- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
teliadan
újonc
Szevasztok!
Mostanában inkább Skyrimeztem, de a napokban gondolkoztam, hogy vissza kellene tenni az Oblit és kitolni midnen kiegészítővel. Tegnap este fel is toltam, hozzá a magyarítást a QTP-t és minden hozzá hasznos cuccot, valamint a character overhaultot. No a problémám ott kezdődőtt, hogy a játékban minden npc-nek és a karakteremnek is szürke az arca és az van ráírva, hogy használjam a hammerhead-et. Letöltöttem feltoltam azt is, de smmi változás. Szerintetek mi lehet a baj?
Most letöröltem és teljesen szűz Oblim van, csak a magyarítás van rajta, még em kezdtem el modolni. Van valami amit feltétlen tudni kell az alapokat nem számítva? Valamint nincs valakinek valami faszányos látványmodja, karakter modell modja? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Politika
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest