Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

Na, megrendeltem a tápot és egy Gigabyte RX570 4GB-os kártyát.

Viszont az Expresscard ügyében segítsetek, mert nagyon tanácstalan vagyok. Elsősorban olyanok segítségét várom, akik Thinkpaddel használnak eGPU-t, lehetőleg AMD-s kártyával.

Nézegettem az EXP GDC slotokat, de a 8.0-ásból csak olyan találtam, aminek a végén mini PCIe csati van. 8.4-esből viszont van olyan is, aminek a végén Expresscard van és egy olyan is, aminek a végén mini PCIe csati van. Na már most nekem a Thinkpad X220-ban Expresscard csatim van oldalt, így gondolom olyan eGPU-slot kell, aminek a végén a kábelen Expresscard figyel be. Jól gondolom?

Azért kérdezem, mert lehet, hogy mini PCIe végű is működne, de nem tudom hogyan vezetném ki a kábelt, meg olyat ír az eBay-es eladó adatlapja, hogy a 8.0-ás EXP GDC miniPCIe csatisnál, ha AMD-s kártya kerül bele, akkor nem lehet a képet a laptop kijelzőjére küldeni. Igaz ez? Ha olyat veszek, aminek a végén Expresscard van, akkor azzal menni fog az eGPU a laptop belső kijelzőjén is?

Bocsának, ha hülyeséget kérdezek, de mint múltkor írtam, teljesen tapasztalatlan vagyok a témában, nem értek hozzá, és nem akkor akarok meglepődni, miután megvettem a cuccost, akkor már szar rádöbbeni, hogy nem jó, pénzkidobás volt az egész.

Új hozzászólás Aktív témák