- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64469 üzenetére
Többszörös nyugtával napdícsérés azért 🤗
Mármint a fejpánt és a gyors posta miatt. -
xcsabo
senior tag
Rendeltem végül wuben fejlámpát. Meggyozott a teszt. Illetve a yt videók is. Kíváncsian várom. Kb. 26 dollárra jött ki az ára végül kb. Ennyiért akkuval szerintem (is) ajándék.
-
xcsabo
senior tag
És igazából nem tudok dönteni melyiket tartsam meg majd. Mindkettő tetszik a maga nemében.
-
xcsabo
senior tag
válasz
xcsabo #64446 üzenetére
Első összevetés a a H04 és az SP02 közt:
- jóval hotspotosabb az SP02 ugye, mert a H04 TIR lencsés DE!
- ennek ellenére valahogy oldalt több a fénye mégis;
- jóval messzebb is elvilágít az SP02;
- nem kicsit apró és könnyű a H04, valszeg ha jobban megszorítanám a testét üresen, össze is roppanna;
- a H04 alap menüje kézre állóbb nekem, de ez megszokás kérdése;
- az SP02 nélkülöz mindenféle villogó üzemmódot;
egyelőre ennyi.... ha lesz időm fotózok is, de kb. ez lenne: [link] -
xcsabo
senior tag
Megjott a h04 s2+ kombó. Elsőre nagyon pöpec a skilhunt. Meg jó hogy volt a táskában nálam egy akku. Kinek kellett s2+?
-
xcsabo
senior tag
Most kipróbáltam a wuben oldalán egy 15% os kuponnal és 2 darabbal megadja az ingyenes szállítást. 56 dollárra jön ki a kettő együtt. Ez nem rossz ár. Főleg ha eu-ból jönne.
Azt persze még előtte le kell levelezni velük. -
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64440 üzenetére
Erre jön a posta, ha az ember csak egyet vesz. 3-tól már megéri, de ha az ember EU raktárból akarja akkor nem jár a 2 fejpánt. Ezt írták nekem a wubentől.
-
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64441 üzenetére
Hát ez az
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64437 üzenetére
Még mindig annyi az ára..... most néztem. Sőt alin már több bolt is árulja ingyen szállítással.
-
xcsabo
senior tag
ha valakit érdekelne Wuben H1 teszt:
[link] -
xcsabo
senior tag
Azért ez beteg:
link -
xcsabo
senior tag
Rendeltem aliról gombokért kétfajta lámpa tartót bicóra. Egész jók. Már kipróbáltam. Stabilan tartja az s2-t mindkettő. US $0.44 31%OFF | 360 Degree Rotation Bike Bicycle Flashlight Mount Holder Flashlight Clip Bicycle Light Lamp Stand Holder Adjustable Holder Clip
US $2.39 30%OFF | Bicycle Light Holder Bike Lantern Bracket Flashlight Torch Mount Clamp Lamp Clip Cycling LED Lights Device Installation Parts
Ha nem DH-zik az ember nem kell bonyolultabb és nehezebb szerkezet ezeknél szerintem.
Ja és ha már lámpa. Ilyet is vettem a családnak. Egész jó. Vicces a feklampa funkció. Valamivel olcsóbb volt 1 hónapja. US $9.98 43%OFF | XANES 6Modes 400mAh USB Rechargeable Bicycle Tail Light Smart Induction Bike Warning Light Safe Riding Accessories Lamp Lantern
Ajanlgattam itt a Lidlös meg aldis bringa lámpákat fentebb valakinek. Jelentem a Lidlös beázott sajna. Ennek ellenére még működik. -
xcsabo
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #64349 üzenetére
Nincs. Nem mosta ki 90 fokon a kolléga?
Pedig kimondottan nincs ki fejem nekem sem.
És rázta frizuram sem. -
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64312 üzenetére
Eggyel fentebb megtortént
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64308 üzenetére
Az F2 elég szűken világít az e05 meg pici lesz neki szerintm. Szemüveg nélkül megtalalni..... Uuuuuuu elég apró
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64288 üzenetére
Luxemburgi posta hozta?
-
xcsabo
senior tag
válasz
Donki Hóte #64278 üzenetére
Én 28$ért vettem. Szokott lenni olcsóbban is.
Ennyiért ne várj csodát. Csak a belsőt hűti sajna. És néha jó hangos -
xcsabo
senior tag
válasz
Donki Hóte #64275 üzenetére
Opus BT-C3100 V2.2?
-
xcsabo
senior tag
válasz
Donki Hóte #64270 üzenetére
Kupon?
-
xcsabo
senior tag
válasz
bbsofficial #64264 üzenetére
Aldiban pont volt egy jó most.
-
xcsabo
senior tag
Múltkor mikor bringa lámpa volt a téma akkor nem találtam. Most véletlenül belefutottam: link
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64188 üzenetére
az s2+ (türkiz) fogyott ki nekik.... vazz.
írtam nekik, aszonták okt elején lesz újra addig várhatok.
vagy cserélik narancs/lila lámpára. -
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64188 üzenetére
Az enyém még processing. Lehet lemondom.
-
xcsabo
senior tag
Aki most rendelt bg-ról h04-et s2+ kíséretében, annak feladták már a pakkot?
-
xcsabo
senior tag
Azért 30 dollárt szerintem vígan megérne annak tudatában, hogy nem kell még rá áfát perkálni ha megjön. Az SP40 szuper akciósan volt 16-17 dollár tavaly, szerintem ez megér 2x annyit, mert sokkal többet is tud. Persze, most, hogy úton van az H40 nem tudom van-e értelme ezen rugóznom. Igazából egy HC65-re vágytam már vagy egy éve, és ez kimondottan arra emlékeztet
Csak 20 dollárral olcsóbban.
-
xcsabo
senior tag
Most böngészgetve a wuben oldalát találtam egy tök jó lámpát. a c5... Szerintem nagyon szépre sikeredett. És nem is olyan eszeveszett drága.... ja és volt az e05-ből kék! csak elfogyott
-
xcsabo
senior tag
Nézem a használatiját a H1-nek. Úgy műxik mint az SP40. Rövid klikk be-ki kapcs. Hosszan nyomva vált üzemmódot. Dupla klikk turbó. Van lockout funkció, és van gomb villogtató funkció is, hogy megtalálja az ember sötétben. Ami tetszik, hogy a két kis led is memória funkciós és tud villogó pirosat is. Nem tűnik ez rossznak.
-
xcsabo
senior tag
A H1 kuponnal 30 dodóra jön ki/darab ha hármat rendelünk. Kell esetleg még valakinek egy? Persze ezen még dobhat az áfa, de holnap talán válaszolnak a kérdésemre.
-
xcsabo
senior tag
Ha sikerülne egy ilyen akkor az sp40-t eladnám. Ez sokkal jobbnak tűnik.
-
xcsabo
senior tag
De addigra már nem lesz preorder. K ha kettőt veszek nincs posta. Csak áfa valszeg. Rákérdeztem tudják e kuldeni EU registered postával. Kiderul. Nagyon jó kis lámpa. Olyan mint a hc65 csak sokkal olcsóbban egyelőre. Preorder alatt plusz egy fejpánt jár mellé.
-
xcsabo
senior tag
Új wuben fejlampa preorder van.
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64140 üzenetére
Arra bármelyik jó diffúzorral. De egy tényleg kimaradt. Egy a gyereknek. Vagy kettő. Mert sose találja.
-
xcsabo
senior tag
válasz
WestBam #64138 üzenetére
Ha ezt nézzük akkor elég kb. 5-6 lámpa. Egy edc ami mindig ott van a táskában. Egy a kulcsra ha nincs ott a táska nálam. Egy fejlampa szerelésre megy egy túrára. Egy muhelylámpa. Egy az ágy mellé. Egy a macskákhoz. Egy-egy a bringákra. Egy a kocsiba. Egy erősebb túrázni a fejlámpa mellé. És egy-egy tartaléknak meg ajándéknak. Lehet hogy több lett? Maradhat?
-
xcsabo
senior tag
Megmondom őszintén, hogy talán elég már a lámpákból (és késekből) egyelőre. Mondom ezt úgy, hogy most jött meg ugye a kis Wuben, meg úton van a H04 S2+ kombó..... De ebből kettőt már régen akartam az S2+ meg grátisz. Eladó lesz majd, ha megjön. De úgy nézem az nem egyhamar lesz. Szerintem többet adtak el a BG-n mint ahányan kattintottak mert kifogyott az S2+... Az lesz a szűk keresztmetszet. Azért szemeztem a kék lámpákkal (értsd: Noctigon Kr4 vagy Emisar D4SV2) mert tetszettek külalakra, illetve multiedes lámpám még nincsen. De sajnálom rájuk az az 50-60 Dollárt.... Ráadásul nem is nagyon lehet máshol kapni (pláne kuponozni) mint a gyártónál.
-
xcsabo
senior tag
Nekem meg az E05 jött meg. Ez is elég gyorsan. Nagyon aranyos kis lámpa. Elveszik a kezemben. Simán lehetne ezt is kulcstartóra rakni, csak nincs rajta karikának hely, meg félnék hogy benyomódik a gomb rajta. Én is az EDC01-gyel szemezek.... de van az Astroluxnak egy titánium kis lámpája. Az lenne az igazi... nem kellene úgy félteni mert nincs festve. Illetve nagyon tetszik a Nicronnnak a kis lámpája is. A B10. Bár már ez a felső határ méretben.
Csináltam egy gyors összehasonlítást az udvaron az E05-öt egy Skilhunt DS16-tal ami elvileg csak 500 Lument tud. Hát nem győzött meg az E05. Nem tűnt erősebbnek a fény, hiába 900 Lumen. Holnam ha lesz időm csinálok egy bővebb összevetést. E05, DS16, M200, S2+, S9, F1.... Elvileg mindegyik (kivéve a DS-t) 1000 körüli Lument tud, és talán a vetítési képük is hasonló. Ja még hozzá lehet vetni az SP40-et is, bár az pipalámpa. Viszek állványt is... Lehet a hétvégére fog ez maradni wazzz.... Jó hosszú lett a sor. -
xcsabo
senior tag
válasz
Avicularia #64125 üzenetére
Nekem lii-50e van benne. Tökéletes. De megy 30q-val is.
-
xcsabo
senior tag
Nem lesz már értelme ET-t tartani.... Mindenkinek ugyanolyan lámpája lesz
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64062 üzenetére
Melyik? Ha mindkettőben van 1-1 ft03?
-
xcsabo
senior tag
Nyakukba szakadt egy rakás S2+ oszt nem tudnak mit kezdeni vele.
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64042 üzenetére
A H03 RC SE miben más mint a sima? Más az ui?
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64042 üzenetére
A skilhunt mágneses toltoje veszélyes. Rövidre zarhatja a táskában bármi fém és akkor kész a baj.
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64020 üzenetére
Kipróbáltam ezt is. Rendszert nem csinálok belőle.
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64015 üzenetére
Ritka már az ingyenes sajna.
-
xcsabo
senior tag
válasz
MittuDomain_ #64011 üzenetére
Én megrendeltem simán... Igy is postNl szokott lenni ált. Sok eladó S2+ lesz a piacon ha megjönnek a csomagok.
-
xcsabo
senior tag
A A6 akkuval 19 most bg-n.
-
xcsabo
senior tag
válasz
-szabi- #63923 üzenetére
Én ilyet vettem. EC01-re picit nagy, de odf30-ra pont jó. US $1.89 5%OFF | Silicone Elastic Diffuser for 38mm - 45mm 18650 LED Flashlight (1 pc)
-
xcsabo
senior tag
Nem tudom mi van de más topikokban is megy a vagdalkozas most. Biztos a front az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest