Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #38 üzenetére
Valóban, nem centrinosat láttam, hanem Celeron-M -eset. Csak a Celeron-M valamiért mindig a Centrino-hoz kötődik a fejemben
(Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)
150 nettóért amúgy már van Pentium-M -es Centrino-s gép, 2 év garral.
150e-ért igenis lehet új Celeron-M-es vagy mobil Sempronos notit kapni, fórumokon pl. Gianni szokott ilyet eladni, de nagykerben is bármikor lehet ennyiért kapni. (Hát még azok, akik áfát is el tudnak számolni ilyen után)
Egy notbian bármi tönkremegy, több 10e Ft a javítási költség, ha az akku meghal, az simán lehet 30-50e is.
Úgyhogy aki egy új, modern, karcmentes, garanciális gép nettó nagykerárához egyáltalán közelinek érzi egy több éves gép árát, az szerintem nem gondoltam végig, mennyit spórol és milyen áron. Ez az én nézőpontom persze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest