Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Az megvan, hogy ha úgy mentek Radahn kastélyába, hogy még csak egy bosst öltetek meg akkor a fesztivál nincs elkezdve, cserébe van ott egy dupla bossfight?
Mikor megláttam ki a második heves anyázások szakadtak ki belőlem. Még mindig utálom...
Illetve kicsit próbálkoztam ezzel a köcsögös párbajjal, kettő már többször is sikerült, volt, hogy 8 flaskával mentem rá a harmadikra. És mindig kapok egy olyat, aki toppant és előtte minden jeges lesz. Az meg fix oneshot... Majd visszajövök 50 szinttel később
Jelzem kevésbé idegesítene, ha itt is lenne egy Marika szobor vagy valami, nem kéne legalább az egyik gólemet minden alkalommal lecsapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mikor megláttam ki a második heves anyázások szakadtak ki belőlem. Még mindig utálom...