- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
nufenen111 #32330 üzenetére
Azért egy akkunál, ahol 4,2 V (+/- 0,05 V, némelyiknek csak 0,03 V) van max előírva gyárilag, nem túl egészséges 4,35 V-tal megküldeni szvsz.
-
tomcsi23
veterán
válasz
peter889 #32250 üzenetére
Azért ott van az is, hogy CC/CV töltés, és nem tudom, hogy ez a gagyitöltő hogyan viselkedik töltés fronton.
Ahogy elnézem, nem mai akkuk ezek azért, szóval már biztosan tompult a kezdeti csillogás. Esetleg egy ilyen alap, de jól viselkedő töltőn el lehet gondolkodni. -
tomcsi23
veterán
válasz
gyenesmartin #32077 üzenetére
Annak tűnnek, a sanyok is.
-
tomcsi23
veterán
válasz
5-ös kezelő #31993 üzenetére
vegyek egy kéket a két szürke és a piros mellé?
Milyen választ vársz ebben a topikban?! -
tomcsi23
veterán
válasz
Sterilzona #31981 üzenetére
Hm, ott most eléggé beakciózták a kék s2+-ost (7135x8, T6-3B).
-
tomcsi23
veterán
Persze, ezt mindenki maga döntse el, megéri-e neki. 300-ért jó ajánlat volt anno az a cella, az esztétika hibákkal együtt. A magam részéről zavart volna a hegesztések maradványai, a külső sérülés, így inkább a patikásat vettem. Az eredetiségre nem érkezett panasz tudtommal senkitől sem.
Ha kevés max. viszel magaddal több darabot.
Jaja, a tartalék tartalékának is van már tartaléka. -
tomcsi23
veterán
válasz
gagyilovag #30965 üzenetére
Esetleg egy okostöltőt, kisütni is tudót ráengedni
-
tomcsi23
veterán
Itt egy kis vidi, "ócó" T6 Ledes, zoomos lámpicsek, 1x 18650 akksi.
A villódzás szépen látszik. Első fény közép, majd gyenge, strobi, ill. sos, a legvégén a max fényerő. Utóbbin maradt.
Messze nem látszik belőle annyi, mint élőben, de a tyúbon még xarabb volt (ahogy átkonvertálta). -
tomcsi23
veterán
Köszi srácok!
Bajban leszek, mert így külsőre mind tetszik is.
Mi a helyzet a 2AA-s lámpákkal? Vagy annyival nincs nagyobb fényük? Ill. mennyire gázos a 3,6 Li-ion helyett az 1,2-es NiMH -
tomcsi23
veterán
válasz
csaszi72 #9052 üzenetére
Köszi. Még szimpi is.
Nincs esetleg eggyel nagyobb testvérkéje? Amúgy mennyi a névleges feszültsége, ha így 3,6V, meg 1,2V-ról is üzemel? 1,2V-os akkuk vannak, töltés szempontjából is arra vagyok berendezkedve. Némileg csökken a fényerő, ahogy látom, de nem tűnik rossznak, mégha nem is LSD akku volt.
-
tomcsi23
veterán
Nincs tapasztalatom komolyabb LED-es lámpákkal. Ratyibbakkal találkoztam eddig, annak a fénye (színe) nem volt kielégítő.
Nos, olyan legyen, ami táskába is kényelmesen elfér úgy, hogy ne foglaljon sok helyet. Főkébb általános (meg)világításra kellene. Szereléshez (apróbb dolgok), meg csak úgy, hogy legyen fény mászkálni a tötétben, ha épp az kell. Olyan lenne jó, ami mellett a színek is jól látszanak (nem tudom, lehet már alapban is teljesíti ezt egy normális LED-es lámpa).
-
tomcsi23
veterán
Hardveraprón nézted? Pl Pdaw/Ádyka fórumtársak
Ja, majd elfelejtettem, miért is jöttem.
Lámpát keresnék, kis zseblámpát, 2, esetleg 3db AA-s táplálással. Jó fénye legyen. Inkább izzósat, mint LED-eset, bár látom, utóbbiak eléggé kezdik átvenni a piacot.
Tudtok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bluering Libra irodai forgószék
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest