Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Van innováció, csak marha lassan.
Egyre nagyobb fényerejű 120- vagy akár 144Hz-es kijelzők lesznek általánosak,
Nagyobb kapacitású akkuk jönnek, amelyek gyorsabban tölthetők ha kell,
Gyorsulnak a memóriák/tárhelyek, gyorsul az adatátvitel,szóval ha lassan is, de fejlődés van.
-
hegedus001
aktív tag
+1 Vannak nagyon jó megoldások, de már tényleg trend lett, hogy egy 5-6 éves telefonnal is simán el lehet lenni.
A feleségem i11-ről az Istennek sem akar váltani. Én a 13 miniről már szeretnék, de az USB C és a minden évben fejlődő dolgok azért érdekelnének. Viszont az AI nagyon nem, (főleg hogy az 5 éves iPad pro és MBA M1 is megkapta, szóval csak emiatt nem kell eldobjam a készüléket.)
-
Parallaxis
addikt
Rájöttek az emberek hogy cringe sorban állni egy vacak telefonért
Nem volt az, sőt, ha valaki elég idióta volt, hogy napokkal előbb lesátorozott, akkor még a hírekbe is bekerülhetett (10 perc hírnév)
De mint írtam, azért szűnt meg, mert megszüntették. Előrendelés esetén ugyanis hamarabb kézbe kapod, mintha sorba állnál érte, így az egész értelmét vesztette.végre nem egy kib....tt státusszimbólum itthon egy telefon
Dehogynem, itthon még mindig az (sőt egyre jobban, tekintve az elszálló árakat), külföldön meg eddig sem volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Érkezés alatt. ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest