Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Freya béta - lock screen letiltás ébresztésnél:
Alvó módból (suspend) való visszatérésnél (resume) ne dobjon lock screen-re, ne kérje a jelszót:dconf-editor segítségével keressük meg az alábbi bejegyzést:
apps
--light-lockerVegyük ki a pipát a lock-on-suspend opciónál. Bónusz, ha a képernyőkímélő esetében is kivesszük a pipát: late-locking , illetve nullázzuk a lock-after-screensaver opciót.
És hogy miért is? Hát pl. azért, mert lock-screen (azaz belépés) után nem veszi figyelembe az Xmodmap-et (~/.Xmodmap), tehát ha egyedi billentyűbeállításaink vannak, akkor azokat újra aktiválnunk kellett belépés után. Mondjuk én megoldottam magamnak egy aktiváló ikon/script kombóval, de mivel a saját gépemet csak én használom, nekem kényelmesebb, ha nem kér állandóan jelszót és nem kell még +1-et kattintanom az Xmodmap aktiváláshoz.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- VR topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest