Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagylaci32

tag

Sziasztok!
    Meguntam a vacak lámpákkal való szórakozást.
    Volt egy ilyen 2 téglányi (súlyban és méretben is) áruházi lámpánk, ami mára annyit tud, hogy 2 percig tud világítani. Gondolom az akku kuka benne, de egyébként is egy nehezen használható, batár dög volt, aminek nem használtuk ki a fényerejét. Aztán volt a 3 AAA elemmel működő vásári zseblámpa, stb.
    Szóval szeretnék beszerezni pár jól működő, tartós lámpát. Házi, háztáji használatra kellenének. Ebben kérek segítséget tőletek.
    Legfeljebb 3 lámpát vennék a következő célokra: Bringázásra, sátorozáshoz, gyalogtúrához, benti használatra (pl. áramszünet esetén), kültéri használathoz (ami azért messzebb világít, de szórtabb, használható fénye van).
    Én a következőkre gondoltam: Bringázáshoz ezelőtt egy Convoy S2-t ajánlottatok.
    Egy kicsi zseblámpa amit a házban lehet használni, szerintem olyan ami nem túl nagy fényerejű, jól terítő, homogén fényű lámpa. Erre gondoltam.
    Egy nagyobb fényerejű lámpa kinti használatra, ami inkább szórt fényt ad, mint erős spot fényt. Ez milyen lehet erre a célra?
    A célok adottak, de azt nem tudom mennyire jók az általam linkelt lámpák ezekhez. Ti mit ajánlotok?
    Légy szíves ajánljatok akkut és töltőt is hozzájuk.
    Árban maximum 15ezerre gondoltam mindennel együtt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák