Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom mennyire szokványos, de nekem építőmérnök haverjaim papíron/számológéppel is utánaszámolnak a dolgoknak. Valószínűleg nem mindig mindennek, de saját szememmel láttam, hogy kockáspapíroznak.
#219 morgyi: Tök jó a pedagógus a családban, de zéró fogalma van arról (főleg a harminc év oktatónak), hogy miért alakul ki figyelemzavar. Kb annyira lehet expert benne, mint a számítástechnikai eladó a processzor tervezésben.
-
Nem véletlenül tanítják.
"Pont ez a lényeg, hogy ehhez tényleg egy deka matek nem kell."
Szerintem de, ld. fent. Azt meg nem tudod előre, hogy ki mit fog csinálni a későbbiekben.Egyébként tök mindegy, mert ugyan ez részemről csak vélemény, viszont abban itt sokan egyetértünk, hogy a matematikaoktatás az egész iskolarendszerben eltúlzott.
-
Hát a franc tudja, akiket én ismerek, azoknak oda-vissza tudni kell tartókat, stb. számolni (nem csak családi házakat kell tervezni azé'). És lehet, hogy a szoftver méretez, de érteni kell azt is, hogy mit miért.
A kézi műszaki rajz ellen sincs semmi kifogásom pl., hiába van utána CAD, a műszaki rajz alapjai ugyanazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged