- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
ScouserHUN #5653 üzenetére
én csak grafikai modokat ajánlok. A játékmenet jól meg van csinálva azzal nincs gond.
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #4865 üzenetére
A kiegészítőnek elvileg mennie kéne vele (ha próbáltad, akkor nem szóltam), a patchek és a modok már más tészta (US patch van). A GOTY és a CE is US verzió, ha jól tudom, de az előbbi biztosan.Lényegében USA-ból és német nyelvterületről nem szabad programot behozni, mert az előbbi más verzió, utóbbiakat meg vastagon cenzúrázzák (de olykor UK progikat is), ó áldott kommunizmus
, és az pl. elég durva, amikor II. vh-s programokban nem a fasiszták, hanem valamilyen kitalált ellenség ellen harcolsz. De UK-s programokkal is szokott gond lenni, nekem pl. FEAR van meg UK és EU (XP) verzióban, és utóbbit nem lehet feltenni az előbbire, ha csak nem patcheled a saját verziójával, minek köszönhetően az 1.06-1.08 kis patch helyett a hatalmas 1.00-1.08-at kell alkalmazni a játékra, de még a küldetés telepítése előtt (és az ember tépi kicsit a haját, mielőtt rájön).
Bár most van Gold kiadás, de akkor az megint újravétel.
Valamelyikünk 990Ft-ért talált egy Tescoban original eu-s Obliviont.
Kitölthetnéd az adatlapodat... -
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #4589 üzenetére
Hát, te sem javítottad föl a megjelenését, az tuti!
-
válasz
ScouserHUN #3271 üzenetére
Hurka a procid. E6600-nál pl ég és föld a különbség 2.4GHz és 3.6GHz között.
-
katt777
félisten
válasz
ScouserHUN #3271 üzenetére
Látogass el a honlapomra, ott, a letöltések szekcióban találsz több patch-et is, amelyeket fel kell telepíteni, attól függően, hogy a játéknak mely részeit telepíted.
Amíg a cuccaidat nem töltöd ki, addig nehéz válaszolni a kérdésedre.
Ja, és az amerikai változat más, ahhoz official US patch kell, nem sima English (UK).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest