Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Sajna kicsit gyenge videólártyám van most és a 2k felbontást nem igazán bírja, 40 fps-el szaladgál a játék, a full hd viszont elég homáloys képet ad. A kérdésem az enne, hogyan tudnám beállítani a felbontást e kettő közé? AMD driveren belül nem enged egyedi felbontást, azt irja hogy nem támogatott, pedig gondolom akkor játékon belül is megjelenne az adott felbontás. Esetleg valaki tudna ajánlani valamit?
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Nektek!
-
siposz
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Miután az első halál után magadhoz térsz a barlangban, ott le lehet ugrani, ahol a székben ülő izé mondja, és ott van egy ilyen tutorial, aminek a vége egy Soldier of Godrick harc. Bossnak azért nem mondanám.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Le kell menni a barlangba, ahol a nyanya ül. Nem pedig ki a nagy kapun.
-
MikeWazowski
veterán
Soldier of godrick boss hol van? Elvileg első boss de nem talalkoztam vele.
-
persil
nagyúr
Pff.
Elmond mindent pedig, ahogy haladsz a sztorival, ugy mindig belebotlani, aztan tud folytatodni az a szal.De nem azt mondtad, hogy samurai-t kezdtel es az extra uchi-t is felvetted?
A skill-je az preferencia kerdese, amugy meg csak a hosszaban kulonbozik a naga(nyilvan jobb a nagyobb reach, de nem a vilagvege - a masodik uteshez meg ugyis kozel kell menni, mert a masik fegyver rovidebb...
)Alapsebzesuk alapjan meg azt mondanam, hogy talan picit kevesebbet is sebez a naga.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard
üzenetére
El is vesztettem, 66K ment a levesbe, de kinyírtam.

-
persil
nagyúr
Fontos, hogy power stance(tehat "igazi" dual wield) csak ket ugyanolyan tipusu fegyverrel mukodik. Lehet ket kulonbozo is persze, de tipusra legyen ugyanaz a ketto(ket katana, ket szablya, ket kalapcs, stb ...).
Ellenkezo esetben siman csak bal es jobb kezben kulon-kulon tudod hasznalni a ket fegyvert.
-
persil
nagyúr
Van egy kazalnyi katana, nem kell hozza feltetlen samurait inditani. Meg ugye massal is cserelhetsz valamire.
"A nightrider fail jó de ha nagyon súlyra megy az ember és kinézet nem számít akkor a legelső flail inkább mert az könnyebb
"Eg es a fold a ket fegyver, ami sulyban diffi, az meg kb semmi. A sima egyfeju addig jo, amig meg nem talalod a masik kettot, de utana csere-erett.

-
krokk
senior tag
Igen, valahogy én is így értettem. Szóval nem gond.
A nightrider fail jó de ha nagyon súlyra megy az ember és kinézet nem számít akkor a legelső flail inkább mert az könnyebb

Dual uchit csak úgy lehet ha samurait indít az ember meg felveszi ami a játékban van vagy van több is? nekem megvan a 2 de még nem dualoztam, lehet lassan ki kéne próbálni...

-
persil
nagyúr
Alapbol is van rajta bloodloss build up(ra is van irva). Vagy ezt most nem kerdezed?
A status effect-et nem irja ki. A bloodloss-t ugy latod, hogy (ha meg volt a build up), akkor sebzodik az ellen egy nagyobbat es "kifroccsen" valamennyi ver. A sebzes maga pedig az ellenfel hp-jatol fugg, szoval minel tobb az elete, annal tobbet sebzodik ilyenkor. Light attack-kal is felviszi termeszetesen.
-
Peace
nagyúr
Amúgy láttam már több PVP-s arcon ilyen dupla katana hüvelyt páncélon. Az egy dual fegyver? Wiki szerint nem létezik ilyen.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én elvoltam vele, elég sok mindent felderítettem már előtte, 13 flaskával könnyen lehetett ugrálni. Ha továbbmész lefelé lesz majd egy jópofa bossfight is, azzal számolj, hogy el fogod veszteni a rúnákat

Illetveelő lehet csalni lent egy sokadik tree spiritet, +1 golden seedért. Csak előtte szedd le a járőröző pincebogarakat, mert be tudja húzni őket, de sebezni már nem hajlandó. -
kiserik
senior tag
Srácok, egy kis segítség kellene. A kezdő katanára akarok Blood Slash-t tenni. Kérdésem: hogy járok jobban, ha hagyom bloodon, vagy átteszem keenre, ha dex-re gyúrok, arcane semmi? (Ugye bloodon nő a bleed esélye, keenen meg a skálázódás miatt a sebzés) Dupla katanávan megyek, az egyik keen mindenféleképpen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard
üzenetére
Ja loool, pont ott szenvedek és mindig elkerülöm a csávót, de akkor gyorsan lecsapom.

Nekem ehhez a területhez kellett az interaktív map, nem vagyok hajlandó folyamatos pusztulás közben felfedezgetni.
-
Shadowguard
senior tag
Érthető persze, csak furcsa, hogy a méreg mégis rögtön felszalad rá. Ha találkozok egy negyedikkel ráengedek egy rothadó kutyát, kíváncsi vagyok az hat-e rá. Múltkor láttam streamben mit tud csinálni az a dög bossokkal is

Másfelől: velem a logika azt mondatná a tree spirit se tud vérezni, mégis szépet üt rajta a bloodloss. Bezzeg az erdtree avataron már nem. Ki kell ezt tapasztalni
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Shadowguard
üzenetére
Szerk.: Horn Charm-ból van +1es is
Pont a napokban szereztem meg, a lenti mocsárban sétál egy bikaviking is magányosan, őt kell lecsapni.
Az nem a clarifying? Az immunizingból nekem nem dobtak +1-est. -
persil
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
Mert azok a fizikalra ugy altalaban rezisztensek. Verezni meg ertheto okokbol nem tud.

-
Shadowguard
senior tag
Jogos, én is ezért választottam a flailt. Kellett egy tisztességes dex weapon, ami zúzófegyver is egyben. És külön bónusz, hogy véreztet is.
Uhum, ami vastagboru, agyonpancelozott, kobol van, stb., azoknak magasabb a szuro/vago sebzes ellenallasa ezert ellenuk sokkal jobb egy zuzofegyver.
Nem minden, a Fallingstart hiába ütöttem buzogánnyal, attól se akart jobban sebződni, véreztetni se lehetett. Bezzeg a poison az seperc alatt felment rá...
Szerk.: Horn Charm-ból van +1es is
Pont a napokban szereztem meg, a lenti mocsárban sétál egy bikaviking is magányosan, őt kell lecsapni.
Egyébként bármennyire is utálom a mocsaras részeket, de ez a platformozással és a helyi bossal tetszett
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Immunity-t novelni, de mas szerintem nem nagyon.
Immunizing horn charm es mottled necklace. Ki kellett neznem a nevuket, mert nem emlekeztem, de ezeket szoktam feltenni, ha azt kivanja meg a helyzet.
Utobbi nagyon jol jott, amikor kellett futkaroznom.szauron szeme alatt 
-
ThySoul
senior tag
Egyem a szíved Malenia, az a kombó úgy kellett neked mint egy falat kenyér, anélkül ugye nem lennél nehéz egyáltalán
-
Bad Pritt
félisten
Na most először néztem egy guide-ot, hogy célirányosan meg tudjak valamit csinálni, mégpedig a Preserving Boluses tárgyat, ami scarlet rot ellen kell.
Nyilván tudjuk, miért szükséges, szokásos FromSoft agyrák ebben a játékban is megvan, de legalább futni lehet.
-
persil
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
"Minden fegyvert lehet keen-re rakni
"Ez igaz, de a megvaltoztatott affinity figyelembe veszi az alapot. Igy mondjuk egy alapbol C dex fegyverrel tobb jot tesz a keen, mintha D/E-t akarnal felhuzni.
-
Peace
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
80-ig szépen emeli a sebzést DEX reddit szerint. 62-63 környékén járok, de 80-ig meg sem állok.
-
persil
nagyúr
válasz
Shadowguard
üzenetére
"Az akadémián lesz majd olyan, ami Magic/Frost, de abban nem vagyok biztos, hogy pontosan hol találtam" Ahogy kijossz a kutyatol, az udvaron balra a leszakadt falon fel tudsz menni. Ott van rogton egy kisebb teremben. "Valahol vettem fel egy tüzeset is, de azt nem tudom honnan."
.Redmane "Az impek például sokkal jobban "szeretik" a buzogányt"
Uhum, ami vastagboru, agyonpancelozott, kobol van, stb., azoknak magasabb a szuro/vago sebzes ellenallasa ezert ellenuk sokkal jobb egy zuzofegyver. -
Shadowguard
senior tag
Minden fegyvert lehet keen-re rakni
, onnantól kezdve meg lehet változtatni a fegyveren az affinityt, függetlenül az Ash of War-tól. Annyi, hogy az Iron csak Heavy-Keen-Quality között enged választani.A Stormveil kastélyban fel lehet venni egy Iron Whetblade-et egy impkulcsos kapu mögött Valahol vettem fel egy tüzeset is, de azt nem tudom honnan.Az akadémián lesz majd olyan, ami Magic/Frost, de abban nem vagyok biztos, hogy pontosan hol találtam. Az elveszett városban meg poison/bleed skálázást lehet szerezni.
Egyébként a Nightrider flailt használom. Csak egy éjszakai lovast kell lecsapni hozzá. Szerencsére nem egy nagy ördöngösség, elég alacsony szinten sikerült összehozni. Alapszinten azt hiszem C-n skálázódik dexre.
És igen, váltogatni kell. Az impek például sokkal jobban "szeretik" a buzogányt. Három szinttel gyengébb és kevesebb ütésből halnak. A bányászokról ne is beszéljünk.Szerk.: Meh, melóból lassan írom meg a hsz-eket
-
persil
nagyúr
A nightrider flail kifejezetten dex fegyver(es bitang jol nez ki). De a legelso flail is inkabb dex. Mindketto jol mukodik dex, vagy str/dex build-del.
Vagy extra faith-tel es a nightrider-rel ilyen cathedral knight cosplay-re is jo.

Egyebkent lehet talalni ujabb whetblade-eket, amivel allithatod az affinitast, megtartva az ash-t.Az elso(marmint az alap whetstone knife-on kivul)
, azzal elerhetove valnak a fizikalisak(heavy, keen, quality).a stormveil kastelyben van -
siposz
aktív tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Buzogányt hogyan lehet keen-re rakni? Amit találtam eddig keen Ash of war-ok, azok nem mennek rá buzogányokra.
És melyiknek van értelmes dex scaleje?
A DS3-mat végigtoltam twinbladedel simán, de itt úgy érzem szükség lesz a váltogatásra, a Limgrave tunnels "picit" egyszerűbb buzogánnyal, mint egykezes vágófegyverrel.
-
persil
nagyúr
"Igen tisztában vagyok vele, hogy a vegyes annyira nem jó, ezért is van csak dexen."
Itt lehet picit felreerthetoen fogalmaztam. A hybrid build-ek nem rosszak, sot siman lehet vegtelenul op is. Arra gondoltam csak, hogy a "kicsit ide, kicsit oda osztok" nem vezet sehova.
Ezert kell kinezni es tartani egy iranyt(legyen az akar pure str, vagy eppen dex/faith, stb...).
-
persil
nagyúr
"majdnem úgy hangzik, mintha mindegyik fegyver meg ash of war egyformán jó lenne, csak mindegyik másban jó"
Pedig reszben igy van, csak mindenki mashogy jatszik es mashogy tudja kihasznalni a lehetosegeket.Igen, vannak kiemelkedoen jok, meg kifejezetten szarok is, ebben igazad van, de megis sokkal tobbet szamit, hogy mennyire all ossze a kari+fegyver+ash harmas. Ezt nagyon sok szaz ora ds, egyeb soulslike es ~100 ora elden ring utan mondom.
"Nagy területre hat, kevésbe kerül, nagyon gyors és emellé sokat sebez - jóval többet mint a varázslataim." Nalad.
Most probald ki pure strength karival mondjuk kalapaccsal, vagy pure dex dual scimitarral. Ezt mondom. Kinek-mi. -
FlashBird
tag
Roger Rapirrel nyomul valaki? Nekem annyire bejön dualwieldbe bloody slashel hogy lehet agyonfejlesztem... Másik kérdésem valaki csinált biztonsági savet pc-n, arra gondolok stream mappából a save fileokat lementeni így lehetne több karaktert csinálni rebirthel újabb végigjátszás nélkül, vagy demigod fightok előtt save.
-
Shadowguard
senior tag
Én megmaradtam az Unsheathe-nél. Az tökéletes az uchigatanára. A buzogányra meg tettem egy wild strike-ot, bár az ritkán van használatban. Mind a kettő Keen-re van beállítva, perpill azzal van a legnagyobb sebzésem.
Mondjuk nem tudom hol lehet a hard cap, lassan megvan a 60 dex, egyelőre még szépen emeli a sebzést. -
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Férfi módjára... kontrollerrel
-
krokk
senior tag
jóvan lényeg, hogy dex skálázáson van jelenleg (Keen, csak dex). amikor alapban megkaptam ezt a ash of wart akkor a neki alapértelmezetten volt és az frostot adott a fegyverre passzívban.
Igen tisztában vagyok vele, hogy a vegyes annyira nem jó, ezért is van csak dexen. Max egy pont elosztást kell intéznem mert pár feleslegesen ment strre mert épp valami fegyvert ki akartam próbálni az elején nagyon
-
donki
senior tag
Nem értek egyet. Amit mondasz, majdnem úgy hangzik, mintha mindegyik fegyver meg ash of war egyformán jó lenne, csak mindegyik másban jó. Holott vannak kiemelkedően jók, meg értelmetlen töltelékek.
A hoarfrost stomp egyértelműen S kategóriás. Nagy területre hat, kevésbe kerül, nagyon gyors és emellé sokat sebez - jóval többet mint a varázslataim. Elsősorban persze farmolásra ajánlom, ha valaki gyorsan szintet akar lépni. Persze nem lenne rossz, ha találnék valamit ami még ennél is nagyobb területre hat. -
persil
nagyúr
"Azon még gondolkozom, hogy maradjon e Keen en quality vagy tegyem át a magic(?)-re"
Most keen, vagy quality? Mindketto egy affinitas, pont mint a magic. Csak a keen az dex, a quality meg str/dex.
Egyebkent, ha bleed-ezel, akkor jobb a keen, vagy quality(persze fegyvertol fuggoen). Erdemes egy irannyal foglalkozni inkabb, a jack of all trades altalaban kevesbe jo.
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az az.Egyebkent nincs "legjobb". Fegyver, scaling, karakter es ellenfel fuggo, hogy melyik ash lesz a leghatekonyabb.
"Hoarfrost stomp most a kedvencem. Ez egy elég széles kúp alakban sebzi és fagyasztja az ellenfeleket. Találtatok már ennél jobbat?"
Szamomra gyakorlatilag barmi jobb egy hoarfrost-nal.
Nalad meg lehet egy bloody slash, vagy bloodhound step, vagy unsheathe nem er egy fillert sem. -
krokk
senior tag
nekem is ez a kedvenc jelenleg
annyira jó behúzni egy egész csoportot és táncolni egy kört előttük
jópárszor mentett meg már az életem szóval én maradok ennél jelenleg. Azon még gondolkozom, hogy maradjon e Keen en quality vagy tegyem át a magic(?)-re és akkor fagyaszt is a penge persze cserébe kevesebb bleedingért cserébe. Szóval jelenleg Keenen van a dex skála miatt, de lehet majd átváltom. -
donki
senior tag
Nektek melyik ash of war illetve fegyver vált be idáig? Ash of war tekintetében nekem a Hoarfrost stomp most a kedvencem. Ez egy elég széles kúp alakban sebzi és fagyasztja az ellenfeleket. Találtatok már ennél jobbat?
-
Shadowguard
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Na jó, ez mondjuk ötletes
Majd ha lesz még grave akkor megcsinálom, csak emiatt nem akarok visszamenni. -
-
laposonly11
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
A chariotot szét kell bombázni és utána már nyugodtan lehet mászkálni. [link]
-
ThySoul
senior tag
Közben any% kategóriában már van is route, amivel 1 óra alatt kivihető a játék
-
Shadowguard
senior tag
válasz
laposonly11
üzenetére
Nem farmolok direkt. Mivel egyébként is végigporszívózok mindent felesleges farmolás nélkül is erős a karakter.
Tegnap mindent összevetve jó napot zártam, pár nekifutásból, némi szerencsével lement Astel, nem mondom, hogy nagyon emlékezetes volt, de legalább egyedi. És legalább több rúnát dobott, mint amennyit vesztettem.
Végre sikerült a köcsög küldetését is megcsinálni, volt pár beteg és értelmezhetetlen dolog ott, de egy kis szerencsével az is meglett. Mondjuk volt olyan is, hogy kettőt megcsináltam egy potival, aztán jött a harmadik és instakill, szóval kijárt egy kis szerencse.
Bár bizonyos dolgokat továbbra sem értek... A Caelid-ben lévő divine tower alján van egy boss, 94k XP-vel, másodikra röhögve lement (oké, írtak tippet előtte, hogy véreztetni kell, én meg alapból uchival megyek). Ehhez képest volt egy dagadék a Liurnia torony felé vezető hídon, az legalább tízszer ölt meg és nem is volt boss.
Az meg, hogy Elemer achit ért... Bellbearing Hunter 3
Legalábbis csak kettőről tudok, de gyanítom van több is. De legalább a vár hangulatos volt, egy lendülettel takarítottam végig az egészet. Több ilyen kellett volna bele és kevesebb 12egytucat kripta.
Mondjuk volt egy pont, amikor fogtam a fejem, a hülye chariottól már a kezdő dungeonben idegbajt kaptam mikor visszamentem , erre most találtam egy másikat is, itt kapásból kettő volt
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek. Ma jön meg a gép, így nemsokára ki tudom próbálni. Ds1 nekem majdnem hogy könnyű volt,ds3 nehezebb volt,de csak mert 25 fps-em volt... na mindegy kiv vagyok.
-
ThySoul
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Ezerszer könnyebb mint egy Ds3 dex builddel a végét leszámítva
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha valaki férfi módjára harcol, karddal, vagy kettővel, nem pedig beszari módon pajzzsal meg varázslással, pussy cat idézgetéssel, akkor nehéz. DaS3-nál mindenképp nehezebb.
-
siposz
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az elején vagyok eddig, de nagyon jól lehet magadnak nehezíteni, könnyíteni.
Margit szivat?
- Lootold végig a környéket, +5 szint és máris könnyebb.
- Idézz meg pár farkast, és nézd páholyból ahogy szétmarcangolják.
- És még van egy summon sign is a boss előtt.Sajnos a farkasok idézésével meg túl könnyű lett, meg is bántam a használatát.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Haladok a story-val. Lehet hogy nem hiszed el, de nekem Margit jóval kellemesebb boss volt, mint akármelyik open world boss eddig.
Igaz jóval túl vagyok szintezve, de ez ebben a játékban nem számit, mert még igy is volt vagy 5-6 próba mire lement, de ezt legalább egy kicsit élveztem, és nem frusztrált, mint a többi.Stormveil kastély, az a hely undoritó....
Itt már elhagyta a számat 1-2 anyázás is, és Godrick még most jön, holnap este...Viszont, ha már open world-ben nem tudtam eddig legyőzni
, itt legalább meglett a rohadék, igaz, ez sem elsőre....Cruicible Knight-ot
De talán mintha egy kicsit érezném, hogyan is mozog ez a rohadék.
Majd nekimegyek a valós boss-nak is később.
-
cyberkind
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem sokkal könnyebb, olyan az egész, mint egy hígított DS3, ami nembaj, mert legalább eltud veszni benne az ember.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Elvesztettél egy kis zsebpénzt?
Amikor vannak helyek, ahol több millió rúnát lehet összefarmolni 1 óra alatt: [link] -
MikeWazowski
veterán
Ds1-hez vagy Ds3-hoz képest milyen a game? Nehezebb?
-
Shadowguard
senior tag
Nah, megvan az eddig legnagyobb elvesztett rúnamennyiség
56k ment a levesbe, remélem ettől a rusnya izétől visszakapom... Valami Astel... Egyelőre még nem igazán látom át mit kellene vele csinálni, ééééérdekes állat.
Szerk.: na, alakul ez, kell hozzá egy kis szerencse és akkor le is megy, előbb majdnem megvolt. Csak ez a nyomi is azt csinálja, mint a skorpióbika P2-ben. És annak még nem jöttem rá az ellenszerére
-
ThySoul
senior tag
Egyébként a P1 nem lehetetlen low rollal, ott kis túlzással csak az anime kombó az ami veszélyes. A P2ben viszont sokkal agresszívabb, ott már jóval nehezebb
Meg hát full RNG függő, én asszem második tryra majdnem megcsináltam mert nem kaptam semmi bullshit kombót sokáig, aztán egyhitelt vele
-
cyberkind
félisten
Ez a dupla katana téma nagyon durva, anno a DS3-ban próbáltam ilyesmit, de ott a játék még nem volt erre felkészülve.
-
ThySoul
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én csak mimicet próbáltam, az elég erős ha normális karaktered van (emiatt nem is nagyon használom, egy bossnál kíváncsiságból behivtam aztán lecarryzte az egészet
). Meg konkrétan egy tank ha +10, annyi sebzést képes benyelni hogy az konkrétan hihetetlenMalenia esetében viszont nem a legjobb a summon, mint opció, de erre majd szépen rajön mindenki hogy miért van így
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Morgott hullája ott fekszik az arénában. A végbeléből szivárgó fekálián kövér kukacok lakmároznak, miközben azt énekelgetik, hogy "Put these foolish ambition to rest."
-
Bátyjám kérdezi, hogy az inventory, ruhák/fegyverekhez is van-e tutorial vagy leírás a játékban, hogyha először játszik souls játékkal, belejöjjön a rendszerbe?
-
persil
nagyúr
Meglepo lehet, de erdemes beszelgetni az utadba eso emberekkel...

teljesen egyertelmuen elmondja, hogy mi a teendod es merre kellene haladni.A kerekasztalnal ofnir pl. De, ha valaki extrem bamba, akkor eleg kovetni a grace-ekbol vetulo fenycsovat, aztan amikor mar nincs tovabb, akkor valasztasz egy masikat...
(mondjuk ez mar tenyleg ilyen agyhalott, lore-mentes megoldas, szoval nem javaslom senkinek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elmond mindent pedig, ahogy haladsz a sztorival, ugy mindig belebotlani, aztan tud folytatodni az a szal.
Nekem csak a kard kell gyorsan. 

Na akkor ezért tűnt nekem hulladéknak. Mert Reduvia volt a bal kezemben és Uchi a jobban. És L1-et meg R1-et kellett nyomogatnom. Tehát ha két uchi van a kezemben, akkor R1 nyomogatással tolja mindkét karddal a támadást?
Én próbáltam ezt a dupla fegyver dolgot, de nekem nagyon nem adta. Inkább fogom két kézre a kardom és csapkodok.
Majd ha lesz még grave akkor megcsinálom, csak emiatt nem akarok visszamenni.
56k ment a levesbe, remélem ettől a rusnya izétől visszakapom... Valami Astel... Egyelőre még nem igazán látom át mit kellene vele csinálni, ééééérdekes állat.