- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
Aktív témák
-
Cpt. Zsöci
tag
ahhoz nem lesz kódom, mert asszem a hcgamer honlapján már most lehet rendelni full gamet (bár kérdéses mikorra jut neked, mert a blizzard egy kicsit elszámolta magát és az előrendelések már most meghaladják a kapacitásait -- us-ban 36óra alatt 250ezer példány ment el
-- de erről már én is írtam --asszem a másik topikban -- másrészt meg ettől zeng a net)
de ha valaki esetleg hezitál, akkor nagyon javaslom neki, hogy nézze meg a WoW trailerét, mert istenkirály
na még 5 percig vagyok aztán alszom egy kicsit....
(btw ez szerintem egy olyan játék amit notebookon is nyugodtan lehet nyomni ... na azért egér nem árt hozzá) -
Cpt. Zsöci
tag
nem tudom mit értesz az ''össze kell rakjam az új gépet'' alatt, de a WoW-nak kifejezetten kicsi a gépigénye. Persze, ha már megvan a gép akkor nem szóltam
.
Kábelnet bekötése hogy áll? Csak azért kérdem, mert ha mondjuk, csak hónap végére igérték, akkor inkább már várd meg az eu open betát és a full eu-t.
Mert bár jó az eu-s játékra is a kulcs, de ahoz, hogy a karaktered is hozhasd várni kell majd és állítólag pluszt fizetni is. Szóval, ha úgyis csak mondjuk egy hónap múlva játszhatnál vagy mindenképp át akarsz menni eura, akkor nem érdemes ezt most megvenned, szeintem.
Persze az is lehet, hogy most csak kitapasztalod a játékot, és majd eu-ban kezdesz egy új karaktert, és már tudni fogod mit hogyan..... -
Cpt. Zsöci
tag
semmi bütykölés nem kell hozzá
pont olyan mintha megvennéd a játékot dobozostul, de csak a cdkeyt kapod meg (merthogy usa-ból sokáig tart és kölcséges a posta)
szóval van rajta 30 nap ingyen játék
utánna meg csilllió-billió lehetőség hosszabításra
pl kártyás, vagy veszel egy gamecardot (ezt is mondjuk neten kártyával, vagy átutalással, vagy majd normál boltban ha kijött az eu) stb
ha érdekel a dolog, dobj egy mailt árajánlattal.....
ui: mégegyszer - nincs szó bütykölésről, kapsz egy egyszer használatos cd-keyt ami nem lopott, generált stb, hanem eredeti és csak te fogod használni
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Autós topik
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest