- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Aktív témák
-
kricsek
csendes tag
Elment a cucc!
-
A másik topikot töröltem.
Egy topik/termék a megengedett arány a Ph!-n. -
kricsek
csendes tag
Ma hallottam egy infót, hogy Magyarországra nem is hoztak be díszdobozos obliviont! A sima meg 13500-ba kerül a boltban. Úgyhogy lehet feljebb kéne vinnem az árat ;)
Díszdobozos Oblivion 10000 ft!!! -
kricsek
csendes tag
Én meg még ki se próbáltam, mert annyira elment a kedvem tőle emiatt a szemétség miatt..
up -
kricsek
csendes tag
up
-
kricsek
csendes tag
Na, gondoltam egyet, hogy megveszek egy játékot eredetiben, legálisan. Megrendeltem a neten aztán azok a szemetek kettőt küldtek. Persze a pénzt is levonták kétszer. Írtam nekik levelet, de nem válaszoltak.. Úgyhogy nincs mit tenni, megpróbálom eladni. Nekem 16000-be került szállítással együtt, darabonként. 10000-ért jó lenne eladni, az alá már nem akarok menni. Nem Collector's edition. Nem használt, ki se vettem a dvd-t a tokjából. Van hozzá térkép meg egy kis könyvecske, meg szép dobozban van.. ;) Kell valakinek?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest