- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Azok az orkok Vanguardot őrizték és nem beszélgetnek mindenféle jöttment morrával...
Amúgy pedig nem bug, hogy nem tudtad kinyírni őket, mert alacsony szinten nem egyszerű orkot ölni, kikell végezni őket a megfelelő mozdulattal.Jó játék a Gothic 3, csak -egyéb szerepjátékokhoz hasonlóan- nem szabad fps irányból közelíteni hozzá, mégha lehet is ilyen nézetből játszani.
-
hoffman_
nagyúr
Hát ízlések és pofonok
Én CoD4-re nem tudok rosszat mondani. Bár a 2-vel nem keveset játszottam... Gothic3 belső nézete? Nekem új
Viszont az NFS-széria tényleg érdekes. A PS egy rakás szar,a Carbon sem az igazi,bár a MostWanted és a Porsche Unleashed díjnyertes.Nade ne több off
Aludni vagy városok fogadójában tudsz(10-20 arany) vagy banditák táborát keresd,irtsd ki őket és ott lesznek az ágyak
De ez veszélyes. ha egy vámpír megharap alvás közben,akkor bizony átváltozol,nincs mese. Én menteni szoktam ilyen előtt,és akkor nem lehet gond.
Ha valami zöld,akkor az azt jelent hogy valamilyen varázslat/varázstárgy/lötyi felturbózta ideiglenesen vagy akár állandóra is.Ugyanez jelen van pirossal is. Akkor valami leöle néhány pontot,de ugyanígy működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest