- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nagylaci32 #47873 üzenetére
Westbam-nak volt ismerettségi körébe. Én személyesen 3 H03-al találkoztam de egyikkel sem volt semmi baj.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
kugyu21 #47849 üzenetére
Pár hónapja ilyen Soshine 14500-akat használok Sofirn SP10B-ben, Utorch UT01-ben és Rofis TR15-ben.
Tudják a kapacitást amit írnak hozzájuk. -
ZozzV6
senior tag
Sofirn-es Tracy megköszönte a segítségemet a C8F 21700 verziójánál a felmérésben és a fejlesztési ötletekben és kapok tőlük egy C8F 21700-at akkuval. Kíváncsi leszek rá élőben.
Lehet komplett lámát kapok bár én hostot akartam inkább de örülök neki így is. Legalább meglátom a firmware-t hogy sikerült összehozniuk -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #47799 üzenetére
MH23 is úgy kezd mint a HC33. 20 másodpercnél már csak 1200 valahány lument tud az 1800-ból.
De legalább 800 lumen felett stabilizálódik és azt tartja egész jól.
Ettől függetlenül én inkább belőttem volna 1300 lumenre ezt a lámpát és akkor azzal menne mondjuk 3-4 percet majd visszavenne 7-800-ra amivel menne sokáig.De a dupla nyomáspontú gombbal ügyesen kitalálták a menüjét. Egészen jó EDC lehet amúgy csak felesleges farokméregetésnek tartom az 1800 lument.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #47799 üzenetére
Szemre nem mondasz meg 30% különbséget. Tapasztalat. 2000 lumen mellé teszek 3000-et és alig látni. A teszt szerint 75 fokot is elért az Acebeam. Mindenesetre jó látni a grafikont még ha 900 lumen alá is ment nem 1000-re de legalább azt teljes akkumerülésig folyamatosan tartotta. Ez határozottan szép görbe.
Nem egy HC33:
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #47795 üzenetére
Egyes BLF-es tesztelők és szerény véleményem szerint jobbra is dobhatod
-
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #47793 üzenetére
A ledek hatásfoka javult. Egy régi 5-6 évvel ezelőtti XML T6 led 3A-en tudott 800-900 lumen körül. Egy XP-L V6 manapság 1300-1350 lumen körül tud ugyanazon a 3A-en.
Azért én a Nitecore lámpét lumenkígyóban nézném mert speciel pont 41 fok környékére van belőve a hővédelmük szóval lehet szemmel nem láttad de 10 perc körül lehetett az a 760 lumen akár 450 is csak ennyi idő alatt nem tűnik fel a lassú csökkenés. Acebeam szintén alkalmaz hővédelmet szóval nála is megeshet ilyesmi. -
ZozzV6
senior tag
válasz
UberMutant #47771 üzenetére
2
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #47763 üzenetére
Én ennyiért nem hagyom ott
-
ZozzV6
senior tag
D4S tömege:
Akkuval: 236g
Akku nélkül: 142gZolkow: Kép van de még nem feliratoztam és töltöttem fel. Nézd meg az Emisar D1S képét. ugyanaz 99%-ban a vetítési kép csak mivel 4000K-s minit vettem így annak melegebb a fénye valamivel.
-szabi-: Megértem amit írsz és igazad is van. Bár a HC33-nál nem volt választásod ha tovább akartál turbót jégkockákkal kellene hűtened a lámpát. Az visszalép és kész nem tudsz mit tenni. Ez a D4S legalább 1 percig tartja folyamatosan. vagy ha beállítottam a ramping maximumát 1500 lumenre azt 4-5 percig bírta mire sütötte a kezem. kb 1000 lumen az amivel folyamatosan akkumerülésig tud üzemelni. De itt legalább az ember tudja módosítani a ramping alját, tetejét, visszalépési hőfokot és ezzel kicsit befolyásolni.
Annyi értelme van össz vissz ha tudod hogy kelleni fog a nagy fényáram vigyél bazinagy lámpát. Ha viszont egy ilyen kicsi van nálad mindig akkor legalább rövid időre 1 percre pl van nagyobb fényed ha csak valamit meg akarsz villantani messzebb.Aztán ha láttál ott valamit visszább léptetsz és közelebb mész.A D4S-nek nem feltétlenül csak a brutál fényerő az előnye hanem a nagyon kényelmesen használható firmware.
Mivel az Andúrilból átemeltek 1-2 fícsört így még jobb lett mint az eddigi Emisaroknak. Bár nekem az összes többin Andúril van így majd ez is megkapja hamarosan. Mivel kb 8 lámpámon az van így jobb lesz azzal mert a gyártó azt kérte, hogy bizonyos gomb kombinációk másképp legyenek.Nekem is bazisok túl erős lámpám van amúgy de ez már az én marhaságom. Viszont azokat is szeretem amiket könnyű használni és akárkinek odaadva fél percen belül a teljes működését el tudod magyarázni és nem kell folyamatábra meg ilyenek, hogy megérsd. Az anrúril mondjuk az első beállításoknál bonyolult de ha mindent bellőttél a saját ízlésednek megfelelően utána alig kell pár dolgot megjegyezni a használathoz.
-
ZozzV6
senior tag
Akkor már dobok pár képet a D4S ről.
D4 és D4S
Belülről az optika alatt megbúvó kis Aux ledek
Emisar családi fotók
És akkor egy szokásos udvarkép
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #47723 üzenetére
Jaaa. A közepe halál pontosan lehet ugyanaz a kandela. De körülötte nagyon változó lehet a fény. Szemre nekem jócal távolabb visz a HC65. De lehet újramérem. H03-at már nem tudom mert át van alakítva.
És megjött az Emisar D4S-em XP-L HI ledekkel és mágnessel a tailcap-ban.
Fekete liitokala 26650-el amiben 4.16V volt 4750 lument mértem elsőre. 1 perc turbó után éreztem kényelmetlenül forrónak a kezemben. Ami kb nálam az 55-60 fokot jelenti. -
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #47719 üzenetére
Ez május előtt volt mielőtt velefogtunk a felújításokba. Most katasztrófa. Alig tudunk végigsétálni a kertbe.Nem tudja. 8100-al jött. Ellenállás moddal 9000 lett de ez a Nichiás. Most rendeltem XP-G3-ast.
Szabi:
Ez a legfloodabb lámpám ami van. 37000 kandelát tud erőből ami kb egy XM-L2 ledes C8 szintje de ez is valóságban kb 250m. De azon a távon mindent beterít. Az XP-G3 ledes majd kap fet drivert és talán lesz 15000 lumen. De gyáriba annak meg kellene lennie a 10-11-nek -
ZozzV6
senior tag
Aki fontolgatja az astrolux MF01-et banggoodon most 69,9$.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #47713 üzenetére
Gyanítom az lehet az oka, hogy egyik alkalommal véletlenül JPG-ben lettek fotózva a lámpák mint a H03 esetében. A HC65-nél pedig RAW. minden egyéb tehát ISO, rekesz, záridő, objektív, zoom stb azonos a két képen. Meg az lehet még hogy a H03 egészen nagy szögbe is szór a TIR lencse miatt ezért az össz fény ami előre megy kevesebbnek tűnhet.
-
ZozzV6
senior tag
Köszi mindenkinek. Összefoglalóba nem tudom van-e értelme mert egy éven belül jönnek ki újabb lámpák úgy is és elavult lesz.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Gargouille #47704 üzenetére
Ennek olyan egyszerű prózai oka van hogy nincs egyetlen Armytek lámpám sem és amiről semmit se tudok nem akarok róla véletlenül se valótlant állítani. Az X1R-t muszáj voltam megemlíteni de óvatosan fogalmaztam és odaírtam az a tuti ha megjön és ki is próbáltam.
-
ZozzV6
senior tag
Mindenkit foglalkoztatott a kérdés, hogy miért nincs a Boruit RJ02 és a Skilhunt H03 fejlámpák között árban értelmes alternatíva.
Jelentem úgy néz ki lesz. Valamint Mobbo kérdéséből vezérelve össze is dobtam egy cikket a blogra amiben az ajánlott fejlámpákat gyűjtöttem be különböző ársávokban.
A várva várt lámpa pedig ha tényleg beváltja a hozzá fűzött reményeket és tartja a megszokott Eagle eye minőséget akkor az X1R lesz: -
ZozzV6
senior tag
válasz
Kozy10 #47695 üzenetére
A röntgenen nem én néztem meg de úgy rémlik a reflektornál csak azért látszottak hézagok mert az O-gyűrű és a led központosító nem látszik. A csőben viszont belül sokkal nagyobb a lyuk mint az akku így szerintem az zörög. Mindegy lényeg, hogy ez egy tulajdonság és ettől nem lesz baja.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #47683 üzenetére
C8+ ugyanaz mint az ezüst Convoy C8 belül. A feketéhez képest extra a Biscotti firmware és az AR bevonatos lencse. És csak XP-L HI leddel van vagy hostként. Meg szerintem a sok borda miatt a hűtése is jobb lett plusz nekem a két oldalt bevágott tailcap jobban fekszik. Kényelmesebb bekapcsolni a lámpát. Igaz hogy így lámpaként nem olyan stabil de bizonyos hossz és fejátmérő felett én már nem rakom úgy le a lámpát és a C8 is ebbe a kategóriába esik.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nagylaci32 #47675 üzenetére
gearbestnek. és első körben pár piti dollárt akarnak majd adni. nem szabad elfogadni amit elsőre ajánlanak.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Tamás9x #47659 üzenetére
Ha sönt ellenállás módosításával lehet áramot növelni akkor SST leddel se lesz erősebb. Maximum a jobb hatásfok miatt pár 100 lumennel lesz jobb. Én inkább vennék egay BLF Q8-at ami kb 40-45$ a 3 db SST40 led meg ennek kb a fele és nem érsz el annyit. Q8 alapból 20A felett zabál maxon bár igaz nagyobb és nehezebb is.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
gyenesmartin #47651 üzenetére
C8-on belül talán az Astrolux a legjobb jelenleg. Más nem jut eszembe hasonló áron. 40$-ig pedig Lumintop GT mini.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #47566 üzenetére
A ledek darabja 2500 lument tudna max leadni de boost driverrel oldották meg ami elég nehéz 4 lednél. Ledenként 12V-on ami valóságban inkább 14-15 , kellene 2.5A áram a 10000 de legyen csak 8500 lumenhez. Szóval legyen 8A. De ha az akkuk mind párhuzamosan vannak szorozzuk meg 4-el és pedig úgy vannak szóval 32A-t kell kisajtolni a 4 akkuból és a driver veszteségwit nem is számoltam amivel együtt simán lenne 35-40A a gyári adatokhoz.
Eg ilyen erős boost driver melegedne mint a dög és baromi drága alkatrészek vannak benne. Így a mostani teljesítményen talán csak 20A-t eszik az meg nagyon nem mindegy hogy fele akkora áramra kell csak méretezni a drivert. -
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #47560 üzenetére
Csak egyszer volt a kezemben Astrolux C8 és el is hiszem hogy 5-10 kcd-vel jobb. És szerintem az mind a reflektorban van. Mostanában a Convoy C8-ak vetítési képével XP-L HI-vel nem vagyok túl elégedett. Elmosódott hot spot és fura körök vannak a közvetlen környezetében.
Az Astroluxnak szebb precízebb hot spotja van. -
ZozzV6
senior tag
Na jó ha semmi tipp nem jön a DT35-re elárulom.
258000 cd a gyári adat és 118000 cd a mérés 4 db full teli akkuval. -
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #47541 üzenetére
Azért mert pont akciósan vettem még igenis elvárom hogy azt tudja ami ki van írva. Ez nem így működik. Mellesleg így is sokallom mert ha azt nézzük hogy 60$-ért kaptam 4600 lument, a BLF Q8-al meg 40-ért 6000-et és arra 4000-et adtak meg adatnak akkor mindjárt másképp hangzik. Erre még rájptt a vám ami tudom nem az ő dolguk de akkor is nekem már 90$ körül van így és még nem is tudom használni rendesen. Igen a Q8-hoz akku sincs de ott az is eleve úgy volt árulva. Ha leakcióznak 150000-ről 70-re egy telefont de mondjuk telefonálni nem tudsz vele nem azt fogod mondani hogy hát de ahhoz képest milyen szép a kijelzője meg de jó kamerája van ugye?
-
ZozzV6
senior tag
válasz
jézusom #47538 üzenetére
Ahhoz a két vezetékhez ami van rajta miért kell rajz? piros a led+ fekete a led-
Ennyi meg egy bambiMegmértem az Imalent DT35 intenzitását. És nem tudom sírjak vagy röhögjek.
Ezek után rohadt kíváncsi lennék ha Westbam DT70-esét egyszer lemérhetném hogy minden imalent ilyen szar és véletlenül se tudja a gyári értékeket vagy csak nekem van ekkora szerencsém.
Várom a tippeket. Segítségnek L2-től nagyobb méretű a feje és 4600 lument tud. A táblázatomat lehet szemezgetni segítségnek. Nem oda nem írtam még be
Gyári adat 258000 cd
Azt hiszem azzal nem segítek sokat ha elárulom ettől kevesebb. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #47526 üzenetére
Nem a te hibád. Én vettem meg
-
ZozzV6
senior tag
Kezdődik a játék.
GB 10$ refundot akar adni....
Kipróbáltam 3 tele töltött akkuval és nevetséges.
80 lumen: 60
1000 lumen: 850
5000 lumen: 2150
8500 lumen: 4550Ok szép a 4500 lumen de nem úgy ha 8500-nak veszem és még kínlódás is van vele plusz nem biztos hogy tudok ugyanolyan egy db akkut szerezni ami kidőlt az meg biztos hogy nem ezekkel egyidejű gyártású lesz.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #47510 üzenetére
Dehogy veszélyes a sorba kötés. Csak annak aki ész nélkül összevissza keveri a különböző akkukat. De a gyártóknak sajnos a legbutább embereket kell alapul venni. Nekem csak egy plusz hibaforrás a védelem, meg a különböző hossz és vastagság miatti nyűg és a belefér-nem fér bele hercehurca.
Most megírtam a reklamációt és várhatok namokat, heteket mire lesz valami aztán kapok új akkut vagy vennem kell másikat ez mind idő. megint egy hónap minimum mire használhatnám a lámpát.
Az akkutartó rész úgy van megmunkálva, hogy sérti az akku fóliát. Én mondom aki az Imalentet minőségi gyártónak tartja..... A Convoy 6x jobban odafigyel a részletekre. Ez egy vicc. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #47507 üzenetére
Ott tartok hogy soha többé imalent. Csak fölb--x. Melóba próbáltam a gyenge akkut tápegységgel is tölteni de nem vesz fel abszolút semmi áramot. Csináltam videót. Valószínű a nyomorult védőáramkör halt meg. Eddig se szerettem a védett akksikat most meg már egyenesen utálom. Van kb 100 akkum és talán 2 védett van köztük azok is csak mert lámpával jöttek. Lebontottam a wrap-et az akkuról. Samsung 30Q van benne ami jó dolog de talán rá van ponthegesztve vagy nemtom a védőáramkör a pozitív felére és nem tudom leszedni. Legalábbis munkahelyen bent nem akarom feszegetni mert ha okozok egy zárlatot nem egészséges ha itt bent durran el.
-
ZozzV6
senior tag
Az lesz mindenképp. Együtt eg korú egyforma cellákat illene használni így ezek sose lesznek olyanok. Ráadásul nincs 4 hosszú védett akkum. Talán egy van. Így használni se tudom mert a védelem nélküli akkuk nem érintkeznek benne ha full összetekerem csak 1-2. A többi lötyög. Így meg nem eresztek rájuk turbót.
-
ZozzV6
senior tag
1 órája van trükkösen töltőbe rakva. Párhuzamosan kötve egy jó akkuval a túlmerült de lakatfogóval mérve úgy tűnik csak a jó akku vesz fel áramot. Eddig nem volt túl jó vltel ez a lámpa. Csak a szenvedés van vele. Alig jött meg plusz vám most meg kipróbálni se lehet rendesen és lehet egy akksi kuka....
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #47501 üzenetére
Valahol találtam olyan tesztet ahol 5000 körül mérték le. És az nem Charles awsome heavy duty super bright Bridgetec volt mert nála minden rohadtjó.
-
ZozzV6
senior tag
Megjött a DT35.
7500 Ft vám.
Nem kapcsol be.
Akkuszintek ahogy jöttek vele:
2.39V
2.94V
2.95V
2.96V
Szóval egy hónapig voltak full lemerülve egy pedig túlmerítve.
A 2.39V-ost Se a Zanflare C4 se az Opus BT-C100 nem akarta tölteni. Kivettem a lámpából a szigetelő lapkát és bedugtam tölteni. Iszonyat rá kellett tekerni a csövet hogy beinduljon. Most végre tölt nem csak imalent felirat villog bár attól tartok az egy túlmerültet nem úgy tölti ahogy kell mivel mind párhuzamosan vannak és az van legkisebb feszen így ő szívja a legtöbb áramot. Kiszedem őket pér perc után hátha felhúzódott annyira hogy a rendes töltőim vigyék és kis árammal feltöltöm őket. -
ZozzV6
senior tag
válasz
jézusom #47493 üzenetére
Mivel nekem a fet drivereim turbóban teljesen kinyitják a fetet az gyakorlatilag olyan mint az akkura direktbe kötött led. szóval 8-9A lenne ha rákötöd a ledet direktbe egy jó akkura. de semmiképp se alu csillagon és csak lámpába berakva rendesen hővezető pasztázva. Jó led az de nem a szép színre hanem a teljesítményre. Nekem is van jópár lámámban olyan.
M1
L2
C8
Magliteba is olyan lesz 4 db. Majd egyszer -
ZozzV6
senior tag
válasz
jézusom #47485 üzenetére
Ha áramkorláttal adja igen de ha valami fet megoldással akkor SST40-el más lehet az eredmény. de én 2,2A-hez nem SST40-et tenném. Ha a max fényerő kell és 8-9A-en van hajtva az a nyerő de 2A-en XM-L2-ből rengeteg színhőmérséklet opció van vagy akár Nichia led magas CRI-vel. Őszintén ha a fényerő nem a lényeg szar színe van az SST40-nek. Hideg és a színvisszaadása gyatra. Valahol 70 CRI körül.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
ZolkoW #47484 üzenetére
Ebben a hozzászólásban látni a fém gombbal mi a helyzet. És látni hogy én a 6 ledes panelt használom. Azt készen nem kapni. 3-asával lehet rendelni Ohspark.com-ról 2$ körül. De üresen. 0805 méretű smd ledeket ebayről és előtét smd ellenállásokat szintén ebay-ről. Ezek filléres tételek ha többet csináltok de egy kapcsoló miatt annyira nem éri meg beruházni. Valamint nem árt egy jó nagyító vagy mikroszkóp ezeket felpakolni.
Fém gombosoknál nem lehet könnyen tartani ezt a 100uA határt mert alig jut ki fény. De sima gumi gombbal zöld, kék vagy fehér ledekkel megoldható. -
ZozzV6
senior tag
Megjött a GT mini. Fénye kb mint az Emisar D1S de precízebb annál. Ugyanaz a refi méret és led ezért a hot spot ugyanakkora de az Emisar picit gyűrűs a GT minihez képest és nagyobb a korona. Szóval a GT mininek szebb a vetítési képe kevesebb szórt fénnyel. Minőségre kiváló. Fogása kényelmes. 1350 lumen elsőre. A kapcsoló vigyorgó világítása vicces
Emisar D1S, GT mini, Conboy C8
És a vigyor világítás:
-
ZozzV6
senior tag
Még egy OTR U18 észrevétel.
4 módos plusz turbó. Papiron high 900 lumen és a turbó 1090. Eleve értetlenül néztem hogy minek? Szemre szinte nem is látom amikor felugrik csak villan picit. Megmértem. Nos a valóság az hogy a high 563 lumen és a turbó 690 lumen. Továbbra is érteémetlenül kis lépés ráadásul a számok is fel vannak fújva. Természetesen ha 690 lument írnak turbónak akkor is megvettem volna csak nem szeretem a hazudozást. -
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #47431 üzenetére
Majd szétkapom megnézni milyen lehetőségek vannak vele. A bezel nem ragasztott de a cső igen szóval meg kell vele szenvedni majd.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
ZolkoW #47425 üzenetére
Én mindig fentről pattintom az 1$-os gu i tartóba és akkor nem gyűri fel. A két rugós S2+-nál akkor lehet módváktás ütésre ha régi. Abban a driveren olyan kemény rugó van ami szinte nem is rugó. Újabbakon hosszabb lágyabb van.
Mechanikus lock lehetséges az S9-nél.Más:
Tegnap megjött a hármas pakk az OTR U18-ból. Egész jó kis lámpa de a hosszú nyomásos be-kikapcs és a csak mechanikus lock nekem kissé idejét múlt. Minőségre, megmunkálásra kiváló. És a neutrál szín amit vettem inkább olyan 4000K meleg színű.Szerk: warm white van a dobozon. Tényleg az is
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nagylaci32 #47418 üzenetére
Nem lehet benne firmware-t cserélni csak driverrel együtt. A töltősnél meg leget a töltést is buknád
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #47398 üzenetére
kb ugyanazt. Egyetlen előnye a nagy XHP70.2 lednek kis fényerővel, hogy nagy hot spotot ad és közelre az jobb. de felesleges kihajtani 3000 lumenen egy olyan kis vacakba.
Westbam: Másfél perc 3000 lumenen akkor eleve 80 fokos lehet kb a fejeden és utána az 1000 lumen sem segít a hűlésben. Ezek a méretek 500 lumenre jók tartósan. Vagy iszonyat forró állandóan az a lámpa vagy a fényerővel kamuznak nagyon.
Az Emisar D4-em 3300 lumen de másfél percig nem bírnám kézben fogni turbón. -
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #47386 üzenetére
Na 7 másodperc...
Hűek a reklám szlogenjükhöz: Keep innovating.
A HC33 csak 2 másodpercig tudta a max fényerőt tartani. Ez ám az előre lépés
Behegesztett akku cserélhetetlen megoldás. Akkunak vége dobd el. OK ritkán döglenek meg ezek de akkor is. Kellemetlen hogy ha lemerül akkor nem tudod kicserélni egy másikra azonnal hanem úgy maradsz fény nélkül és meg kell várni a töltést.
Na mindegy biztos meglesz a vevőköre ennek is. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #47371 üzenetére
Köszi.
Az SRT9 is egy nagyon fasza lámpa de ott is vannak apró részletek amiket ennyi pénzért nem engedhetnének meg mint pl a zárókupak két oldai rögzítése miatt nem tökéletesen egyformán illeszkedik a két széle. 10$-os lámpánál még elmenne szódával de 100$ környékén kérem...
HC65 kifogástalan lenne de ott nekem a flood magas CRI led ablaka be van nyomódva az egyik sarkánál és hiába gondoltam, hogy helyre teszem mert adtak oda pót tömítést. Nem lehet kicserélni mert a kis ablak be van ragasztva. Ettől eltekintve máig ezt tartom a legjobb kifejezetten fejlámpának készült fejlámpának. -
ZozzV6
senior tag
Már régóta terveztem kiadni magamból a Nitecore HC33-al szembeni utálatomat főként az instant visszalépése miatt amit bekapcsoláskor elkezd így létrejött egy cikk a blogomon amiben kivesézem. Nitecore fanoknak nem annyira ajánlott. Bár ami jó az jó és pl a HC65-öt imádom. Szóval csak próbálok objektív maradni.
-
ZozzV6
senior tag
Friss mérés s8-on:
9x7135 driver AR bevonatos lencse és dedómolt XP-G2 S4 2b régi gyártású jobb fajta led.
22800Cd
300mszabvány szerint, de szemre 100m-re még nagyon erős a fénye szóval a 200 is meglehet. S2+ méretből nem rossz fetes driver nélkül. Így is melegszik de elviseéhetőEgy clear vagy desert S2+-hoz képest csak a ház más, a led és a +1 7135 de a ház nem számít a hatótávnál merta refiebbe ugyanaz, nem a gyári mély
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #47346 üzenetére
Írok privátot.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
#07813632 #47344 üzenetére
Sima refijű S2+-tól nem. Mint említettem az S8-nál, itt is ugyanaz a helyzet. A + refije kb 4mm-el laposabb de az átmérő ugyanaz. A hot spot ugyanakkora kb csak a szórt fény területe sokkal szűkebb a mélyebb refivel. Valahol van képes összehasonlításom ezekről. Ugyanaz a driver és led volt kipróbálva az S8-ban a mély és a lapos refivel és a mély lumenben még kevesebb is volt.
A P12 GT több okból tud annyi kandelát.
Illetve annyit nem tud mert 17800-at mértem may15 P12 GT-jén.
Ráadásul xsak 2.65A-el hajtja a ledet. De ehhez képest azért szép az a 17800 is.
-hideg fehér led van benne amiből mindig nagyobb binszámú kapható
-iszonyat precíz hibamentes
a reflektora és nagyon éles határozott emiatt a hotspot
-a bezel belső átmérője amin a fény ki tud lépni tehát ezzel a reflektor hasznos területe is nagyobb mint az S2+-nál és ugye az átmérő a lényeg. P12 van most csak itthon de az ugyanaz. Lemértem azt. Ennek 19.7mm. S2+-nak 17.4mm. Ez területre levetítve: 304 mm2 a 238 mm2 ellen azaz a P12GT 66 mm2-el több hasznos előre irányuló reflektor területtel bír. -
ZozzV6
senior tag
válasz
jézusom #47341 üzenetére
Gyárira raktam plusz egyet vagy kettőt szóval 7135x9 vagy 10 már nem emlékszem. De most megmértem 3.3A-t vesz fel szóval lehet 9 jobb képességű vagy 10 gyengébb 7135 van benne. de általában a 9 jobb valószínű mert a jobb fajtát szoktam venni. Meg saját/jana féle Puli firmware amivel hónapok óta megint nem foglalkoztunk pedig kéne. XM-L2-höz nem sikerült akkor jól belőnni. Azon kívül minden más leddel tök jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Eladó KTM női bicaj!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest