- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
válasz
axioma #11307 üzenetére
Szerintem pedig a legjob módszer az ilyenek ellen az, ha neten ezen inforációk minél nagyobb teret bejárva, a leendő vásárlók tájékoztatása a gyártó(k) ilyen irányú korlátozásáról, annak esetleges hátrányairól, a vásárlóra nézve. Azért ezeknek a márkáknak a vásárlói nem a blikkből szerzik az információt vásárlás előtt. Ez még csak nem is hitelrontás, mert tényeket osztanak meg, szemben olyanokkal, akik a fikcióikkal igyekeznek más gyártók jó hírnevét rontani. (persze az már más kérdés, hogy az ilyen hitelrontással akarnak-e - nyilván - mit kezdeni)
#11309 Ezt én így nem mertem leírni, mert nem tudom, de nem véletlen nevezik a magyar nyelvben ezt "vésztöltőnek" ami gyakorlatilag bárhol, ahol 220-as aljzat van, tölthető bele annyi, amivel nem marad mozgásképtelen.
Jóvan ésszel gondolkozva, fel nem merülne bennem, hogy a "premium" márka ezt nem teszi meg átadáskor, ha meg véletlen, akkor hova lett a csomagtartóból átadáskor? Egyik sem annyira premiumos érzetet ad a vásárlóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest