- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt az adaptert egy kínai srác készítette még 2019 környékén, kapni nem lehetett sehol csak Kínában tőle, még közvetítő cégen keresztül sem, próbáltam. Egyszer csak látom az Alin ott van, vagyis eladta a dolgot. Picit elöljáróban. Naná hogy senki nem tud róla.
Az oldala... [link] (chrome fordító) x8 változat pici veszteség míg az x16 semmi. Ezt már akkor kifejtette.
Nézd meg a pontszámokat és hogy ezt egy rtx 3070 (220W) kártya adja. Előtte 2080 volt kb 2 hónapig az is azt hozta amit kellett. PCI-E 3.0 szabvány, de mint látható ez a kártya még jól teljesít. Tervbe van véve egy jóval erősebb Clevo laptop későbbi beszerzése ehhez a szabványhoz..Nézd meg az oldalát és lapozz lentebb mikor ezzel foglalkozott. Próbáltam fordítgatni és ott is azt kérdezték mi a veszteség, nos elméletileg nincsen.
Nem rég közzé tettem külföldi oldalon a dolgot mert problémákba ütköztem és a mestert a feltalálót nem tudtam és a mai napig sem tudom elérni. Valaki segített a beüzemelésben. [link]
Az acpi letiltása, úgy kell indítani a gépet, hogy a laptop be legyen csapva és asztaliként érzékelje a kártyát. Feltehetőleg ez a vga túl magas áramfogyasztása miatt lehet......
KillHates mesternél teszteltük egy gtx 970 -el és ott nem kellett variálni rögtön feljött minden, és olvastam ugyanezt egy gtx 1070 -el kapcsolatban is. Persze egy erősebb energia háztartású laptop talán máshogy kezelné, annak a bios és ec része nem akadékoskodna, mint egy masszív Clevo vagy modern MSI mxm portos laptop. Ezt csak gondolom, nem tudom.A lényeg és ezt fontos elmondanom van egy apró szépséghibája az egpu-nak (nálam)mégpedig hogy belső képernyővel (SG szabvány) csúcson pörög a ventilátor, mert a saját szoftverei nem érzékelik a vga-t csak úgy minden más viszont igen...HWInfo, Aida stb... Külső kijelző (auto vagy pcie a bios-ban) nincs ez, minden ok nálam egy hdmi csatlakozással.
Minden ami kell nálam befér egy laptop hátizsákba, vihető, könnyen utaztatható és összeszerelhető. Hozzá kell még tennem nyitott bioszom van és garanciát csak annak tudnék adni ehhez a vásárláshoz aki pont ugyanolyan laptoppal rendelkezik mint én, ami a lenti leírásomban szerepel, bár állítólag ennek az adapternek minden mxm portos laptoppal működni-e kellene.
-
xabolcs
őstag
The Core X wiring harness provides one 24-pin power cable, one 4+4 EPS power cable, and two 6+2-pin PCIe power cables.
Nem tudom hogyan oszlanak meg a kabelek kozt a cimken feltunetett 14.5, 18, 15, 15 amperek.
Elinditani mindenkeppen el fogod tudni az elosztoval, de szerintem jobb lenne rogton 8 pint osztani.
Inditas utan viszon szemed rajta legyen a hwinfo szenzorain, es figyeld, hogy terheles alatt az egyes agakon mennyi aram folyik at!
Nincs folosleges tapegyseged, aminek van kello szamu PCIe tapcsatlakozoja?
-
xabolcs
őstag
Ott mondja az utolso reszben, hogy szerinte ez a 8-10%-os novekedes inkabb a 11-ik generacio erenye, mintsem a hasznalt Thunderbolt implementacio kulonbsege.
Es utana mondja is, hogy jo lenne (egy laptopot hasznalva) osszevetni egy Thunderbolt 3 hazat egy Thunderbolt 4 hazzal.
-
Haart
addikt
Itt a teszt is mit tud a tb3 vs. tb4.
És ez csupán egy 11gen cpu-val. -
xabolcs
őstag
A lancban az osszes eszkoznek tamogatnia kell a TB4 szabvanyt!
A Razer Core X az bizony csak Thunderbolt 3-as, igy nem lesz kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged