Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mans20
addikt
-
cyberkind
félisten
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Kb egyet tudok érteni, de a 2-t csak azért kár kihagyni, mert a leggyengébb rész ellenére egy masszív és korrekt kihívás, de utálom mint a szart.
-
válasz
cannibal
üzenetére
Teljesen vállalható lesz, ez a játék inkább prevgen mint nextgen, technikailag semmi újat nem mutat, sőt.
No igen, szóval összességében egy használható PC 4-5 évre minimum 500 ezer, onnantól csak felfelé van

3050 egy parasztvakítás sajnos, minimálisan erősebb mint egy 1660 Ti, amit 95 ezerért vettem 2019-ben. Persze azóta jött a covid és a chiphiány, de ennyi pénzért ez a teljesítmény továbbra is vállalhatatlan szerintem.
Én nagyon bízok benne, hogy mérséklődik a VGA-k ára, 1660 Ti-ből is hirtelen rengeteg lett a boltokban, valami történik.... -
cannibal
senior tag
Ha már gépigény. Szerintetek prev gen -en (xbox one, ps4) mennyire érdemes erőltetni? Vállalható lehet azért ott is?
-
l.skywalker
titán
170ezerért lehetett akasztani múlt héten 3050-et, az pedig kellemes játékélményt nyújt.
Félmillió egy VGA, ha az ember a felső szegmenst célozza meg és 4K, RayTracing és 240 FPS a célja. Nem vitaindítónak szánom, csak fontos, hogy ne azt nézzük csak, amivel a streamer-ek és a YouTube-erek játszanak. Az én 1080Ti-m is tökéletes, eddig csak a CP2077 fogott ki rajta, de az nem biztos, hogy a kártya hibája volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TESCO-Zsömle
titán
Elden Ring az első bármilyen szinten is soulslike játék, amit előrendeltem, de még nem tudom, hogy játszani fogok-e vele. Alapvetően mindenevő vagyok (kivéve PvP), de ez annyira más műfaj, hogy nem tudom menni fog-e. Max kezdek garázslóval aztán meglátjuk... Remélem a sztori kicsit direktebb lesz, ha már Martin bácsit is belevonták a történtekbe. Néztem a korábbi játékok gameplay-eit (VR), de ott elég absztrakt módon kellett összerakni a dolgokat. Nem mondom ,hogy nem volt realista a megközelítés, mert kb belecsöppentél fogalmatlanul egy lelakott világba, aztán szevasz, mész amerre látsz... Kb így képzelem el azt, amikor valakit beledobnak egy abszolút poszt-apokaliptikus világba. Azt se tudod hol vagy vagy mi van, alig van infó, ami van ahhoz sincs támpontod értelmezni, ami erősen emgnehezíti a történetbeli haladást. Az a boss a bétában meg full esélytelen számomra. Nincsenek reflexeim. Sose voltak. Ezért nem PvP-zek. De majd elválik. Első körben fusson, mert most már ez is kezd gond lenni az újabb OpenWorld címeknél... 2 éve kellett volna gépet újítani, de MSRP hiányában elmaradt a dolog.
-
Én egy valamitől tartok, bár nyilván mivel itt a gameplay viszi a hátán a dolgokat, csak szőrszálhasogatás, de szerintem a látvány tényleg idejétmúlt.
Az egy dolog hogy dark fantasy és szürke, nincsenek színek, de látszik a draw distancen, a textúrákon hogy nem a legélesebb kés a fiókban.
Eljutottam olyan szintre 2022-ben, hogy ha egy normális PC félmillió forint, akkor a pénzedért olyan látványt is kapj, amiről nem egy előző generációs technika jusson eszedbe.
Nyilván itt a souls és a gameplay pótol, de nah.
-
Habugi
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
"A Sekiro nekem nem jött át, ez a ninjás-keleti style nem az én fekvésem."
Pontosan tudom mit érzel..

Btw..
Az NG+ GMGOW fokozat volt de nem lehet a DS3-hoz hasonlítani, az egyik a Gizike a másik pedig a gőzeke. Sokszor kitárgyalt téma ez, a játékok 99%-a attól "nehéz" hogy extra HP & sebzés jár a moboknak.
Egy DarkSouls..

Teljesen más mechanika, ezért kár kotlani a megvételén, csak akkor tudod meg mit hagytál ki eddig amikor belerakod az első 3-4 órát, amúgy onnantól kb véged is, kihúz az életből!
-
Lehet hogy belevetem magam, de majd csak az Elden Ring után, időm már nincs sok addig.
A Sekiro nekem nem jött át, ez a ninjás-keleti style nem az én fekvésem.Mindazontál értékelem, ha egy játék nehéz. Nem tudom valaki próbálta-e a God of Wart "Give Me God of War" nehézségen, na az se piskóta, bár nem tudom, a DS3 hol van hozzá képest.
-
japunk
aktív tag
Félve kérdezem meg tud valaki olyan konzolosról aki esetleg "hamarabb" is ide tudja majd adni a játékot?
-
Azt valaki tudja, hogy az open world itt tényleg gyakorlatban is az lesz, vagy csak egy hibrid?
Pl. olyan mint a Skyrim, tehát elejétől kezdve elmehetek X pontból Y-ba bárhova?
Az ellenségek hozzám fejlődnek, vagy mindenhol fix szintűek?
Ez lenne az első FromSoftware játékom, a stílusa sokkal jobban tetszik mint a Sekiro, nekem a keleti stílus nem jött be, DS pedig valamiért kimaradt az életemből.
-
slaye
csendes tag
én szamurájjal leszek olyan character classic is lesz benne. De a vagabond, bandit, meg a prisoner is tetszik.
-
Brenor
aktív tag
Előrendeltétek vagy inkább megvárjátok a megjelenést? Melyik classal kezdtek? Ench knightal akartam volna, de sajna kivették így még nem tudom eldönteni melyikkel.
-
Imilenni
addikt
Van olyan aki PC-s Gyűjtőit cserélné Ps5 verzióra ?
1:1-ben gondoltam -
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na még egy hónap...
-
Imilenni
addikt
-
BOBAKILL
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Elég menő az a címlap.

-
Imilenni
addikt
-
-
melega
őstag
[link]
Megnéztem a videót, de nekem úgy tűnik hogy ez egyBloodborne hibrid Dark souls játék mintha a Bloodborne világából tévedt volna be egy karakter a Dark Souls világába mikor a réten járt. Pénzt nem adok érte, nekem Istentelenül nehéz egy ilyen játék.
Úgy meg nincs értelme hogy más végigvigyen a hátán, vagy trainerrel csaljak. -
kIsDe`
tag
A network test margojara par gondolatot leirok en is.
Alapvetoen nekem tetszik, amit lattam, tapasztaltam, igy elorendeltem hetvegen. Igen erosen jelen van a souls vonal, de varhato is volt. Miyazaki maga nyilatkozta, hogy egy evolution az Elden Ring ez eddigi jatekokbol merit fokent Dark Soulsbol.
Olvastam sok helyen, grafikaval kapcsolatos elegedetlenseget. Szerintem szep lett, es nem art eszben tartani hogy prevgen alap konzolokon is menni fog rendesen igaz 30fps-el.
Masik sokat emlegetett dolog a weapon artok ujra felhasznalasa Dark Souls 3-bol, illetve sok ismeros dolog koszon vissza…(parton a giant crab konkretan ds3-bol van) ami mondjuk jo azon ne is valtoztassanak cserebe a linearis/semi-openworldbol lett full openworld, ami azert hatalmas ugras, es bar nincs tele hulye tevekenysegekkel az egesz map, mint pl egy AC, de megvan toltve ellenfelekkel boven.
A mount a lo szemelyeben egy eros quality of life valtoztatas a fast travel plane, a lovas harc is jo, egyszeru de jo. Amikor hivod a lovat akkor nem 300m-rol kezd futni hozzad (AC)hanem azonnal alattad lesz.
Kulonbozo classok, fegyverek stb kozott me’g nehez megmondani a kulonbseget melyik OP melyik nem
, mivel sok minden valtozhat megjelenesig. Szinte biztos, hogy a network testben latott map reszlet es az elhelyezett ellenfelek sem lesznek ott ahol lattuk most, illetve nem kizart, hogy erosebbek is lesznek. Szerintem nem lesz “bonfire” sem a veglegesben.
Maga a jatek bar leirtak elottem tobben, NEM konnyebb, mint akarmelyik souls elodje. Meg amig a vegleges jatek nem kerult ki, addig amugy sem lehet ilyet kijelenteni, hogy konnyebb-e vagy sem. Dark Souls 3 namless kingig egesz konnyu.
Dark Souls 2 a dlc bossoktol kezdodik. -
Nem tudtam kipróbálni, de kb. sz*rrá néztem a gameplay-eket. Engem meggyőzött.
-
l.skywalker
titán
Choice előfizetőknek 20% kedvezménnyel rendelhető elő HB-n a Steam-es változat:
Buy ELDEN RING from the Humble Store (humblebundle.com) 47,99€ -
Imilenni
addikt
Redukálva van a fall damage

Bár érdekes, ugye a ló tud duplaugrani.. próbáltam magasról leugrani, aztán épp a földetérés elött ugrani mégegyet, hát erre is gondoltak a készítől, ugyanúgy halál a vége.
Én nem találkoztam buggal, bár levegőben nem próbáltam nyilazni, de mintha állítólag azt is lehetne
-
Imilenni
addikt
Lehet a ruhákat variálgatni, csak nincs belőlük sok
Az egész ugyanaz mint az előző játékokban, csak túl komolynak látszik ez a kaszt választó, miközben csakis a kezdőd statokra vonatkozik.Ellenfelekből kapjuk a rúnákat (lelkek itteni megfelelője), szintlépés pedig maradt a "bonefire"-nél.
Ez az ugrás viszont nem láttam még, amire gondolsz.
A lovas ugrás az úgy működik hogy a mapon szétvannak szorva ezek a jump-padok, ugrás gombal felugrik a ló, az irányt ilyenkor tudod befolyásolni, merre essél.Bencus88
Ne is mond, aztán inkább elmentem dungeon-t keresni, aztán mire visszatértem már nem bírt velem
-
Mans20
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nem a lóval, a karakterre, hogy nagyot ugrik meg nem sebződik eséskor.
-
-
Mans20
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Az a marha nagy ugrás az valami gyűrű miatt van vagy fejlesztés? vagy alapból? Ha magasból esünk már nem is halunk?
-
Mans20
addikt
válasz
Imilenni
üzenetére
Köszi, sajnos már a DS3-ban is túl sok volt a bonfire szerintem. Elsőben én is szerettem.
Ebben a teszt verzióban akkor nincs minden feloldva? Nem láttam karakterszerkesztőt, csak kasztot választottak a videókban, ruhákat se lehet variálni ?
Szintlépés hogyan működik? itt is az ellenfelekből szedjük a lelket?
-
Adam_Shepard
addikt
Lement az én első network sessionon a demoval.
Maga a cucc nyomokban tastalmaz DS-BB-Sekiro cuccokat , de mégis tök más. Ezt nem lehet kijelenteni, hogy könnyített DS, emrt nem igaz.
Volt olyan ellen ahol sokat haltam. A firekeeperrel enm is találkoztam, mert az is volt a célom, hogy elmenjek a map végeibe. Ez az egyik oldalra sikerült is, a másik oldalon egy köddel le volt választva. Az X az ugrás (PS5) ez annyi ujitast hoz, hogy a szárnyas ellenek is fel tudnak utánad jönni. Egyböl az elején van egy GYOBU szerű arany páncélos lovas aki minden ott elhelyezett placcra utánad megy.
Craftolni kell a humanityt! Ami nem is baj, mert sok összejön menet közben.
Screenshotot nem engedett ugyhogy maradt a gettó screenshot
Ha van kérdés, akkor nyugodtan. -
Imilenni
addikt
Próbáltam, pénteken - és szombaton is mind a 2 - 3-órát végignyomtam. (pénteken 1 órára volt időm sajna)
Maga a felfedezés része sokkal könnyebb lett, hála a nyilt világnak. (Ettől viszont nem lett sem unalmasabb, sem rosszabb!)
Rengeteg grace van (bonefire itteni megfelelője).
Viszont, maguk a mobok DS3 nehézségen mozognak.Van egy lovas miniboss rögtön az elején, lvl 7 körül nagyon elvéreztem ellene, lvl 21 -esen +3-as fegyverrel hozzám sem tudott szinte érni.
Konkrétan ahol tudod használni a lovat, ott esélye sincs a moboknak..Bossok (dungeonban lévők is)
Nehezek lesznek, azoknak akik korábban nem játszottak soulslike játékkal.
Elég agresszív a legtöbb, med.loadban nem győztem ugrálni előlük..aztán vagy skerült vagy sem
Összességében 2 boss van egyenlőre, akiken dolgoznom kell.
Margiton és Bloodhoundon(ez kiköpött táncos boss DS3-ból) Van egy nagyon nagy könnyítés, konkrétan easy mód, amikor megidézel pár mobot.
Kipróbáltam az egyik dungeon bossnál, hát majdhogynem helyetted megcsinálja a játék
Szóval a válaszom, a bossok ugyan nem lettek könnyebbek, de nálam elveszett az, hogy "úristen mikor lesz már bonfire?"
Pedig amikor kezdtem, nagyon szerettem ezt az érzést
Valamint megkell említeni, hogy halál után, általában már majdnem hogy a boss mellett spawnolsz, ami szerintem nagyon jó.
Nálam tuti vétel!

Ha bármi kérdés van, tedd fel nyugodtan. Hátha tudok rá válaszolni.
-
Be is jelentkezem a csoportba
huu de várom már a játékot! Valahol már elő is rendeltem, pedig még az ára sem volt megadva
Remélem hozza a hozzá füzőtt reményeim🙏 Nagyon hiányzik már egy jó souls game😊 -
ThySoul
senior tag
Ha valakinek sima Basic ps4-e van és rettegett hogy kell egy next gen konzol a játékhoz megnyugodhat: videók alapján teljesen jól fut, nem lesz egy újabb cyberpunk a játék
-
Imilenni
addikt
Biztos hogy könnyebb lett a játék, nyilatkozaták hogy többembert szeretnénenk elérni, ennek az akadálya sokáig a nehézség volt - gondolom emlékeztek a Sekironál történt sírásra.
Rengeteg új játékos sírni fog itt is, hogy úristen üres a világ, mert sokan nemtudják a különbséget open world és sandbox között.
-
Bencus88
nagyúr
Megnéztem én is a videót, lehet nekem nincsenek túl nagy igényeim, de számomra megfelelő minden amit az összefoglalóban írtak róla. Day1 vétel lesz!
-
myckey
veterán
Térkép.... nyílt világú játék, én elfogadom ezt így. De ebbe a térképbe nem megyek bele, mert nem néztem teljesen utána a mechanikájának. Aztán ott van magának a világnak, a pályarészeknek, objektumoknak stb....a felépítése is, ezt sem látjuk, hogy milyen szinten fogja az embert próbára tenni.
Előző anyagban ott van a térkép, talán ki lehet kapcsolni bizonyos dolgokat, HA az ember úgy látja jónak. Nem tudom pontosan.
A cikk szerint nem volt igazán nehéz.....
Okay. Én szerintem meg elég nehéz, mert ide oda ugrál a videóban, máskülönben már régen elhalálozott volna. A cikk....az egy dolog. 
Szenvedni a továbbjutásért, biztos ez sem lesz sétagalopp, de meglehet, Te nem fogsz szenvedni a továbbjutásért, mások meg majd így is agyf@ct kapnak, annyira nehéz lesz nekik, lehet, ők nem akarnak a játékban szenvedni.

De értjük egymást, csak nem mindegy, hogy fogja fel az ember, a valóságot pedig még senki nem látja, teljes egészében.
Az biztosan nem igaz, hogy ez egy sima DS klón.( Nem rád értem ! ) Azt pedig nem tudni, mennyire lesz egyszerű vagy nehéz a halálozás. Azt viszont látni, hogy mitől lehet a játékmenet, egyszerűbb, ezt én is kiemeltem és a kolléga is, ami viszont még nem rossz, de ezt majd úgy is menet közben tapasztaljuk meg.
-
Én abban látom könnyebbnek eddig, hogy nyílt világ van és nem vagy beszorítva szűk helyekre, utcákra, hanem alkalomadtán vissza tudsz zurückolni, ha nagyon meleg lenne a pite. Ebben segít majd a lovad is. Én ezt koca gamerként jó dolognak tartom, de a hardcore Dark Souls fanoknak lehet nem fog annyira tetszeni.
-
Mans20
addikt
Nekem ez alapján egy könnyített DS-nek tűnik. ( Kipróbáltuk az Elden Ringet, ami gyakorlatilag Dark Souls a négyzeten
-
-
BOBAKILL
őstag
A bloody wolf komoly karakternek tűnik.
[link] Kívácsi vagyok hogy lesz-e értelme karakterosztályt választani vagy lehet majd mindenből mindenfélét kreálni. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Akinek esetleg lenne egy felesleges beta kódja ps5re nagyon hálás lennék! Köszi

-
Imilenni
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Engem is!
Kíváncsi vagyok 🤔
-
kIsDe`
tag
Kivalasztottak beta tesztre most jott az email

-
l.skywalker
titán
Elden Ring Instagram már küldi a tippeket:
Xbox Series X|S - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
Rony949
addikt
Szomorú vagyok, hogy a steelbook csak a gyűjtőiben lesz elérhető.
Dark Souls 2 és 3, steelbookosan van meg. Így most megtörik a streak.

-
Mans20
addikt
-
myckey
veterán
A bemutatott anyag elején, ott a lovacska....sztm klasszul fest, szépen fel van "szerelve, a mozgsát innen nem nagyon érzem, ilyen szempontból a RDR2 az elég jó, az nekem a mérce.
Lehet, megszokja az ember az ugrást is, végtére is ha ilyen hatalmas pálya tervezés lesz, és terek lesznek a szintek között, ahogy fent is kiemelik ( redditről van ) ..... szóval lehet majd in game, beleéli magát a játékos, és hozzászokik a világhoz, meg a furcsaságaihoz.
Mindenesetre fejlődik a mozgáskultúra, így a lehetőség is... szép a rajzolt térkép, ott vannak a több dologra kiterjedő varázslatok és a behívható társak, Craft rendszer...meg a többi pozitívum, ami egyébként már az előző játékaikban is jelen volt !
Jójez !
-
myckey
veterán
DS3 klón lesz...igen . Az.
Ennyi éven keresztül. Az lesz. Elden Ring:
- Has horses
- Mounted combat
- Open world
- Jumping, stealth, different dodge types
- More and better spells
- New attack for blocking with weapons
- New armours, weapons
- New stat types
- Significantly better graphics and beautiful environments (like that fall forest)(weather &part of a day changes)
- Verticality in its world design
- And even verticality in its level design
- Sleeping arrows, stealth attacks
- Interchangeable weapon arts -
myckey
veterán
Ez kész
-
Imilenni
addikt
Ha a PC verziós kód aktiválható lesz Steamen, 2 PS5 előrendelést átudok adni bárkinek, aki kéri.
Teljesen ingyen, persze! -
TESCO-Zsömle
titán
Erről is csúnyán lemaradtam... Pár óra alatt elkapkodnak mindent, ami nem egy fél lakás ára...

-
kIsDe`
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor legkesobb 12-en kiderul bekerultunk-e

-
Imilenni
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mindenhol elfogyott már a PC-s sajnos, kb az fogyott el először

-
myckey
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor nem lesz hozzá 12 dvd?

Utoljára a fallen ordert húztam be, elővételben, fizikai dobozosban. kaptam vele egy zsák lemezt . azt hittem álmodom.
-
kIsDe`
tag
Zart betatesztre jelentkezett valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest