Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Alapok lerakása by Bubó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Az espressohoz való jellemzően a sötétebbre pörkölt kávé. Filter kávét szokás világos pörkölésűből csinálni, a sötétnek nagyon rossz íze van úgy. Viszont presszót én személy szerint világosból szeretek főzni. A boltiak meg jellemzően sötétek, egyenízűek, de azért kis különbségek vannak. Nade hosszú is, nem tudom, ebből volt e bármi hasznos infó, ami önmagában megállja a helyét
Lényeg, hogy automatába bármilyen szemes kávét kipróbálhatsz, úgyis akkorára darálja, amekkorát le tud főzni (persze még itt is lehetne játszani vele, de ne menjünk bele)
Röviden: vegyél bármit, kóstold meg.
Azért nem szerepel az automata kávéfőző, mint ajánlott, mert igazából az se nem presszó, se nem filter, inkább a kotyogóshoz áll közel, ha a lefőzendő szemcse méretét nézzük, és a presszóhoz, ha a nyomást és a végeredményt. Az automata kávéfőző erénye az egyszerűség, és nem a tökéletes kávé. Ez nem azt jelenti, hogy nem tud jót főzni, de sok ráhatásod nincs. Automata... kész.
(Én is már vennék egyet, de felkelne rá a gyerek reggelente)
Szóval röviden tényleg annyi, hogy bármilyen szemes kávéval találkozol, nyugodtan rakd bele, kóstold meg, a többit az ízlésed fogja eldönteni. Ha az osanos bio bejött, akkor ti sem valószínű, hogy a szénnépörkölt kávét szeretitek, így talán ízleni fog valami a felsoroltak közül, illetőleg a linkeken is találsz nagyon jó kávékat (javarészt nagyon jó kávékat találsz).
Apropó Auchan BIO. Mikor vettél utoljára? Ez az? [link] Csak mert ilyet sokáig nem találtam, azóta meg már be se megyek ezért Auchanba, mert kiesik. Csak ezért a kávéért jártam oda. Ha megint kapni, már megyek is
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest