- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Na, megrendeltem a tápot és egy Gigabyte RX570 4GB-os kártyát.
Viszont az Expresscard ügyében segítsetek, mert nagyon tanácstalan vagyok. Elsősorban olyanok segítségét várom, akik Thinkpaddel használnak eGPU-t, lehetőleg AMD-s kártyával.
Nézegettem az EXP GDC slotokat, de a 8.0-ásból csak olyan találtam, aminek a végén mini PCIe csati van. 8.4-esből viszont van olyan is, aminek a végén Expresscard van és egy olyan is, aminek a végén mini PCIe csati van. Na már most nekem a Thinkpad X220-ban Expresscard csatim van oldalt, így gondolom olyan eGPU-slot kell, aminek a végén a kábelen Expresscard figyel be. Jól gondolom?
Azért kérdezem, mert lehet, hogy mini PCIe végű is működne, de nem tudom hogyan vezetném ki a kábelt, meg olyat ír az eBay-es eladó adatlapja, hogy a 8.0-ás EXP GDC miniPCIe csatisnál, ha AMD-s kártya kerül bele, akkor nem lehet a képet a laptop kijelzőjére küldeni. Igaz ez? Ha olyat veszek, aminek a végén Expresscard van, akkor azzal menni fog az eGPU a laptop belső kijelzőjén is?
Bocsának, ha hülyeséget kérdezek, de mint múltkor írtam, teljesen tapasztalatlan vagyok a témában, nem értek hozzá, és nem akkor akarok meglepődni, miután megvettem a cuccost, akkor már szar rádöbbeni, hogy nem jó, pénzkidobás volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest