- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #38 üzenetére
Valóban, nem centrinosat láttam, hanem Celeron-M -eset. Csak a Celeron-M valamiért mindig a Centrino-hoz kötődik a fejemben
(Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)
150 nettóért amúgy már van Pentium-M -es Centrino-s gép, 2 év garral.
150e-ért igenis lehet új Celeron-M-es vagy mobil Sempronos notit kapni, fórumokon pl. Gianni szokott ilyet eladni, de nagykerben is bármikor lehet ennyiért kapni. (Hát még azok, akik áfát is el tudnak számolni ilyen után)
Egy notbian bármi tönkremegy, több 10e Ft a javítási költség, ha az akku meghal, az simán lehet 30-50e is.
Úgyhogy aki egy új, modern, karcmentes, garanciális gép nettó nagykerárához egyáltalán közelinek érzi egy több éves gép árát, az szerintem nem gondoltam végig, mennyit spórol és milyen áron. Ez az én nézőpontom persze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő