a 40 % között képről nem nagy a különbség , de élőben más , van különbség !
És a következő kép a kert hátulján csináltam , vak sötét minden , ez a turbó !
Nekem nagyon bejön , ja és ez Xhp50.2 6500k LED ! Munka lámpának tökéletes választás !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #79699 üzenetére
+1
( 53 ) , nagyapámnak volt egy mondása , hogy a mát megadták , de a holnapot nem is ígérték !! Én is Átlagjózsinak tartom magam , most is kint húzom a földeken , vetjük a búzát , jó az idő és az ideje is itt van , de minden téren egyre nehezebb és nehezebb , rossz úton halad a mindenki szekere !!
Az este hulla voltam de , ma korábban végzünk és kipróbálom a Convoy H4 pipa lámpát , csinálok egy pár képet , és kiértékelem az én szemszögemből !
-
H-Zol
senior tag
Így van , te egy kicsit szakszerűbben megmagyaráztad
Tegnap kibontottam a Convoy rendelésemet , több fajta LED , driver , farok kapcsoló , LED központosító gyűrűk ( ezek filléres cuccok , de a kapcsolók is 2-300 Ft) , na és a Convoy H4 pipa lámpák , jöttek hozzá a fejpántok is de az egy vicc , ez egy nagy nehéz lámpa , én nem is fejlámpának vettem hanem munka lámpának , arra meg tökéletes lessz , estére ha hazaérek , egy kicsit kipróbálom és írok pár sort rolla !!
A megszokott kis menetes vagy pattintós átlátszó dobozokba jöttek az apróságok !!
Ja amit elfelejtettem egy XHP50.2 -3 voltos ( mert ebből van 6 voltos is ) LED -et rendeltem és kettőt küldtek ( nem hiszem , hogy elszámoltak , hanem az a bónusz szerintem) !
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #79689 üzenetére
Ezt így nem állja meg a helyét
, ez anyi mindentől függ például lassan a kedvenc LED -emel nem is látok lámpákat XHP35Hi LED, például a nagy Lumintop GT - Ben 2 kilométert lehet mérni , és abba a lámpába SBT90.2 LED-el 2,700 M de sokkal nagyobb sugárban , nem olyan szűken mint az XHP35Hi LED -el !
Végül is nincs olyan jó vagy jobb ez sok mindentől függ de nekem a kedvencem az SBT90.2
Itt egy képernyő kép ,fordítással ,külföldi fórumról , de érthető!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
eldoble #79686 üzenetére
A TS11- egy kis ékszer
, anyira zsebbarát , és hatalmas dobás a kis méretéhez képest !!
Ha egy igazán jó távolba világító lámpa kell , akkor az SBT90.2 LED -el néz egy lámpát , egy kicsit drága a Wurkkos TS30 Pro , nekem még a pro nélküli verzió van , de egy kis állat volt ( sajnos eszeltem valamit és lett egy zárlat és elszált a driver , ki füstölt a szó szoros értelmében , át építem még erősebbre, csak időm legyen ) !!
[link] most 68$ , kb enyiért vettem két éve a nem prot ! -
H-Zol
senior tag
válasz
Malachi #79677 üzenetére
Jó választás , de rendelj vele aksit is , mert ha valami öreg , netalán hamis aksid volt a lámpákhoz , ezzel nem fog jól boldogulni !!
Ez Molicel M35A 3500mAh , egy csúcs aksi de a két Vapcel is jó , amit az oldal ajánl hozzá !!
És nincs vám áfa az abba az árban haza megy 8-10 nap általában.
És visszavárunk egy beszámolóval -
H-Zol
senior tag
válasz
Malachi #79673 üzenetére
Gondolom a C8-as típus , én a helyedben innen [link] vennék egyet ( ég és föld lessz a különbség
) ,bőség zavara van LED és driverből , de ha leírod , hogy milyen világítási kívánságod van , szűken vagy szélesebben , sárgás vagy fehér fényben világítson , akkor segítünk !
Itt van két példa [link] , szerintem az SST40 és LED - 6500k szép fehér , egy tökéletes választás , és aksit is lehet hozzá tenni jó árban !! -
H-Zol
senior tag
válasz
ZozzV6 #79668 üzenetére
Ezzel már akkor ketten vagyunk
, régebben én is ugrottam mindenre ( volt olyan , hogy hajnalig bütyköltem , és utánna meló ) most meg a kifogásokat keresem , és megis találom
, ez már a korosodás ( öregség ) jele , elég a mindennapi munkahely , és ithon csak a muszály kategória marad a többi meg szaporodik !! Három lámpámat szétszedtem de még a télen és másik három amin alakítani akarok , de ahogy vége lessz a melonak a földeken , azokra is szákítok időt !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
ZozzV6 #79654 üzenetére
Rég beszéltünk
, hu ez is nagyon jó lett , és ezzel a vetítési képpel nagyon használható
, ( valahol nekem is van egy ilyen régi laposellemes lámpám , még a nagyszüleimé volt) Te is és "hugi0" nagy mesterek vagytok , hozzátok képest én csak bele kontárkodik egy kicsit
!!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Gargouille #79614 üzenetére
Nem olyan tömzsi ez
, 18650 es vastagság , rendeltem is hozzá ( vele ) 18650-es csövet , de így jobban tetszik , ha össze csukom a tenyeremet szinte ki sem látszik belőle !!
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #79608 üzenetére
Á dehogy
, én csak megemlítettem
, úgyis azt veszed meg amit akarsz ( vagy amit jónak látsz ) , én csak segíteni akarok , azzal , hogy megmutattam , hogy mire képes egy ilyen kis lámpa , ha 5 lámpát kellene választanom a meglévő lámpáim közül , ő is benne lenne , a kis mérete és a dobása miatt ( akár milyen zsebben elvan ) !!
-
H-Zol
senior tag
Nem tudom , hogy melyik a vezérlő chip , de később készítek neked egy közeli fotót ( sajnos az elektronikához nem értek )
Ezek a fénykürtök így maradnak , vagy lesz nekik valami borítás , foggabytyu
Az aksi , hogy csatlakozik rá , hogy hordozható is legyen mint egy zseblámpa -
H-Zol
senior tag
válasz
luciferk #79594 üzenetére
Kimondott munka lámpának , egy lessz az enyém és kettőt ismerősnek rendeltem , mezőgazdaságban ( gépek , kombájn , traktor ) nagyon praktikus !!
Van egy Sofirn sp40 em is ( szegény már annyit le esett, de bírja , ez elég erős a Convoy H4 , van fokozatmentes állítás de viszont nincs mágnes , és így fogom megoldani !!
Nem lesz szép
, de hasznos , egy ilyen mágnest rá fogok csavarozni a hátsó kupakra ( és ezzel jó erős lessz
) !
-
H-Zol
senior tag
válasz
Jack72 #79591 üzenetére
Így van , amit ki ír az , az ár marad , nincs + áfa sem vám , abba az árban haza jön !
Igen megbízható Bolt , Aliexpreszen hosszú évek óta ott van , ezt a saját üzletet a nyáron nyitotta , és itt jobb árban vannak a lámpák és az alkatrészek !
Nekem is úton van huszon valahány tétel driverek , LED -ek , központosító gyűrűk , és három H4 - és pipa lámpa aksival együtt!
-
H-Zol
senior tag
válasz
alexandrosz #79589 üzenetére
" Vegyél egy..
.. nagy levegőt."
És húzd be a kosárba!!
-
H-Zol
senior tag
Már nem bírtam szerkeszteni , ahogy néztem meg a videót nem is világít nagyobb sugárban a 3x21B, de messzebb , hát nem is tudom lehet marad a 4x18A elég kompakt
, de komolyan , egy kabát , hanorák , mellény zsebben bőven elfér , én könnyen beszélek , nekem készül az Astrolux MF04 sbt90.2 LED -el, na az nem zseb barát
!!
-
H-Zol
senior tag
Sofirn Sp33 - Sp33-V3 , a két lámpa kívülről 98% ugyanaz , mindkettő xhp50.2 -3voltos LED -et használ ,de a driverbe nagyon bele nyúltak
meg a kapcsoló sem ugyanabba az irányban van , ezt jól ki észlelték , hogy aki bele nyúl , ne legyen olyan egyszerű dolga
!!
-
H-Zol
senior tag
Ezek egyszerű kezelési felületek a 12 csoport bonyolultabnak tűnik de nem az , ott több lehetőség van , például csak 100% és kész , de az Anduril is csak ránézésre bonyolult , sok ismerősömnek van és úgyis csak annyit használnak , hogy bekapcsolják , fokozatmentesen fel le a fényerőt , két katt turbó és ennyi , de akinek van kedve ott már kismillió dolog van , hőfok kalibrálás , aku szint ellenőrzés , gomb világítás ( szín , fényerő stb
) több villogó , villám , tűz utazás, időzített kikapcsolás ( naplemente mód ) és így tovább , de csak akit érdekel , de mint egy normál lámpát úgy is lehet használni !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest