- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ParmaBoy #15304 üzenetére
Tesla esetén nagyobb értékvesztés lesz, a kérdés mit nyer vele pl töltésen, illetve nem elhanyagolható mit nyer “szolgáltatásban”, értve hatótáv, méret stb. dolgokat együttvéve.
Nekem ugye volt I3-am, 70e km-t mentem vele szintén minimális javítási költséggel, most meg Model 3 van (13e km-t mentem vele eddig bő 7 hónap alatt), meglátjuk mi lesz a vége.Itt a garancia eddig ment a költségektöl, de ez egy 2x annyiba kerülő auto.
Nálam más volt a matek, tényleg sokat töltöttem itthon, most is ez a helyzet, illetve napelem termelésem is bőven van, minél többet megyek annál jobb a matek. -
RobbeV0201
tag
válasz
ParmaBoy #15184 üzenetére
Átjött, minden hasonló tapasztalat jól jön, szeretnék teljesen tisztában lenni ebben az árkategóriában elérhető autókkal, mert hosszú távra tervezek vele, szeretném megtalálni ezért az összegért azt amelyik az igényeknek megfelel és még valamennyire tetszik is mint autó.
Könnyen, sőt, kimondottan gyorsan tanulok, csak nem mindig azt, ami le van írva.
-
-
ParmaBoy
junior tag
-
Vesa
veterán
válasz
ParmaBoy #14739 üzenetére
Nyilván nem lesz mindegyik dzsuvás, de ez tkp. lutri. És pont ebben rejlik a probléma. Mondjuk mennék színházba a családdal, szépen fel vagyunk öltözve, nincs saját autóm, kerítek egy ilyen akármit, és pont dzsuvás. De ha nem vagyok szépn felöltözve,. akkor is háklis vagyok erre. Vagy sietnék valahova, nincs saját autóm, kerítenék egy ilyen akármit, de pont nincs a közelben. Stb. stb. Nem működik. Ez arra jó, hogy tömegközlekedést vagy taxit részben kiváltson, munkába menet, vagy eseti jelleggel bizonyos helyzetekben. A közlekedés problémáját nem ez fogja megoldani, és a dzsuva csak egyetlen paraméter a hatezer egyéb olyan okból, ami ellene szól.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
válasz
ParmaBoy #14482 üzenetére
Bármilyen EV tesztet csak Björn-től vagyok hajlandó megnézni. Ő rendesen tesztel, mérésekkel, 1000km-en, hidegben, melegben. Ezek a noname nem tudom kik, meg elsorolnak pár adatot amit egyébként mindenki meg tud nézni a neten, és fél óráig magyarázzák a külső/belső designt, amit egyébként szintén mindenki lát! Viszont egy szót nem képesek szólni a valós körülmények között végzett üzemről, az autó rendszereinek minőségéről, szolgáltatásairól, képességéről.Ja igen, képesek még félórákat beszélni arról, hogy "nincs fizikai gomb", miközben egyetlen másodpercben sem említik meg, hogy cserébe van egy fejlett hangvezérlés. Lehetne sorolni, miért nem ér 1 centet sem egyik hazai un. "autós szakújságíró" sem. Draskovics pl. akkora baromságokat beszélt Mercedes ügyben, hogy sikerült behoznia Vályit, ami nem kis teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Yettel topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ Hikoki DS 18DC (140Nm) ipari, brutál erős fúró-csavarozó+4ah akku
- ELADÓ JINMA J2 4 KEREKŰ ELEKTROMOS JÁRMŰ.
- Víztakarékos zuhanyfej eladó ! Esztétikus króm színű, szinte új ! Új tömítőgyűrűvel !
- 10db OSRAM Ultra Life P21/5W 12V Extra hosszú élettartamú autóizzó / jelzőizzó - Foxpost az árban !
- Abraboro premium 6 mm-es csempe és üveg fúrószár : Új csempefúró / üvegfúró 6mm-es fúró szár
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest