- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Reméltem, hogy valaki azért válaszra méltat... (tudom, tudom: türelem rozsdát terem)
De most sajna el kell szakadnom a nettõl. Jó 7végét mindenkinek. -
Sirpi
senior tag
Na, meg is lett:
Csak a forgatást nem painttal csináltam, mert nem tud 22.5 fokkal forgatni.
Szóval nekem ne fikázza a paintet senki :t
[Szerkesztve] -
Sirpi
senior tag
Nem tud *.jpg- be menteni.
Az XP-s azt is tud. De amíg még w98-at használtam, akkor jött a döbbenet, mert ott valóban nem tudott. Feltettem az Office97-et, és onnantól a Paint kezelte a jpg-t, gif-et, png-t, tif-et, meg nem tudom, még mit... Egyszerû dolgokra nagyon jó, nekem van az asztalon kint ikonom, 1 sec alatt elindul, ellentétben a Photoshop CS-vel, amit láttam 1x, és fél percig indult egy komolyabb gépen.
Szóval szerintem paint rulez, csak tudni kell használni.
Mindjárt keresek egy képet, amit painttel csináltam... -
Zoltán
őstag
Mindenképpen gagyi. Ha pl.: beírok egy ''A'' betűt, akkor ki kell külön szineznem az ''A'' betű közepét, mert ott fehér lesz a háttér. Ami meg eredetileg piros. Aztán ha növelem a kép méretét torzulnak a betűk. Nem tud *.jpg- be menteni. Szóval mindenképpen kellett egy normális progi. De azért megnézem majd mégegyszer, hogy lehet-e betűtipust választani benne, de múltkor nem találtam.
-
JulWCZar
senior tag
Mar win3.1 alatt is lehetett :)
-
Zoltán
őstag
Sziasztok!
Egy egyszerű grafikai progira lenne szükségem. A honlapomra szeretnék egyszerű linkeket csinálni, kis képeket, ehhez kellene. A Gimp nem jó, mert egy kis piros téglalapra kellene felirat, hogy ''Főoldal''. De a Gimpnek gondja van a különböző karakterkészletekkel/betűtipusokkal. A Paint túl gagyi, nem lehet betűtípust választani, a Photoshopot meg nem akarom megvenni csak ezért. Tehát ajánljatok valami egyszerű grafikai progit, amivel tudok kis piros téglalapot csinálni, majd arra ráírni, hogy ''Főoldal''. Köszi!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest