Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Vannak benne hibák. Nálam már kétszer-háromszor előfordult, hogy NPC meggyőzés közben egyszerűen leállt a kör forgása, csak azokat a lehetőségeket tudtam válaszolni, ahol éppen álltak a dolgok. Ha a legrosszabb kombinációt volt muszáj, akkor így jártam.
Egyszer összeomlott, amikor aludni próbáltam az egyik erődben. (Ezt a játékmechanikát nyugodtan kivehették volna a szintlépésből.)
Arra pl. nagyon kíváncsi vagyok, hogy az a bizonyos FormID túlcsordulás hiba benne van-e még, amit a Shivering Islesben megpróbáltak javítani, de nem sikerült, csak Unofficial Oblivion Patch tudta rendesen javítani. (Onnan lehetett tudni, hogy bekövetkezett a hiba, ha jónéhány óra játék után készített valaki egy bűvölt tárgyat, és az eltűnt a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Bomba ár! Asus BR1100F Convertible - Intel N6000 I 8GB I 128SSD I 11,6" Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest