- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzV6
senior tag
Nekem Andúril van rajta. Anál lehet ezt így beállítani. A gyári firmware az ha jól emlékszem moontól turbóig megy és nem állítható.
Andúrilnál a moon szintjét és a ramping tetejét oda állítod ahova akarod. Nekem a moon nem mérhető a csővel mert 1 lumen alatt nem mér a szenzor semmit. A ramp maximumát pedig 600 lumen környékére tettem mert ott relatíve sokat tud menni minimális melegedéssel. -
ZozzV6
senior tag
Köszönjük az előzetes bejárást! Szép munka!
Igazából szerintem az is megfelel ahol a 750m a max táv. Az 1km környéki lámpák vagy amik még nagyobbak azok visznek el addig. Azok között meg abból látni melyiknek van erősebb fénye ezen a távon. Már csak legyen jó idő
És akkor a 13-a este borítékolható? -
ZozzV6
senior tag
Én viszek 1-2 km hatótávú lámpákat is meg olyat is ami 20000 lumen feletti. Ha úgy alakul, hogy M4DM4X is el tud hönni neki még nagyobb ágyúi vannak. 10,15m szélesség kell azért. Táv meg ami max van.
Nem bírtam nyugton maradni. Kapott dedómolt XP-G2-t az SF13. Most 13300 cd és 230m
-
ZozzV6
senior tag
Szomszéd ha kinéz az udvarra miközben este lámpát próbálgatok odakint.
-
ZozzV6
senior tag
Skacok. Sokat beszélgettem M4DM4X-el a BLF-ről mostanában akinek ugye a kuponokat is köszönhetjük és lehet hogy ha a családi dolgai úgy adják ki ő is eljönne Bécsből a győri találkozóra. Minél hamarabb le kellene akkor fixálni a pontos dátumot és helyet aztán továbbítom neki hátha sikerül szabaddá tennie magát. Elhozná az Imalent legújabb szörnyeit mint pl az 53000 lumenes MS12 vagy az R90C, stb.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #48507 üzenetére
1-2 nekem is becsúszott. bár az 1xAA-soknál csak olyat veszek ami elmegy 14500-al is. tegnap rendeltem egy TOOL AA-t mivel a mostani akcióban csak 15,12$ volt. Kulcstartó lámpán most gondolkozom erősen de nincs igazán jó akció a TIP leváltására. Asszony panaszkodott, hogy a Tube meg az Astrolux A01 kevés ezért az egyik TIP-et megkapná de helyette az Astrolux K1 vagy a TINI drágák. 10$-ért vettem a TIP-eket tavaly és a K1-re sajnálom most kuponnal a 17$-t TINI-re meg a 22$ kuponnal szinte rablás.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
jjeahh #48500 üzenetére
Hogy akarod, hogy 15-30$-ba férjen bele ha 10$ a vámhatár? akkor nem 10$-ba kellene beleférnie? Az M1 bőven 30$-on belül van és nem csicsás csomagban jön ami a vámosok figyelmét felkeltené hanem egy sima fehér kartondobozban szóval nem tűnik kirívóan drága terméknek. Vagy nézz fel a lanternetactice.ro oldalra és írj neki. Van nála Convoy is és ha jól értettem Erdélyben vagy így országon belül nem lesz vámod.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #48491 üzenetére
SF13:
1,8A áram, 395 lumen, 4900cd, 140 mF2:
1A áram, 244 lumen, 5100cd, 142,8mF2 nagyobb fej miatt hangyányit messzebb visz de zsebre rakásnál ez hátrány, viszont üzemideje emiatt jobb. És az akkuszint jelző is jópofa extra amit a másik nem tud. Az SF13 nagy előnye viszont a 4 fokozat a 3-al szemben és, hogy a stroboszkóp nincs a módok között hanem csak gyors dupla módváltásra jön elő. Valamint a több lumen miatt több szórt fény.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
gyenesmartin #48495 üzenetére
M1 kell oda. Vagy tényleg egy XP-L HI ledes S2+. Gyáriban is lehet azzal a leddel kapni nem kell feltétlenül mókolni.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #48487 üzenetére
Majd igyekszem nem elfelejteni. SF13 lumenben gyengébb lett érdekes módon. Hatótáv viszont lehet nőtt mert a spot élesebbnek tűnik. Majd mérek kandelát valamikor. Vagy kap ez is dedómolt XP-G2-t és akkor ez is lehet 10000 cd körül. A driverhez nem nyúltam és valószínű óvatosan hajtja a ledet.
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
Tegnap este kicsit megpiszkáltam a Sofirn SF13 2xAA lámpámat.
Ilyen volt:És ilyen lett:
Kapott 6 piros ledes világító kapcsolót és egy XP-L HI ledet réz DTP csillagon a vékony alucsillagos XP-G2 helyére.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
janakbacsi #48464 üzenetére
Inkább ne vegyél ilyet neki. 30000 lumenes lámpák 200$-körül kezdődnek. Ez ha valóban ki lennének hajtva a ledek tudnak jó esetben 12000 körül de akkor melegedne mint az állat plusz a gagI akkukat 5 perc alatt leszívná. Ezért a fényerő jó esetben 2-4000 lumen maximum. Plusz nevesincs akkuk.
Vagy Astrolux MF01-et vegyen ha kell a 9-10000 valódi lumen. Attól is seggre fog ülni. És kb 80$ kuponnal akksik nélkül. A 4 rendes akku kb még 20-25$.Vagy vegyen BLF Q8-at ami 5000 körül tud de elég fejlett menüje van és annak is jell a 4 akku ami szintén 20-25$. A Q8 maga 40-50$ kuponnal.
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Tony21 #48443 üzenetére
SP10A, B ugyanaz. Csak az A fekete a B meg a színes verzió. Rövid, oldalgombos, rendes elektronikus 4 kattintásos lock. Rövid nyomásra mindig moonnal indul, hosszúra az utoljára használt módban. Dupla kattra maxra lép bárhonnan. 14500-al 400 lumen. Jó minőség.
Tool AA-t is sokan szeretik. Ha számít hogy inkább clicky kapcsoló legyen a tailcap-en és kevesebb mód akkor talán az jobb választás és minőségre pér fokkal jobb mint a Sofirn. Azzal sincs baj csak érezni hogy felsőbb kategóriás gyártmány. És megfordítható a csipesz. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #48439 üzenetére
Pontos helyszín megvan már? Olyan lenne jó ahol azért van 3-400m szabad táv minimum de jobb lenne több. És a villogással lakóházakat nem nagyon zavarunk. Valamint nem kell terepjáró az odajutáshoz. Lehetőleg pontos GPS koordinátákat szeretnék. Nekem nem lesz időm elmenni oda helyet keresni addig. Plusz nem vagyok jobban ismerős arra. Csak két évet laktam Győrben de akkor még nem lámpáztam így nem volt szempont
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #48421 üzenetére
Használgatom szinte minden nap. Eddig tetszik. Nem volt még időm csak lument és áramot mérni. Az túl is teljesíti a gyári adatot. 1,5A áramot vesz fel és 530 lument tud nagyjából. Ez a hét még sűrű de igyekszek megmérni majd az intenzitást is. Mondjuk én a 60 fokos TIR lencsésre alakított változatot használom minden nap. A mágnese tényleg szinte használhatatlanul gyenge de rendeltem ebayről bele való méretből N50-es neodímium mágneseket. ha jól emlékszem 6 db volt egybe. Így ha kell majd másnak is tudok adni. Majd meglátjuk azzal mennyire marad fent vas dolgokon.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
jézusom #48413 üzenetére
Vaaagy Eagle eye X1R. Egyszerű mint eg S2+. Van benne töltő. Alapból 18350 cső és 18650 cső is van mellé. Most kuponnal 16$ alatt van plusz akku és egy 2$-os fejpánt mert az sincs mellé és akkuval együtt is 25$ alatt vagy. Ha túl spotos akkor meg TIR optikákkal olyanra szabod a fényét amilyenre akarod. És kb 530 lumen.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
ZolkoW #48410 üzenetére
Már kapható egy ideje az Aliexpress Sofirn shopban. Maga csak a lámpa 33$ körül van. Akksival töltővel együtt a full pakk 38.5$
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #48408 üzenetére
ODF30 és DN70 még nem volt a kezemben így azokról nem tudok nyilatkozni. C8F elég jól terít de egy XHP70.2 ledes lámpa valószínűleg jobban szór. Ha a méret nem nagy akadály terítős lámpának Q8-az javasolnám mert az a relatíve nagy fényerőt bírja is tartani.
-
ZozzV6
senior tag
Egyik GT minim kapott egy Luxeon V ledet mint a Convoy L2-m. valahol 7A felett kajál most. Melóba csak hosszú mérőkábelek vannak így nagy áramokat nem tudok jól mérni. Majd reggel otthon megmérem és a lument is. 1900-2000 lument várok és olyan 8-9A-t. A hatótáv biztosan romlik mert ez egy dómos led az XP-L HI helyett de azért remélem 80000 kandela körül így is meglesz.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Zoli-bácsi #48397 üzenetére
Sima C8F-em sose volt csak üres host. Abba meg mást pakoltam mint a gyártó. Igazából ugyanaz a led és ugyanúg fet driver. Kb ugyanazt kell tudniuk fényerőben csak a kicsit több anyaggal rendelkező 21700-as jobban bírja a melegedést és a nagyobb akku miatt hosszabb az üzemidő. Plusz ez két gombos ha valakinek ez előny akkor ennek is örülhet.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
jézusom #48387 üzenetére
Angol megy?
Igazából az A a fekete a B meg a piros vagy kék. De ugyanazok. Nekem jobban bejön picit a Utorch UT01-nél. Ebben van rendes 4 kattintásos lock. Ugyanúgy tud minimumról indulni vagy módmemóriával vagy turbóban is. 14500-al jó erős. -
ZozzV6
senior tag
A beígért 21700 C8F képek:
Full pakk
Convoy C8 mellett. Alig vastagabb és alig hosszabb. A nyakon ellenben jóval nagyobbak a bordák.
Valamint a fej oldalgombbal ellentétes oldalán kis extra bordákat is kapott
Akkujelző gomb. Ha merül pirosan villog, majd pirosan villog gyorsan. Bekapcsolás után 5 másodpercig jelzi hogy áll.
Tripla XPL hidegfehér ledek sima reflektorban.
Forward clicky tailcap. Érdekes kétféle csuklópánt lyukkal. A lámpa megjegyzi ha kikapcsolt állapotból vagy bármelyik módból áramtalanítjuk a tailcappel. Tehát ha oldalgombbal kikapcsoljuk akkor tailcapnél ki majd vissza és nem fog világítani. Ha nármely módból áramtalanítjuk akkor abban indul a tailcapet bekapcsolva. A tailcap módváltásra nem jó.
26650, 21700, 18650. Mind védelem nélkül.
Szép masszív menetek
Mindkét rugó gyárilag áthidalva vezetékkel
3102 lumen max és egy melegedős visszalépős grafikon amíg stabilizálódottItt pedig az összes kép egy albumban plusz képekkel mert nem mindent raktam ide
-
ZozzV6
senior tag
Megjött a Sofirn C8F 21700-as verziója. Egy full pakkot kaptam tőlük a segítségért cserébe. Volt hozzá akku, töltő, 18650 adapter cső. 3102 lument présel ki és a firmware megszokást igényel de a hővédelme jól működik és a host maga nagyon jó lett. Rendes vezetékes rugó áthidalások vannak benne. Jó a fogása és tényleg jót tett neki a kis tömegnövekedés.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
adam7027 #48342 üzenetére
Szerintem a Cree nem zseblámpákba fejleszt. Van ahol ez nem számít. Így kár őket szidni. Ha a lámpagyártó ezt választja az az ő minuszpontja. Sajnos ha jól megnézed manapság a magas lumenérték ad el mindent. Nem érdekli őket hogy a színvisszaadás xar. Egy Nitecore is beáldozza az 5000K neutrál helyett 6500K hideg fehér ledeket pakol 70 CRI-vel csak merta hidegnek egyel magasabb a bin száma. Manapság nehezebb jó színű lámpát találni mint erőset.
-
ZozzV6
senior tag
Én lehet viszek vagy 20-at-30-at
Többek között:
BLF GT
GT mini
Haikelite MT09R
Astrolux MF01, MF02, MF02 XHP70.2
Convoy L6 XHP70.2 de van sima gyári is ha érdekel valakit
Thorfire S70S
Convoy L2 2 db más-más moddal
Emisar komplett család a titán D4-et leszámítva meg persze egy típus egy fajta leddel.
Sunwayman C22C
Nitecore TIP, TIP CRI, SRT9
BLF Q8
Brinzte B158
Convoy S2+ moddolt, S8moddolt
C8+ SST40
meg ami épp kezem ügyébe akad.... -
ZozzV6
senior tag
Lumenkígyót elvihetem ha valaki kíváncsi mit tud a lámpája csak tele töltött akksival legyen amire kíváncsiak vagytok.
-
ZozzV6
senior tag
Ha szűk vetítést akartok S2+-ból akkor dedómolt XP-G2 és sima refi. Nem lesz ellenfele. Nekem S8-ban ugyan ami a szürke S2-vel megegyező mély refis volt de jelenleg teljesen S2+ sima refis belsővel van összerakva dedómolt XP-G2 +1 db tehát összesen 9x7135-el 22500 cd-t tud. De hamarosan jönnek az Osram Oslon black flat ledek. Na az méginkább oda fog verni. Még kisebb mint az XP-G2. Azzal nagyjából 25-30000 cd várható.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #48262 üzenetére
A Boruitom öcsémnél van, a H03-am már fet+1x7135 driveres, csak a HC65-öm van meg gyáriban. De a képek megvannak. Mindenképp benne lesz a táblázatban és képek is lesznek. X6 S2+-al meg X2R-el esetleg össze tudom hasonlítani. Cikket is akarok kiegészítésképpen a fejlámpáshoz.
Beteg voltam azért nem voltam túl aktív
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #48264 üzenetére
Egyáltalán nem. Egy X6-os S2+ sem tud 800 lument. Max 700. A Utorch meg lehet bármi. Akár nem is biztos, hogy 7135-ökkel van megoldva. Gearbest lumen kiírásai meg 90%-ban hasraütés alapúak.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
scarbantia #48260 üzenetére
Jó postásgumit rá. Mondjuk a képeken nem látszik a hiba vagy csak én keresem rossz helyen.
-
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
Jött pár cucc ma.
Nevezetesen az első Astrolux C8-am. Mivel ugye csillió Convoy C8 megfordult a kezeim között meg 1-2 gagyi nevesincs ezért kíváncsi voltam miért tartják néhányan jobbnak a Convoytól.
Nos.. Vegyesek az érzéseim. Ott kezdődött, hogy két db jött. Az elsőnek azonnal rossz volt a kapcsolója mivel nem lehetett kikapcsolni a lámpát. Erről megy is a reklamáció mert nem egy twisty kapcsolósat rendeltem és azokat utálomUtána kipróbáltam a másikat. Már szemre szebb volt a refi mint a Convoyé és az AR bevonatos lencse is piros pont. Ez beigazolódott utána is mivel határozottabb szebb a hot spotja és a vetítési képe mint a Convoynak.
Akkor már mérjük is meg. A kapcsolónál dupla rugó van. Gondoltam majd 1400-1500 lumen lesz mert hát fet driver.
Tévedtem. Itt jött a második negatívum. Fullra töltött szinte új Samsung 30Q-val 4,5A áramfelvétel (6-ot vártam kb) és megmérve összesen 1080 lument tudott. Ezt meg ugye 40 másodpercig utána visszalép a felére. Ez elég vicces azt nézve hogy a 2 db extra 7135-el megtoldott tehát 3,5A-es Convoy C8 1050 lument tud. És azt vagy a végtelenségig ha bírod fogni vagy az általam és Janaboy által készített firmware-el 8 perces visszalépéssel.
Szóval jobb is de mégse. Talán ha a driveren áthidalom vezetékkel a rugót jobb lesz, de aki magának azt meg tudja csinálni az 7135-öket is fel tud pakolni egy driverre.Következő cucc az általam nagyon várt Eagle Eye X1R.
Ez pozítív mérleget nyomott mivel az eleve 430 lumen gyári adat helyett a két darabból az egyik 537-et, a másik 542-t produkált. A világ legegyszerűbb lámpája és ez így van jól. A fejpámt külön vásárlás de kuponos lámpával fejpánttal együtt 20$ alatt volt. Alap a rövid és hosszú cső hozzá.
A mágnes elég gyenge mert csak a rövid csővel ajánlom használni.
kezelés:
Rövid nyomás: Bekapcs és módváltás a 3 mód között.
Hosszú nyomás: kikapcsolás.
Módmemória: van
Ennyi, slussz nincs villogós mód fél millió gomb kombó amit az átlag felhasználó sose fog megjegyezni.
Lockolni csak a tailcap-et letekerve lehet.
A gomb menet közbe világít, kikapcsolva nem. 50% akku felett zölden, 50% alatt pirosan, ha nagyon lemerülés közelbe van akkor pirosan villog. Micro USB az oldalán. Töltés közbe piros, tele zöld. -
ZozzV6
senior tag
válasz
seniorvs #48213 üzenetére
Semmiképpen nem használ nekik. Ez túltölt. Vagy reklamálj vagy ne tölsd a lámpában az akkukat. Valószínű a feszültség mérője hibás. 4,25V fölé nem szabad tölteni őket mert csökken az élettartamuk és melegedhetnek is. Meggyűlt a bajom az imalenttel manapság. Nekem is DT35-el. Egyik akku döglötten jött. 2,3V-ot mutat és még tápegységgel se tudtam tölteni. Egyszerűen nem vesz fel semmit magába.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
Kolondrum #48208 üzenetére
Egyik S2+ sem tud 1000 lument. Nézd meg az aláírásomban a táblázatot. Találsz benne mindenfélét. A 2100mA-es tehát X6-os kb 600-700 lumen. Az x8-as tehát 2800mA-es az 750-900 lumen. Minél kisebb K-s tehát melegebb fényű a led annál gyengébb lesz mert a melegebb ledeknek kisebb a bin száma.
2100mA-es lámpa a 35E akkuval maxon kb másfél órát bírja de sétáláshoz a minimum is elég. Ráadásul 10-15 perc után úgyse bírod puszta kézzel fogni mert forró lesz. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #48181 üzenetére
Ismerem a fickót meg a lámpát is látásból.
Az a lyuk az fasza a ledek alatt. A hővezető paszta ezen már nem segít. Ráadásul a cellux meg az a zörgésbiztosítás...
Kukába való az ilyen.45$ igaz 3x annyi de akkor egy faszán megtervezett és tényleg erős BLFQ8-at lehet venni.
Vagy Sofirnből is van már Q8 csak kissé más csődizájn és XP-L HI ledek. Mint utólag kiderült a BLF Q8-at is a Sofirn gyártotta. -
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #48174 üzenetére
Az Emisar D1S a gyártótól 35$ és ahogy írták kuponnal 32$ a GT mini. a miniben van 8 fix módos módcsoport, pontos akkuszint visszajelzés ahogy az Emisarban is amiket az UT02 nem tud. Valamint van normális elektronikus lockoutja nem csak hosszú nyomásos ami semmit se ér. Töltő nincs de egy liitokala lii100 4$ kb.
És ha moddolni támad kedve az Emisar-ra és GT minire folyamatosan jönnek ki a frissebb firmware verziók. -
ZozzV6
senior tag
válasz
macilaci78 #48165 üzenetére
Skilhunt H03
-
ZozzV6
senior tag
válasz
belsodavid #48133 üzenetére
Astrolux S szériából a 43-as a legújabb. Azt ajánlom. Vagy ha lehet nagyobb is akkor a Thorfire S70S mostanában 37-38$-ért megy kuponnal.
-
ZozzV6
senior tag
Most bukkantam erre a kis modra. Moridin BLF-en felnyitott egy Zebralightot ami nem egyszerű eset. Nemrég beszéltünk a hőméréséről stb. Most már minden világos. A driver maga amin a led is helyet foglal így a driver direktbe méri a led hőmérsékletét és így tesz lehetővé nagyon rövid lámpaméretet.
Másik nagyon érdekes dolog ahogy a led hűtését megoldották egy réz darabbal ami a PCB alján van és valószínűleg a PCB lyukas a hűtőpad alatt és ez a rézdarab felér a ledhez a lyukon keresztül és erre van forrasztva. Így megvan a jó hővezetés is. Ilyen apróságok indokolják a magasabb árat. -
ZozzV6
senior tag
válasz
-szabi- #48105 üzenetére
Pár hét múlva választ adok minden kérdésre. kicsit én is keveslem a 4200 lumen utáni 1300-as high módot de belegondolva az pont az a szint amit egy ekkora lámpa folyamatosan nagyon sokáig tud tartani. a 4200 tényleg csak 2-3 perc max. Az Emisar D4S 1 percnél forró 4800 lumennel és nem bírom tovább fogni. A fizikát nem lehet meg...ni.
-
ZozzV6
senior tag
A csillag el tud a hővezető pasztán csúszni és a csillag és a pill ollóként elvágja a vezetékeket. Ez az egyik. A másik a magas forrasztás és a reflektor rövidre zárja a ledet. Ezzel kezdeném. Én betekerés előtt a pillt rá szoktam nyomni a csőben és tailcapban lévő akkura, hogy úgy bekapcsol-e.
-
ZozzV6
senior tag
Idén télen csak raktár lesz többnyire. Ez a vakolás vagy kartonozás tavaszi vagy nyári dolog lesz jövőre. A gipszkarton nekünk is felmerült. Majd számolunk hogy olcsóbb.
Nade:
Hogy ontopik is legyek a Wuben-től fogok kapni egy T70 lámpát tesztre. Már alig várom. Kis 26650-es XHP70.2-es USB-C töltős flooder. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
Fejezd be a betonozást sötétben kihívás volt tegnap este.
Hozzávalók:
cement, víz, sóder, Nitecore HC65, Astrolux MF01 Nichia, Astrolux MF01 XP-G3, betonkeverő, sötét.
Tudom bazi egyenetlen de életem második betonozása -
ZozzV6
senior tag
válasz
benfolds #48048 üzenetére
Nem igazán. A döglött akku helyett küldtek elvileg másikat. Most azt várom. Használgattam kicsit de a vetítési képe borzalmas, hideg a fénye és eg 37$-os Thorfire S70S egy 3 centes ellenállás moddal lenyomja.
A kijelző vicces Geek cucc de csak azért nem érte meg.
Biztosan nem tartom meg ha megjön a 4. akku. Addigis a dobozában pihen nehogy összekarcolódjon.Astrolux MF01 XP-G3 sokkal szórakoztatóbb 10400 lumennel 69$-ért.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #48041 üzenetére
A direct thermal sinc szerintem csak annyit tesz, hogy az eddig is a led csillagon lévő hőérzékelőnek adtak egy fantázianevet és most már ezt is leírják hogy van ám
Viszont jó dolog mert a led csillagon sokkal hamarabb tud a hőváltozásokra reagálni és pontosabb a hőmérés és nem tud megfutni a hőmérséklet. Haikelite MT09R-nél pl a 21500 lumen olyan erővel melegíti a lámpát hogy mikor kint 60 fok és süti a kezem attól bent már 20-30 fokkal melegebb és ha kikapcsolom még 1-2 percig tovább melegszik a lámpa akár +10 fokot is. Ez a jelenség akkor is előfordulhat ha a led csillagon van a hőmérő de hamarabb a túl nagy forróság előtt tud visszavenni. Majd ha a led hideg ad rá kakaót megint és nem kell azt megvárni míg az egész ház visszahűl. -
ZozzV6
senior tag
válasz
FBLLMAG #48037 üzenetére
Na akkor lehet meglesz majd az első Zebrám.
Vagy az új széria mert nagyobb kapacitás, vagy a régi mert akciós leszA berílium-réz nagyon jó vezető. Annyira, hogy szügségtelenné teszi nagy áramú lámpáknál a rugók vezetékkel való áthidalását vagy a dupla rugókat.
Rakhatnék olyat én is mindenbe csak macerás beszerezni kicsit mert kevés helyen kapni és olcsóbb valamint azonnali megoldás nekem a vezetékes áthidalás. -
ZozzV6
senior tag
-
ZozzV6
senior tag
válasz
nufenen111 #48023 üzenetére
Egyszer már én is fogok valami hasonlót, hogy megtudjam mi a legalja
-
ZozzV6
senior tag
válasz
WestBam #48007 üzenetére
A Haikelite MT09R 21500 valós lumennel fél perc alatt égeti a kezem 3 ilyen leddel. Még ventivel is kizárt hogy 53000-et 1 percig bírjon. Nagy a feje az tény de a ventinek kell a hel ami így azzal járt hogy anyagot vettek el belőle. Rohadt kíváncsi lennék rá teszt szempontból de nem látok rá esélyt. Maximum megpróbálok kuncsorogni pár helyen, hogy hátha kaphatok egyet kipróbálni aztán visszaküldöm vagy tovább valaki más tesztelőnek.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
MittuDomain_ #47967 üzenetére
S42-t már nem vennék hacsak nem réz fetisiszta valaki vagy nagyon a lágy vonalakat szereti. Már lehet kapni az S43-at 28-29$-ért kuponnal és jobb a töltő csati dugója, Narsil firmware van rajta és nekem ez az agresszívabb design jobban bejön. Sajnos a cső sima lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest