Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benex

senior tag

válasz gery2123 #199 üzenetére

Az a baj , hogy valamit szerintem rosszul csináltam , és most ha terminálba ha valami parancsot kiadok akár roottal akár anélkül permission denied-et kapok. Emiatt most mindenképp újra szeretném rakni a rendszert.
    Annyi lenne nekem a lényeg , hogy ne induljon újra, ne fagyjon és ui-ben másabb legyen mint az ubuntu. Valamiért nagyon hajtok mindig arra, hogy amin "dolgozok" szép legyen, és ezt az operációs rendszerre értem. A sima ubinak a ui-je , nem igazán jön be, nekem nagyon nagyon mániám az osx-ben lévő alsó dock, amit eddig csak elementary os-nál láttam.(Tudom , hogy vannak alternatívák, de nem olyan megbízhatóak).Meg ott az ablak is sokkal szebb ... meg mondjuk minden :D

Gnome-hoz van olyan extensions ami alsó dock-ot csinál? Meg sebességben van valami modosulás sima ubihoz képest?

Még nem tettem fel az elementary os-t, nem soká jön elv így most a béta 2, a nagyobb hibák gondolom abba már javitva lesznek. De aki probálta annyi kérdésem lenne, hogy fagy?reboot?fc? mert ha ezekkel nem találkozott senki akkor lehet leszek olyan merész és azt használom :) pendrive-ra már ki van irva a beta1 :DD

Előre köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák