- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
RoyalPredato #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed elfér a Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek! vagy a Modding és elektronikai kérdések topicban.
Ezt zártam.
-
RoyalPredato
csendes tag
Hela! Mivel nem találtam megfelelő topicot (amennyiben van, kérem jelezzétek), létrehoztam ezt.
Itt arról lenne szó, hogy miféle megoldásokkal lehet egyedivé tenni a PC-ket és tartozékait, kívül belül.
Külön örülnénk, ha elérhetőségeket is közzé tennétek, ha valaki szeretne valamit (Festés, fóliázás, fémlemezek vágása, müanyag modolás, stb), de nem ért hozzá, vagy nincs ismerettségében ilyen személy.Amire személy szerint főként kíváncsi vagyok, az a belső festés, egyedi plexi kivágás, illetve vágott-hajlított fémlemezeket ("Armor"t) szánok egyes hardware-kre, hogy sokkal szebben mutasson, mint az általános gyári ocsmányságok/unalmas sablonok.
Részemről egy igen egyedi PC-t rakok össze, és szeretném jóval felülmúlni Paul "Reventón" PC-jét.Bónuszkérdésem: Mit tudtok az alaplap részeinek, ill hűtőbordák festéséről? Mennyire káros ez a high-end moddigban megszokott eljárás? Sajnos pontos információkat nem találtam róla.
Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest