Hirdetés
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Köszönöm a válaszodat.
Az asztali tesztelős gépemnek a configja ősszeált és műkődik is szépen:1070Ti az alaplapomban-van és a dokkoloban -1070-el nagyonjó teljesítménnyel futnak.
A 3d teszt 12 órája fut,két vga 53/37 fokós és a ventiknek a vezérlése 78/78%-on fórógnak szépen halkan,nyított gépházzal használom - hogy tudjam a dokkolot csatlakoztatni és mind a két vga ventijei - nem hangosabbak -mint egy szobaiventillátórnál,igaz közben fülesről zenéket hallgatok és nem is hallani a levegőnek az áramlását.Azt kérdezném nálad is így műkődik?
Azt tudom régebben is Tv-re is hogy létezik az ablakos mód amit át lehet húzni a másik kijelzőre,ami egy régi DVI-s monitor 1280x1024 a maximális felbontása és Ő rá kötötten a dokkoloban levő 1070-et és véletlenül is vettem-észre, ezt az át lehet húzni a képnek modját.
Én is nagyon is élvezem, hogy végre minden működik és nagyonjól síkerült a fekete és széles érpárak,amiket gyárilag egy tápból - újrahasznósítottam és saját-kábelt-készítenem - belőkűk és 16-20 Amper fólyik is éppen rajtuk maximális terheléssel és teljesen-hídegek kézzelérintve.
A kábelek elkészítését nem is bántam meg,ha kellene akár két vgat is elbrnak - minden problénanélkűl.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Robotporszívók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Futás, futópályák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest