- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bszunyoghy #39 üzenetére
Ezek sajnos nagyon valós érvek, különösen egy visszaviteli lehetőség nélküli kerékpár esetén.
Azt, hogy mi mennyit fog bírni, nem tudom. Nem a gagyit akarom védeni, nagyon nem! De kicsit tartok a biciklis kényszer elitizmustól. Több olyan bicikli is van a környezetemben, amelyről anno röhögve megmondták, hogy nem szabad megvenni, mert olcsó áruházi hulladék -- aztán 25-30 éve napi használatban gond nélkül üzemel. Nem is beszélve mondjuk az én kiváló, 1982-es évjárató B-212-414 típusú Szputnyikomról, amelynek már régen szét kellett volna esnie, aztán mégis mindent kibírt, és még mindig használható bringa.
A lánckerékfogszám esetén azt nem értem, hogy miért nem adnak meg pedálfordulatra megtett úthosszakat, mint régen. Ez egy nagyon jó mutató.
Anno a nagy Favorit / Szputnyik vitában ugyan mindenki tudta, hogy a Favorit a jobb minőség, de az úthosszak a Favoritnál 5 -- 7,2 m/tekerés között alakultak, a Szputnyiknál meg 3,8 -- 7,6 m/tekerés között, úgyhogy egy csomó emelkedőn fel lehetett vele tekerni, ahol a favoritosok már inkább tolták, illetve hosszú túrákon érezhetően kevesebbet kellett tekerni a lesajnált orosszal. (Arany középútnak meg ott volt a Csepel Sas, csak éppen megfizethetetlen volt 7500 forintért, amikor a Favorit, ha éppen lehetett kapni, 5000, a Szputnyik meg 1300 forint volt.
)
A vázméretről nem tudok nyilatkozni. Én bő húsz év bringázás után tudtam meg, hogy egyáltalán vannak különböző méretű vázak. De mem érzem a különbséget, mit ahogy sokan mások sem. Persze nyilván van, aki meg kifejezetten érzékeny rá.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest