- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
válasz
belsodavid #57319 üzenetére
XHP50.2 kicsit rövidebb távot tud nagyobb spottal és kétszer annyi lumen. Gyorsabban is melegszik jóval.
-
ZozzV6
senior tag
Véletlenül se vegyél akkut Liitokala storeból vagy liitokala matricával aliról. HG2 az LG neve nem a liitokaláé. LG-ként is árulják de hamisítvány. Nekem mérések alapján látstik nem tud akkora áramot. Plusz egy annyira elgyengült fél év alatt, hogy már a leggyengébb lámpám is sok neki. Teletöltve fél amperrel terhelve is bezuhan.
-
ZozzV6
senior tag
Elvileg 1-2 héten belül itt van. Konfigra 5000K XP-L HI acél bezellel és mágneses kupakkal.
A D4SV2 meg fura dolog mert 0áran olyan felirattal kaptak D4S-t már de nincs benne RGB AUX led csak sima egy színű.
Viszont érkezik D1S V2 is elvileg stabilizált 5A driverrel Osram white flat leddel, kicsit nagyobb refivel és 500 kcd-vel. Akku pedig 21700.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #57265 üzenetére
Egyszer én is számolgattam tavaly. 500e-1M között vagyok valahol...mert abbahagytam a számolást
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #57254 üzenetére
Na ezért van ennyi féle lámpa mert mások az igényeink. Nekem a H03 TIR lencse fénye az optimális fejlámpaként. fejéáűmpát mindig csak akkor használok ha kell a kezem. Azt meg közelben végzem. 10m-re elég az is amit a H03 tud messzebb meg úgy is kézilámpát használok. Annak aki futni vagy bringázni használja persze kevés és kell a nagyobb táv.
(#57261) FBLLMAG: Ha mákod van és úgy romlik el... Olyan nincs hogy 100% védelem. Pl ha jól tudom Armyteknél van ez a két áramkörös vész funkció. Na de ha bexarik a kapcsolód és nem tudod bekapcsolni akkor mit csinálsz? Hiába jó a dupla áramkör ha nem tudod aktiválni. És itt a fórumban is volt már pár kapcsoló hibásról jelentés. Itt most nem az Armyteket fikázom mert imádom a Wizardot de abban sem tudok teljesen megbízni. Minden el tud romlani
(#57262) Gargouille: Rajta vagyok az ügyön. A Unicorn 1.0 és a Gryphon G180 modelljük is tetszik. De első körben a Panda 3R-re vagyok kíváncsi.
Aztán lesz egy dupla quad optikás lapos lámpájuk de ez még tervezés fázisban van.
Amit tudni lehet:
-2 db 21700-al hajtva amik kivehetőek lesznek de imbusz kulccsal lehet a tailcap-et leszedni. Szóval beépített szerű de ha megdöglik az akku mégis cserélheted.
-két gombbal és kijelzővel van ellátva
-USB-C töltés
-2x carlco quad optika. Egyik mint az Emisar D4-ben van valami XP-L HI leddel vagy SST20-al a másik flood optika valami dómosabb jobban szóró leddel és mint a Panda fejlámpán itt is tudod együtt vagy külön használni őket. -
ZozzV6
senior tag
Nem a magunkfajta lámpabuz1król beszéltem hanem egy épeszű felhasználóról
Nekem fejlámpából van
Armytek Wizard pro
Acebeam H15
Nitecore NU25
Skilhunt H03
Eagle eye X1R
Manker E02Mégis nagyon gondolkorom egy YLP Panda 3R-en vagy 3.0-n mert tetszik hogy két gombos, jó fejpáántja van és külön van flood és throw optikája. Mindemellett nem vészesen agyament drága.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #57246 üzenetére
Ezzel én is egyet értek csak annyit teszek még hozzá hogy egy lámpa nem lámpa mert lehet akármilyen márkás, drága lámpád az is elromolhat és azt a legrosszabbkor fogja tenni. Kisebb eséllyel de benne van. Két normálisabb lámpával már 99%-ban kivédhető hogy fény nélkül maradj. A garancia megnyugtató, hogy nem veszítesz pénzt ha elromlik de a garipapírral nem fogsz tudni világítani amíg kicserélik. Két lámpa már elég nyugalmat ad és azt nem érzem még túlzásnak senkinél se. A baj ott van amikor tényleg valaki elkölt 100$-t boruitokra meg mindenféleferikre és van 10 lámpája de azon az áron vehetett volna 2-3 minőségi darabot.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
DarkAvalon #57247 üzenetére
S2+ fejpánton halott ügy. Nagyon vész esetére lehet használni de kényelmetlen, nem oda világít ahova kell. De akkora vészhelyzetben megoldom a kezemben tartva vagy leteszem valahova a lámpát.
Bővebben ha oldalt a lámpa a fülednél ahhoz hogy jó helyre világítson elől a szemedbe kell húzni a pántot hátul meg nagyon magasra plusz féloldalas lesz. lifeg. Stb.Most 32$ itt a H03 de kis google kereséssel hamar találsz kuponokat rá ehhez a webshophoz.
-
ZozzV6
senior tag
Megjött a Nitecore TUP-om. Ha végre ráveszem magam a kompett kulcstartós lámpatesztre elég sokból lehet majd meríteni.
-
ZozzV6
senior tag
FF E01 kb Convoy M1 méret fejre és hosszra is. Talán a cső kicsit vastagabb de alig észlelhetően. Nem sok szórt fénye van az tény. Inkább van gy szűk spot és körülötte egy valamivel nagyobb spot és ennyi. akörül ami van az annyira halvány hogy alig veszed észre. Olyan mintha egymásra világítanád egy S2+ XML ledes és egy C8 XPL-HI ledes spotját a szórt fények nélkül.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nemethbalazs #57152 üzenetére
A D4S 26650 akkuval üzemelő testesebb lámpa. 1000-1200 lument bír tartani elég jól huzamosabb ideig. Max fényerő 3-4000 lumen.
D4V2 18650-es lámpa. Jóval kisebb ezért csak 5-600 lument tud folyamatos üzemben tartani. Újabb több fícsörrel de használhatósága korlátozottabb. Max fényerő 2500-4000 lumen.Én még várok mert Hank beígérte a D4S V2-t is hamarosan. Bár nekem a D4V2 úton van.
FF E07: Volt vele több probléma is amiket szerintem még mindig nem orvosoltak megfelelően. iszonyat 5-8000 lumen fényerő D4S-nél kisebb tömeggel gyakorlatilag csak másodpercekig. Szép szép de otthonra nem kéne mint egy elefánt.
Ami esetleg még szóba jöhet:
Fireflies E01 ha nem ragaszkodsz a több ledhez és 1000 lument szépen tart ez is. 2200 lumen turbó amivel olyan messze visz mint egy XP-L HI ledes D4S csak jóval olcsóbb. Kissé leutított andúril van benne de használható.És mégegy jelentkező ami nálam lehet befutó az Astrolux MF01 mini. Kb 1-2 hét múlva jelenik meg így lehet érdemes picit várni hogy ha akad gyerekbetegség azok orvosolva legyenek. 26650 akku, USB-C töltés beépítve. 7 led TIR optikával és joval nagyobb 1-1 lencse mint az E07-nél. Aux led panel ennél is van és akkuszintet is jelet az aux ledekkel. Testesebb a D4S-nél így lehet 1400-1500 lument is tud tartósan és szerintem 5500 lument fog tudni leírás szerint amire bőven van esély hogy egyes ledekkel túl is lépheti hasonlóan a FF E07-hez csak nagyobb hatótávval. Firmware Andúril mint a FF lámpákban vagy a D4V2-ben.
Árat sajnos nem tudni. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #57149 üzenetére
Teljesen jó az is. Nekem XP-L HI verzió 4000 lumen felett tudott vele.
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Janaboy #56993 üzenetére
Az a baj hogy elöl nagyon le kell húzni a homlokodon hátul meg nagyon fwl, hogy kicsit is jó irányba világítson és még akkor is nagyon oldalt lesz. A sima körbe pántos kevés is a súlyukhoz. Inkább 3 pántos kell de az is hülyén jön ki oldalra forgatva. Akárhogy is nézem jobb a dedikált pipalámpa ami persze drágább is. De nem drágább a fenix összevissza variálható forgatható fejpántnál amit FBLLMAG fog mindjárt javasolni amivel még mindig oldalt van a lámpa és félrehúzza a fejed
-
ZozzV6
senior tag
Eagle eye X1R és Sofirn SP40-hez alapból jár rövid 18350 akkucső és mindkettő 20$ körüli árkategória beépített micro USB töltéssel. Az X1R-hez külön kell fejpántot venned de 2$-ért az is van. A lámpa maga kifogható 13-ért is.
Közeli munkához kicsit azűken hordanak kéz távolságban de futáshoz még talán előny is. Ha akarod tudok mérni tömeget akkuval fejpánttal. Mindkettő van itthon.FBLLMAG: és ez mind legalább másfél-kétszer annyiba kerül mint a kitűzött cél.
-
ZozzV6
senior tag
Van valakinek felesleges övcsipesze Armytek Wizard vagy Elf lámpához? Elvileg ugyanaz a kettő. Akinek van jelezze privátban.
-
ZozzV6
senior tag
Na csak megjött nagy nehezen az a NU25. Június 21-én rendeltem. Július 13-a óta az országban dekkolt és ma jött meg. Egy vicc az egész posta.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
beginnerguy #56935 üzenetére
Nekem fejlámpát még sosem fogtak meg.
-
ZozzV6
senior tag
A 3 ledet speciel tök ugyanúgy tudja a NU25 mint a HC65. Ha csak egy fejlámpát tervezel venni akkor én is a HC65-öt javaslom amiatt amiket az akkuról írtál stb. de ez a hirtelen kell valami rövid időre esetleg szűkebb helyen kell bújkálni akkor is jobb a pici mert kevésbé akad be plusz a sima körpánt egyszerűbb mint a 3 pántos. HC65-öm volt is és NU25-öm épp Július 13 óta a királyi postánál kavarog. Kezd mostanában egyre több cuccom az éterben eltűnni a tracking szerinti országba érkezés után.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #56846 üzenetére
Lehet szabad leszek a talira én is. Még nem 100%
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #56837 üzenetére
Én ilyet használok az E02-höz. Teljesen jó vele és kényelmes. Az övcsipesz is raja van a lámpán. és ez fele annyiba kerül.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #56835 üzenetére
Legrosszabb esetben pedig ha már nagyon elbarmolódott.
Maximum valami univerzális astroluxos vagy lámpa kategória kuponnal lejjebb tudod vinni az árát
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #56777 üzenetére
Nekem is de a dedómolt SST40-eknél volt 9lyan hogy ott kiállt a diódára menő mikronnyi vezeték és arra ránézel és elszakad. Nem érhet hozzá semmi még véletlenül sem. Beleteszik egy zacsiba és vége is.
Kaidomain:
Enyémet meg láttátok.
Erre meg hogy másnak is megcsinálom-e van az a pénz csak ha a postát is hozzáadjuk már nem éri meg mert úgy olcsóbb kaidomainról[. Az ingyen postával nem tudok versenyezni ha nekem még azt is bele kell építeni az árba./OFF]. -
ZozzV6
senior tag
válasz
bedvóter #56766 üzenetére
Szerintem a HC65 fényévekkel jobb. Igaz csak fejlámpának jó de annak sokkal jobb. Nehezebb de aokkal stabilabb a homlokon. Nem lifeg ide-oda. Sokkal kényelmesebb a homlok részen lévő műanyag. Több fajta fény. De mindenki magának dönt. Nekem fejlámpának a HC65 a top még m8ndig. Bár most épp nincs de a Wizard pro meg az Acebeam H15 és a többi olcóbb mellé most nem érzem logikusnak a megvételét.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#01506560 #56760 üzenetére
Elsőként a buktatók. Ki kell szedni a led csillagot. Második: könnyű kinyírni a ledet ha túl mélyen belevágsz.
Emiatt mikroszkóp vagy nagyon erős nagyító használata ajánlott. Gyakorlatilag borotvapengével és helyes szikével eltávolítod a dómot és a diódák körüli sárga foszfor réteget úgy hogy a diódákon maradjon kb fél mm vastag de lehetőleg nagyon sima réteg a dómból. Én eddig ezzel a módszerrel 14 ledet csináltam meg de egyáltalán nem rutin munka. Eddig 1 bálam is meghalt de több hónap használat után egy XHP70.2 erős turbó üzem alatt szóval azt a túlterhelés ölhette meg.
Különösen vigyázni kell azokra a pici vezetékekre a széleken.Én szoktam rajtuk hagyni egy kis szilikont.
Itt látni a fázisokat.
De a youtube csatornámon XHP70.2 dedoming videót találsz. Az 50.2 majdn3m ugyanez csak mivel az kisebb még nehezebb. -
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #56746 üzenetére
BLF kooperációval született és aki ott jelentkezett annak egészen jó ára lett. Sajnos nagyon prémium irányban akarbak elmozdulni Wubenék ami az áron látszik de a széles termékpalettán vagy a ritka innovatív egyedi technológiák felvonultatásán még nem. Minőséget tudnak fyártani de azt a Convoy is tud. A prémiumsághoz az kevés. Ok csomagolásuk és a tartozékok is nagyon ott vannak de töltőknél leragadtak a kábeles megoldásoknál és attól hogy Olight áron adnak velemit az emberek nem fogják egyenrangúnak tekinteni.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nemethbalazs #56738 üzenetére
Határozottan tetszik de majd a blogra hamarosan írok valamit 1 hét használat után. Első körben a kezelés jó, lock nem tetszik. Minőségre nagyon rendben van.
E05 méretében jobb alternatíva? Hirtelen minőségben és hasonló fényerejűt nem tudok mást mondani. Sofirn SP10B közel áll hozzá fényerőben és jó a kezelése meg olcsóbb is de ahhoz kb nem kapsz semmit. E05-ből ha levonnál egy akku, töltő, tok stb árat akkor maga a lámpa igen olcsóra jön ki. -
ZozzV6
senior tag
Új játékszer érkezett.
Wuben TO50R -
ZozzV6
senior tag
Azért a 8 szín sorrendjét észben tartani mindig
arra hogy kb tudd hol állsz elég a 3. Volt aki Narsilnál javasolta hogy a beállítós 6-8 menüpontot színekkel jelezze majd egy jövőbeli lámpa mrt az milyen jó. Ok nem kell számolni de ott is papírról kell nézni melyik szín mit jelent. Sok lenne az. Nincs benne 8 különböző led csak RGBVagy arra gondolsz hogy kevesebb vagy több ledet villantson fel az összesből? Akkor meg RGB lévén ha 8 led van 8x4 azaz 32 vezeték kellene a ledek meghajtásához.
Ez az első ilyen lámpa. Biztos lesz további fejlesztés még és nem áll meg. Jelenleg ezt tudja. A programozó érintkezőkkel és a jelenleg már androidos telefonról is működő programozással pedig ha jön újabb verzió könnyű lesz frissíteni.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #56679 üzenetére
Annyi az előnye, hogy nem kell előre eldöntened milyen színnel akarod hanem át tudod kapcsolni. Plusz az akkuszint visszajelzés 3 színnel szerintem elég hasznos. Elég ránézni mint az Armytekek gombjára. plusz mivel a feloldott és lockolt állapothoz is mást állíthatsz be azt is látod róla. A színváltós inkább demózni jó de hétköznapokra nem használnám azt
Az MF01S sokkal borzasztóbb ahol lila, zöld és kék ledek vannak egyszerre és nem kapcsolhatod ki egyesével csak együtt. Na az giccsparádé... -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #56645 üzenetére
Be tudsz állítani egy szintet módmemóriának 5 kattintással bekapcsolt állapotban ami nem állítódik el ha lejjebb vagy feljebb mész tőle.
Pl: bekapcaolod a lámpát. Beállítasz vele 200 lument és elmented 5 klikkel. Ezután akárhova mész fényerőben ha ki majd bekapcsolod a lámpát rövid klikkel erre a 200 lumenre fog bekapcsolni. Kivéve ha kikapcsból hosszú nyomással moonból indulva rampingol felfele vagy duplával kapcsolod be mert az a ramp teteje lesz. Ehelyett a 200 lumen helyett bármikor elmenthetsz bármilyen fényerőt újabb 5 klikkel és onnantól az lesz memorizálva. 4 rövid klikk majd az 5.-et nyomva tartva lehet ezt a fixált memóriát ki vagy bekapcsolni. Ha kikapcsolod hagyományos módmemóriaként viselkedik. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #56628 üzenetére
Nálam még halmozta a rossz szájízt hogy a 4 akku mind 3V alatt jött egy meg konkrétan döglött volt benne és boxolhattam a Gearbesttel egy plusz akkuért hetekig, plusz fennakadt a vámon így meg 100$ környéke lett az ára.
És a felét tudta a gyári adatoknak plusz a vetítési képe egy összevissza szabralt virág középen egy hot spottal amit hatótávra egy GT mini lenyom. -
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #56621 üzenetére
Azért ilyen illusztris fícsörökre ne számítsunk SK68-nál mint mechanikus lock
Azoknak nem eloxált a menete így ki kell venni a kupakot teljesen hogy ne tudd bekapcsolni. -
ZozzV6
senior tag
Innen a 60 fokos tökéletesen passzol bele ha az üveget bent hagyod.
(#56609) benfolds:
8.3-8.8A-t mértem turbóban -
ZozzV6
senior tag
Emisar D4S új színben és már rendelhető hozzá 26350 rövid cső valamint rozsdamentes acél bezel is.
Szemény szerint hülyeségnek tartom az ilyen vastag rövidített 26350-es lámpákat de a színe tetszik és az acél bezel is jó extra.D4V2 problémát meg remélem mihamarabb rendezik. Az hogy nekem sikerült újraprogramozni nem jelenti azt, hogy mindenkinek könnyen megy majd.
-
ZozzV6
senior tag
Figyelem!
Emisar D4V2 korai programja hibás!
Van benne egy bug ami azt ok9zza, hogy muggle azaz butított kölcsönadós módban nem teli akkuval magától bekapcsolhat a lámpa kb 15 perc kikapcsolás után és elkezdhet melegedni. Aki tegnaptól korábban rendelt annak ez a hiba benne van. Béla ne aggódj. Ráugrottak a problémára és már kész a javított program. A tiédben ki fogom cserélni a javítottra mielőtt odaadom. Aki akar ilyet venni várjon pár napot vagy akár egy hetet a rendeléssel. Holnaptól elvileg minden új lámpán a frissített firmware lesz de lehet már ma is azzal gyártják.
Aki már rendelt postaköltség fejében megcsinálom neki a programcserét ezzel is segítve a közösség biztonságát. Addig is ne használjátok a 6 klikkre aktiválódó muggle módot és ha nincs használva inkább lazítsátok fel a tailcap-et mechanikus lockoláshoz. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #56461 üzenetére
Folyamatosan figyeli a hőmérsékletet. Addig vesz vissza ameddig melege van. de te elállíthatod a beállított visszalépési hőmérsékletet. Ha úgy érzi lehűlt visszaadja a kakaót de elvileg sokat políroztak rajta, hogy ne az legyen, hogy fel-le hullámzik a fényerőd hanem egyszer vegyen vissza lassan aztán álljon be stabilan.
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #56453 üzenetére
Videó lesz. Fényképek nem lesznek a táblázatba. Felhúztunk egy árbyékolót az udvaron és a képeken pont kitakarná a 15m feletti távra eső dolgokat. Most csillió lámpáról nincs új képem és nem tudom mikor lesz. Vagy ha elbontjuk ősszel vagy ha lesz máshol hely az udvaron neki.
-
ZozzV6
senior tag
Nézettségen meglátszik. Plusz a legtöbb gyártó ezt várja el mert ez így globál reklám nekik. Magyarország kicsi piac ilyen szempontból ha magyarul csinálom. Feliratozva meg dupla meló. Néhánynál ugyan megcsináltam a feliratozást de az tényleg rengeteg idő. Az alatt megvágok mégegy videót.
Ezen sokat szoktam dilemmázni mert magyarul beszélni könnyebb mivel nem kell a fordításon gondolkodni így kevésbé hagyok ki dolgokat vagy lesznek kivágandó kínos csendek. De valahol azt is nézem hogy a sok melónak legyen eredménye ne csak magamnak gyártsam. Ha valaki küld valamit és kiköti, hogy magyarul szeretné mint pl a Folomov az EDC C1 videónál akkor úgy csinálom. De ha ninxs m3gszabva akkor angol lesz az alap. -
ZozzV6
senior tag
Angolul ugyan de kész a Nitecore TIP2 videóm.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Műszakis #56421 üzenetére
Biztosan jók azok is bár az a fémes cucc nem tudom vezeti-e az áramot. Azt inkább mellőzném. BlF-en valaki tesztelt ilyet. Még fogkrémmel is próbálkozott. Mérések is vannak. Átlagos hővezető paszta és csúcsminőség között nem volt hatalmas különbség. Még a fogkrém is sokat számírott a kevés vagy semennyi pasztával szemben. Szóval szerintem ha a mennyiség rendben van és megfelelően síkok a felületek a legolcsóbb paszta is jó.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Műszakis #56419 üzenetére
Munkahelyen a bang and olufsen és harman kardon autós erősítőinél is használunk ilyet. Ha audinak, porschénak jó akkor nekem is
most fejből nem tudom mert egy nagyobb tégelyből szoktam lecsippantani. De majd holnap megnézem. Ennél a lámpánál is érezhető hogy gyorsabban eléri a hő a külsejét most.
Ahol nincs csavar a csillag rögzítésére és hővezető ragasztó kell oda Fujik-ot használok. -
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #56381 üzenetére
Én ezt kihagynám. Meg mostani tapasztalataim alapján úgy ahogy van a Haikelite-ot is.
Van egy MT03 TA-m ami elvileg 21000 lumen. új korában 15000-et tudott. majd fetet cseréltem és áthidaltam vezetékkel minden rugót. felment 19000-re.
Most kitaláltam, hogy túl flood és dedómolom a ledeket benne. Lóf@x hűvezető paszta volt a led csillag alján egy 20000 lumen fölé tervezett lámpában. egy led alá esett valami paca, a másik kettő közelébe se. csoda hogy nem főttek meg pedig én nyúztam.
Én már adtam neki rendesen. -
ZozzV6
senior tag
Kezem ügyébe került mostanában pár drágább nagy fényerejű fejlámpa. Ha majd rávesz a lélek leírom a tapasztalataimat. Mostanában sok fejlámpa volt a kezemben a 20-120$-os kategóriáig így jobban átlátom már a képet.
Nevezetesen a következőkről lesz szó:
Armytek Wizard pro
Imalent HR70
Acebeam H15 -
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #56326 üzenetére
Csatlakozom. Plusz a hűtés kérdése sem megoldott rendesen a zoomosoknál.
Fotós analógiát követve nem láttam még olyan komolyabb fotóst akinek egy objektíve van. Többnyire 2-3 vagy többet hordanak maguknál egyszerre. Olyan nincs ami mindenre jó. Még nekem se hobbi forósnak. Nekem is van három objektívem. -
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #56240 üzenetére
Igen lehetséges. Én is raktam 3V-os XHP50.2-t az FT03-ba. Bár én dedómoltam ami köztudottan csökkenti a fényerőt 10-20%-al így nekem 3900 lument tud. De az intenzitásom megmaradt a kb 200 kcd fölötti (még nem mértem).
A gyári dómos gyengébb hatótávban mint az SST40 verzió és sokkal jobban melegszik de szélesebben terít valamivel. -
ZozzV6
senior tag
SP70 Sofirn:
1-2 héten belül kapok kölcsön kipróbálni. -
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #56230 üzenetére
Ha tudsz esztergálni lehet. Vagy másik opció epoxy-val ragasztasz egyet a tailcap-ra. Úgy legalább lehet igen izmosat is tenni nem korlátoz a belső méret.
-
ZozzV6
senior tag
Sajnos nem lehet biztosan tudni hogy ki csinálja ezt a lámpát. Lehet koppintás is így lehet jobb és rosszabb is mint a haikelite. Töltésben én nem hiszek több cellánál lámpában. sorosan soha párhuzamosan meg talán de ott is lehet olyan hogy van egy gyengébb akku ami elhúzza a többit és könnyen felszalad a feszültség töltéskor. én maradnék a külsőnél. A belsőt csak akkor használnám ha nincs nálam külső. bár a DC csatis megoldás miatt valószínű a saját adaptere sem lesz nálam. A kisebb ledet biztos jobban bírja. Ha a töltését el tudod engedni lehet teljesen jó lámpa mert üzemidő és hűtésre jobb.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
papucsiga #56220 üzenetére
Semmit nem tudni? Ott a táblázatom. Há ezér dolgoztam?
A refije ugyanaz az L21A-nak mint az L2-nek. L2 meg van SST40-el befotózva:L6:
Vlah: Nekem az FT03 jön be jobban. Kompaktabb és nem mindig kell az a max fényerő akol az FT03 már melegszik. FT04-et nem láttam élőben de tuti bírja a meleget jobban meg üzemidőt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest