- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
na akkor mostmár pontositom a gondom bár ugyse tud rá sneki megoldást..
driver megy hozzá mégpedig mind2ő tök által javasolt..
progik is biztosan mennének hozzá egy rendes telepítő cd ről ezek szerint..
viszont az rmaa eredményeim sztem nagyon gázok kb live szintűek akárhogy tesztelem
ezt viszont gxanitom senki nem tudja megmondani miért lehet.
még1 utsó kérdésem lenne..ha a megaworks 250d -m digitális kimenetre kötöm akkor ott ugy ejól tudom hogy nem számitanak ezek az értékek mert ott minden a hangfal végez azaz attól hogy iylen gyengusok az audigym eredményei digitális kimenet mellett nem oszt nem szoroz vagy rosszul tudom? -
coolrob
aktív tag
na megnéztem még 1x leszedtem al egujabb rmaa t a biztonság kedvéért..
eredmény ugyonaz .
24 bit 96 Khz. :
frequency response +0.08, -0.11
Noise lvl : -93.7
Dynamic Range : 93.6
THD 0.0006
IMD 0.0064
stereo crosstalk : -90.0
IMD +N 0.0057
ezek gyengus eredmények nagyon nem?Lehetséges hogy xar a kártya?
-
coolrob
aktív tag
rendben megnézem még1x csak az a gond hogy már vagy 8x néztem
ugyonis vagy 3 driverral megnéztem és mindel ugyonilyen ..
apropo sztem nitemannak is igaza van mert ha letöltött driverek is azt mondják hogy nincs audigym ugy kell feltenni őket hogy kicsomagolás és onnan elinditani egy filet ctzplaxx vagy mi
egyedül az általad linklet drivert találtam pár napja ami felmegy simán. -
coolrob
aktív tag
nem igy nézki..ugy néz ki mint anno egy fullos live..szoval nem olyan nagy mint pl az audigy 1 esek voltak hanem kisebb , rövidebb.. sb0400 as model tuti au2 value..
Rmaa ban 24 bit és 96 Khz et néztem ..mondom anno au 1 eseim sokat teszteltem pl au 2 vé alakitva driverral igy tudom hogy ez az eredmény elég gyér
csak nem tudom mit ől lehet -
coolrob
aktív tag
az a gond hogy ez vmi xar install cd
a régi audigy 1 hez kapott cdken volt custom de nincs ... megkérdezi angol vagy német..utána már csak olyan van hogy audigy -t választok vagy ilyen baromságot hogy ozaki player stb..és audigyre kéne kattintani hogy progikat válasszak utolag csakhogy ha rákattintok már kiirja hogy nekem nincs audigym
[Szerkesztve] -
coolrob
aktív tag
jelenleg is ezt használom..
de ebben nem találtam állítható eq részt és a másik gondom hogy mióta ez a driver van fent időnként kis pattanást hallok vissza..nem tudom elmagyarázni de mintha elektromosan feltöltődne vmi és pattan egyet ( nem rétek hozzá de csak pár napja hallom miota ezt a drivert használom)
illetve most akkor én a gyári programokat fel se tudom semmiképp sem rakni?
És ezeket a nagyon rossz rmaa eredményeket megtudnád vmivel magyarázni nekem?
[Szerkesztve] -
coolrob
aktív tag
aham..remélem jó lesz.
és ugyonugy benne van a creativos eq progi vagy vmi másfajta van benne? -
coolrob
aktív tag
pls ird le melyik mire való..az első linkről való töltés pl lassu ..még másfé óra még lejön az a 40 mega
-
coolrob
aktív tag
Hello!
Na szóval nem ma kezdtem az audigyvel való cseszekedést de régóta nem szórakoztam vele és most elakadtam..
régen 2 db audigy1 -em is volt azokra is mindig kiirta instalnál hogy nincs is nekem iylenem de vhogy mindig felraktam őket.
Nemrég vettem egy audigy 2 valuet (sb0400) amivel a gondom hogy ha kicsomagolom a letöltött drivert ugy feltudom telepiteni de semmi progit nem tudok hozzá feltenni mert a hozzáadott cd instalnál kiirja hogy nincs audigym.. pedig nekem kellenének nagyon a progik hozzá mert vettem egy megaworks 250d-t amit digitális kimeneten keresztül hajtanék de ha jól tudom azt is csak felrakott progiból lehet bekapcsolni illetve jó lenne hozzá a creativos eq progi stb. ugye creativról csak updateket lehet letölteni a progikhoz ami semmit nem ér ha nincs fent az eredeti cd ről
vkinek vmi öklet honnan töltsek le hozzá értelmes driver cd-t ami engedi felrakni a progikat is ?
még vmi.. RMAA -val teszteltem és nagyon gyenge eredményeket kaptam sztem . (régi au 1 el összehasonlítva azok még talán jobbak is voltak )
íme: noise lvl : -92.7
Dynamic range : 92 .6
THD : 0.0006
intermodulation : 0.0065
Stereo crosstalk : -89.5
ha jól emlékszem ennél még a liveom is jobban teljesitett anno nagyon rég.
próbáltam több driverral de mindel ilyesmit ment.
Ennyire gyenge lenne az au 2 value?
várom a kedves segítőkész kollegákat.
üdv:coolrob
Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest